Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tollhegy: Fedőakció 2014. december 25. csütörtök 17:49 | Bartus László

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tollhegy: Fedőakció

Megfejtette a mi bölcs vezérünk az amerikaiak trükkjét. Szerinte „minden gondolkodó ember tudja, hogy az Egyesült Államok részéről megfogalmazott korrupciós vád fedőtörténet”. Az látszik, hogy Felcsút szemefénye elszokott a gondolkodástól, de elég rossz véleménye van a gondolkodó emberekről is.

Gondolkodó ember tudja, hogy az a titkosszolgálati akció, amit ilyen gyorsan megfejt az ellenfél, pancser munka. Ha a CIA akar valamit Magyarországon, nem választ olyan „fedőtörténetet”, amire semmi szükség, viszont felhívja magára a figyelmet. Nem hallottam még olyan titkosszolgálati akcióról, amelyben trombitások mennek elől, hogy jön a CIA. Másrészt a gondolkodó ember megnézi, alaptalan-e a korrupciós vád. Ha a banda nyakig úszik a földügyekben, trafikban, közbeszerzési csalásokban, adóhivatallal való revolverezésben, felcsúti stadionban, akkor a gondolkodó ember nem gondolja, hogy ez fedőtörténet, hanem szimpla bűnügy.

Nem gondolja a gondolkodó ember, hogy az amerikaiak hazudnak, sokkal inkább Orbán „fedődumája” ez. Ha kitiltják az Orbán banda bűnözőinek egy részét Amerikából, abban semmi titkos nincs. Az okokat megnevezték, de azt „fecninek” minősítette, és ezzel elintézte. Úgy tekinti, mintha nem kapott volna semmit. Normális országban egy ilyen „fecni” után vizsgálat indul, és bíróság elé áll a miniszterelnök. Az ügyészség élére kinevezett csinovnyik viszont nem indít vizsgálatot, hiszen ezért helyezték oda.

Latrok barlangja ez, Orbán a tolvajok királya, aki hülyének néz mindenkit, és hazudik a nép arcába. Az Orbán-banda megszokott igazságszolgáltatása, hogy amikor lebuknak, nem a bűnözőt, hanem a leleplezőt üldözik. Amerikának nincs „új keletű” érdeke a térségben. Amerika érdeke ugyanaz: a szövetségi rendszerhez tartozó országok tartsák be a szabályokat, legyenek kiszámíthatók, ellenőrizhetők, átláthatók, törvényesek és demokratikusak. Ez az érdekük valóban veszélybe került a felcsúti haramia „keresztény” állama folytán, amely leginkább a Borgia pápák udvarára kezd hasonlítani.

Orbán a nemzeti függetlenséget összetéveszti saját korlátlan hatalmával. A NATO és az EU tagjaként nem adhatja el magát a szövetségi rendszer ellenségeinek. Az önként vállalt kötelezettségeket be kell tartania, s ezt számon kérhetik rajta, amíg a szövetségek tagja. Nem működtethet államilag szervezett korrupciót, nem taposhatja az egyetemes emberi jogokat, nem szüntetheti meg a hatalmi ágak szétválasztását, mert ezt nemzetközi szerződések tiltják. A „fedőakcióról” szóló szöveg rosszat sejtet. Ez az ember már nem tud visszafordulni.

Bartus László

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (121 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +200 ( 222 szavazatból)
Tollhegy: Fedőakció, 4.8 out of 5 based on 121 ratings

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos