Ronai and Ronai
AMERIKAI

4,5 milliárdért adnak munkát 11 embernek 2014. június 6. péntek 21:42 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
4,5 milliárdért adnak munkát 11 embernek

Budapest – Nagy erőkkel folyik az Orbán-rendszer munkahelyteremtő programja, az ország legszegényebb körzetében, ahol elviselhetetlen méreteket ölt a munkanélküliség, máris 11 embernek adnak munkát egy 4,5 milliárd forintos beruházással: ennyibe kerül majd az új diósgyőri futballstadion. A dolog szépséghibája, hogy a 11 futballista eddig sem volt munkanélküli. Boldog lehet a környék lakossága, hogy futballstadionra van 4,5 milliárd forint a költségvetésből, de munkahelyteremtésre nincs. Tetszenének tiltakozni, hogy Orbán vezér ne a focit szeresse, hanem az élő embereket.

A hír szerint a 15 ezer fős létesítmény 4,5 milliárd forintos árát a központi költségvetésből fedezik. Multifunkcionális stadion épül Diósgyőrben a jelenlegi helyén, a 4,5 milliárd forintos beruházást a központi költségvetésből fedezik. A 15 ezer fős, szükség esetén 20 ezer férőhelyesre bővíthető létesítmény az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) 4-es licencének megfelelően épül, valamennyi ülőhely fedett lesz.

A stadion tervezése hamarosan megkezdődik, a 12-14 hónaposra tervezett kivitelezés pedig a közbeszerzési eljárást követően indulhat meg, várhatóan a jövő év elején. Szerintünk ezt a stadiont a Közgép vagy Mészros Lórinc cége tudná legjobban felépíteni, ezért javasoljuk, hogy őket bízzák meg a kivitelezéssel.

Mindent megérdemelnek azok az emberek, akik ezt szó nélkül eltűrik.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (84 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +140 ( 174 szavazatból)
4,5 milliárdért adnak munkát 11 embernek, 4.6 out of 5 based on 84 ratings

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos