Ronai and Ronai
AMERIKAI
Blog
Bartus László

Bartus László

2015, Máj. 06Nincs rá törvény

Nem tiltja semmi a kisvasutat.

Buják Attila

Buják Attila

2011, Szept. 16Fél-kékcédulások

Még Tőkés is lehet magyar miniszterelnök.

Frank Tibor

Frank Tibor

2013, Jan. 22Frank Tibor: Való világ

Jobb helyeken az embernek rögtön az jutna eszébe, hogy ezt csak azért erőltetik, mert valakinek ez nagy üzlet. Persze itt Magyarországon ez eszünkbe sem juthat.

Gere Ádám

Gere Ádám

2013, Jan. 15Életemben először voltam tüntetni

Bródy kihagyta a versszak elejét, ami így szól: „Talán dünnyögj egy új mesét, fasiszta kommunizmusét”…..Remélem sokan ismerték a verset, amit oly sokszor idéztünk a 70-es években. Nem gondoltam, hogy ez a vers az én életemben még egyszer előkerül. Nem volt igazam. Már megint.

Hunčík Péter

Hunčík Péter

2013, Márc. 29Itt vannak a felvidéki huszárok

Egyre hangosabban szól a „Vesszen Trianon!“ és a „Mindent vissza!!“

Para-Kovács Imre

Para-Kovács Imre

2012, Már. 06A kerek asztal hülyéi

Az Asztal Szolgája majd letörölgeti az üveglapot, begyűjti a kérdőíveket, pótolja a nemzetiszínű zsinór ellenére is ellopott tollakat, éjszaka pedig mesét mond a Alaptörvény Asztalának, hogy könnyebben elaludjon.

Rácz Lilla

Rácz Lilla

2015, Szep. 11A XXI. századi jelenségekről

Szeptember 11 hatására.

Tamás Gáspár Miklós

Tamás Gáspár Miklós

2011, Júl. 5Ravasz diktatúra épül

Európa legsötétebb rendszere az orbáni önkényuralom.

Ungváry Rudolf

Ungváry Rudolf

2011, Nov. 27A több haza és a szembeszegülés joga

A politikai nemzet hívei számára a hazaárulás létező valami, holott a hazát nem lehet elárulni, legfeljebb az államot. Azzal pedig, ha elnyomó és kirekesztő, joggal szabad szembefordulni, akár fegyveresen is. Ahogy ezt Szenes Hanna is tette. A kirekesztő állammal, a kirekesztő politikai rendszerrel szembeszállni ugyanis alapvető jog.

Vásárhelyi Mária

Vásárhelyi Mária

2011, ápr. 8Direkt marketing az alkotmányozásban

A nyilvánosságban valahányszor szó esett a kérdőívek feldolgozásáról, a legtöbb orgánumban ugyanazokról a fiatalokról jelent meg egy fénykép, amelyen egy hosszú asztal mellett ülve, „jó hangulatban, mosolyogva bontogatják a borítékokat". És bár mint megtudtuk, a visszaérkezett kérdőívek feldolgozásának minden lehetséges fázisa digitalizált, vannak azonban e munkának olyan szakaszai, amelyeket képtelenség gépesíteni.


Több
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos