Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az AN karbantartás miatt rövid ideig szünetel 2014. december 28. vasárnap 14:14

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az AN karbantartás miatt rövid ideig szünetel
Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy az Amerikai Népszava website-ján az év végén elvégezzük a hosszú ideje esedékes karbantartást. Azt reméljük, hogy az oldal frissítésével sokkal gyorsabb lesz, könnyebben és kényelmesebben kezelhető, és a gyakori leállások is elmúlnak. Azért választottuk az év végi napokat, mert az ünnepek tennivalói közepette talán ebben az időszakban okozunk a legkisebb kényelmetlenséget. A karbantartás ideje alatt csak az erről szóló tájékoztatás lesz olvasható. A karbantartás várhatóan egy-másfél hetet vesz igénybe.
.
Köszönjük megértésüket és megtisztelő figyelmüket, várjuk Önöket vissza a karbantartás után a várhatóan sokkal frissebb és gyorsabb AN oldalon.
.
A Szerkesztőség
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (28 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +45 ( 53 szavazatból)
Az AN karbantartás miatt rövid ideig szünetel, 4.6 out of 5 based on 28 ratings

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos