Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tollhegy: A DK macskája 2014. október 28. kedd 15:31

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tollhegy: A DK macskája

Nem győzök hangsúlyozni egy fontos különbséget, amiről egyesek hajlamosak megfeledkezni. A DK és a többi álellenzéki párt belül van a rendszeren. Miért akar kívül is lenni? Ez nem megy. Nem fog a macska egyszerre kint s bent egeret.

Ez a párt a rendszer része, akik pedig a civil tüntetéseket szervezik, nem azok. A DK választotta Orbán pénzét, esküt tett a diktatúrára, ne akarjon keveredni velünk, igazi demokratákkal, akik ezt nem tettük meg.

Tudom, hogy ez fáj azoknak, akik a párt tagjai és szimpatizánsai, de tegyenek róla, hogy ne így legyen. Ők ott vannak, mi pedig itt vagyunk. Nehogy elhitessék magukkal, hogy bármi közük van azokhoz, akik nem esküdtek fel Orbánra. Nem volt kötelező ezt választani. Nehogy azt higgyék, hogy Orbán pénze is, meg az igazi demokraták tisztelete is jár nekik. Nem jár, húzzanak el oda, ahova bementek kollaborálni. Az ő helyük ott van. A miénk pedig itt kívül.

Erre már az áprilisi választás előtt is figyelmeztettünk. Ha bemennek a diktatúra parlamentjébe, ha felesküsznek a diktatúra alaptörvényére, megszűntek demokratikus ellenzék lenni. Orbánhoz és a rendszeréhez tartoznak. Ezt ne felejtsék el, ezért a szájukra se vegyék a civilek és más demokraták rendezvényeit, mert nekik ahhoz semmi közük nincs. Ne akarják azt a látszatot kelteni, mintha bármi közük lenne hozzá, akár pártlogóval, akár anélkül.

Ezek az emberek teljesen tudathasadásos állapotban vannak. Bent is vannak, de úgy csinálnak, mintha kint is lennének, a rendszer ellen tiltakoznak, amire felesküdtek. Maguk ellen tiltakoznak? Mert ők ennek a rendszernek a részei. Ők a díszlet, ők adják a hamis látszatot, mintha ez egy demokrácia lenne. Pénzt kapnak érte, eladták magukat kilóra. Eljön az idő, amikor majd ellenük tüntetnek az igazi demokraták, és arra még én is hazamegyek.  Az lesz az igazság pillanata.

Nincs keveredés, elvtársak. Akik a pénzt választották, azt választották. Viszlát. Bartus László

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.2/5 (80 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +57 ( 147 szavazatból)
Tollhegy: A DK macskája, 4.2 out of 5 based on 80 ratings

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos