Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Szent izék és egyéb gyilkosságok 2015. január 9. péntek 17:35

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Szent izék és egyéb gyilkosságok

Azokhoz a magyarul beszélő polgártársaimhoz fordulok (fordítás esetén persze az egész világhoz), akik arra az idióta következtetésre jutottak a párizsi mészárlás kapcsán, hogy milyen igaza is van a szélsőjobboldalnak, mert ezek a terroristák idegenek, az idegenek pedig rosszak, és a mi kedves nácijaink már évek óta mondják, hogy az idegen csak hidegen szép.

Európára, Magyarországra (mint Európa részére, csak nyomatékosítanám, nehogy má”…) és a világ maradék országaira jelenleg sokkal nagyobb veszélyt jelent a nácizmus, a szélsőjobbos politika, mint bármilyen terrorista szervezet. A terrorizmus ugyan hangos, megrázó és brutálisan látványos, de csak felületi sérüléseket tud okozni egy egészséges társadalomnak, míg a rasszista, homofőb és egyéb betegségekkel küszködő pártok, mozgalmak a társadalom immunrendszerét veszik célba, az alapoknál rombolják az államot, nem véletlen, hogy a terrorista akciókat azonnal és jó hatásfokkal használják fel saját fényezésükre.

Figyeljék meg: ha valahol robbantanak, ölnek, a helyi és a környékbeli bionyilasok azonnal megszólalnak, erős kezet követelnek, a szabadság felfüggesztését, terrort a terror ellen. Elvégre micsoda dolog az, hogy mindenféle jöttmentek gyilkolják a lakosságot, amikor itt vannak ők, és alig várják, hogy a Dunába (Temzébe, Szajnába, Volgába) lövöldözhessék a nem szimpatikus polgártársaikat. Nekik ehhez előmészárlási joguk van, ne jöjjön ide senki, elintézik házon belül.

A Koránra hivatkozó, vallási maszk mögé bújó terror áldozatai elsősorban moszlimok, síiták és szunniták, olyan emberek, akik Allah nevére esküdnek, és egyetlen céljuk van: normálisan élni, felnevelni gyermekeiket, megélni a munkából, szeretni, élni, hülyéskedni és szórakozni, konkrétan semmiben sem különböznek tőlünk, csak az a pechjük, hogy közel élnek az elmebetegség forrásához, és először ők kerülnek a bűnözők kezébe.

Menekülnek vagy megölik őket.

Megölik, annak ellenére, hogy Allah nevében nem lehetne legyilkolni moszlimokat, ellentmond ez minden szabálynak, törvénynek, vallási előírásnak, de ez természetesen nem érdekli azokat, akik ölni akarnak, mert szeretnek ölni, és nem találkoztak időben olyan pszichiáterrel, aki megfelelő gyógyszeres kezeléssel visszatartotta volna őket.

Meggyőződésem szerint persze a vallások hátráltatják a világot, és összességében több kárt okoztak az emberiségnek, mint amennyi hasznot hajtottak, azonban ennek semmi köze a mostani eseményekhez, mivel a paranoia nem a hit eredője, hanem csak használja az, mint az ufókat, a háttérhatalom láthatatlan ügynökeit vagy a bosszúszomjas kísérteteket. Mindenki a kulturális közegéhez képest őrül meg, és az arab világban, illetve annak kihelyezett közösségeiben most éppen az iszlám fundamentalizmus a divatos jelmez, de könnyen lehet, hogy néhány évtized múlva valami más lesz.

Ahogy a szakértők mondják, a skizofrénia a legmodernebb betegség, mert általában beépíti a legdivatosabb, friss tudományos és áltudományos témákat, hogy az őrület trendi legyen, így aztán mostanában Európa keresztény gyökerű lakossága körében kevesebb a Mária-jelenés, viszont gyakoribbak az ufók.

Nem volt ez mindig így, pár száz éve például minden magára valamit is adó képzelgőnek megjelent a Szűz, esetleg a Szentlélek, és konkrét feladatokkal látta el, míg ufókról egyáltalán nem volt szó.

Mindezzel nyilván nem azt akarom állítani, hogy a Charlie Hebdo szerkesztőségében vérfürdőt rendező gyilkosok elmebetegek lennének, de kétségtelenül mutatnak erre utaló jeleket, illetve a másik oldalról nézve: normálisnak egyáltalán nem nevezhető, ha valaki AK 47-sel akarja megvédeni egy képzelt lény önérzetét, különös tekintettel arra, hogy ez a lény állítólag mindenható.

Logikus, de primitívreflex ilyenkor a leghangosabb és legegyszerűbb válaszokat adó politikai erő felé fordulni, de erre a helyzetre nincsenek egyszerű és hangos politikai válaszok. Hülyének kell lenni, hogy egy válságos helyzetben hülyékre hallgassunk, és nem vezet sehová, illetve a biztos leépüléshez, ha nem pusztuláshoz.

Európa nem áldozata ennek az új keletű barbarizmusnak, csak járulékos veszteségeket szenved el, gyakorlatilag a periférián vagyunk, csak a forgácsokat, szilánkokat, a lepattanókat kapjuk, egy sokkal borzalmasabb háború szélén, aminek áldozatai moszlimok. Ott nem csak hatalomra kerültek a hülyék, hanem ki is maxolják hatalmukat, elmennek a falig, aztán felrobbantják azt és mennek tovább.

Éppen ezért elemi érdekünk, hogy ne a helyi megfelelőiket támogassuk, énekeljenek akármilyen szépen a rendről és a hazáról. Alig várják, hogy ölhessenek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (191 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +261 ( 317 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Szent izék és egyéb gyilkosságok, 4.4 out of 5 based on 191 ratings

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos