Ronai and Ronai
AMERIKAI

Magyarországon nincs ellenzék 2014. május 8. csütörtök 15:11 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Magyarországon nincs ellenzék

Budapest – A megalakult Országgyűlésben letette az Orbán-rendszer törvénytelen és illegitim alaptörvényére az esküt az egykori ellenzék. Ezzel legitimálta a klerikál-fasiszta rendszert, elárulta az Alkotmányt, a Köztársaságot, a jogállamot, a demokráciát, a szabadságot, a gyermekeit és a hazát.

Mostantól Magyarországon nincs ellenzék. Orbán antiszemita és fasiszta rendszerének vannak pénzen megvásárolt kollaboránsai, hazaárulói, de látható ellenzéke nincs. Ezek közé tartozik Gyurcsány Ferenc és az általa vezetett Demokratikus Koalíció is, valamennnyi tagjával és szimpatizánsával együtt, akik nem szakítanak az Alkotmányt és a Köztársaságot eláruló párttal. Nincs semmiféle jogi következménye,  ki mit motyog a bajsza alatt az álparlamentben, kiegészítve a hivatalos esküs zövegét. Ezek az emberek a pártfinanszírozás júdáspénzén eladták az országot, méghozzá a jogállamot megpuccsoló bűnözőknek, és maguk is bűnözőkké váltak.

Az MSZP ma már Orbán baloldali szatellitpártjának tekinthető, amely az infrastruktúrájával és sajtójával együtt Orbán jóindulatától és pénzétől függ, amelyet a rendszer hazugságának fenntartásáért kapnak. Mesterházy Orbán választott embere, ahogyan Vona is az. Orbán nemcsak a Fideszt, hanem a Jobbikot és az MSZP-t is kézben tartja és irányítja. Gondoskodik az infrastruktúráról és bábszínházat vezet.

Az MSZP-nél is nagyobb árulás, amit Gyurcsány és pártja elkövetett. A bűnük nagyobb, mint azoké, akik már sokkal korábban eladták magukat. Gyurcsány fejest ugrott a morális megsemmisülésbe, és mostantól jó, ha tudja: egyetlen szava nem hiteles, nem számít, értéktelen, hamis és képmutató. Elárulta mindazokat az elveket, amelyek nevében szónokolt. Ugyanebbe a kategóriába tartozik a Bajnai nevére létrehozott, mesterséges, gyakorlatilag nemlétező Együtt 2036 nevű “párt” is.

Az ő bűnük azért nagyobb, mert bennük bíztak a demokraták, és ők magukkal rántották a tisztességes embereket is ebbe a fasiszta csapdába. Korrumpálták a teljes demokratikus oldalt.

Orbán már arra sem méltatja őket, hogy az esküjét az álparlamentjében tegye le. Nem is titkolja a demokrácia iránti megvetését, saját csőcselékének tesz fogadalmat, akiktől a hatalmát önkényesen származtatja, és akik talán királlyá is választják majd őt, vagy a fatolvaj feleségét, Ráhel nevű lányát.

Magyarország most már nemcsak élhetetlen hely, hanem egy stabilizált fasiszta diktatúra, amelynek nincs ellenzéke. Ha lesz, annak ellensége lesz a lefizetett és megvásárolt parlamenti díszlet is, Orbán álellenzéke. Amikor elkezdődnek a lejárató kampányok, koncepciós eljárások, őrizetbe vételek azokkal szemben, akik ragaszkodnak mindahhoz, amit a magukat “ellenzéknek” nevező emberek elárultak, akkor látszik majd meg, hogy ez egy fasiszta diktatúra. Éppen olyan, mint az összes antiszemita és fasiszta rendszer, amely a politikai katolicizmus gyomorforgató hazugságára épült.

Gyurcsány, Mesterházy, Schiffer Vona és Orbán egy társaság. Aki olyan parlamentbe beül, ahol a cigányokat verő Sneider az alelnök, az nem különb Sneidernél. Fodort azért nem mondjuk, mert Fodor senkit nem képvisel, a legdicstelenebb módon szerzett állást magának. Miközben éppen azt az eszmét járatja le, amellyel szemben a fasiszták győzelmet arattak. Ha van valaki, aki még ezt a korrupt bandát is képes alulmúlni, akkor azt Fodor Gábornak hívják.

Orbán azért ragaszkodott ahhoz, hogy Sneider lehessen parlamenti alelnök, hogy az egykori, valaha volt demokratákat ezzel is megalázza, még inkább megmutassa a jellemtelenségüket. Ők pedig megmutatták. Semmi nem fontosabb, mint a pénz, a szereplés, a látszat. Elárulták azokat a milliókat, akik áldozatai egy mentális állapotában megroggyant falusi diktátornak. Társul szegődtek egy bűnszervezethez, amelynek mostantól a túszai.

Az egykori demokraták, akik valamikor a törvényes Alkotmányra és annak megvédésére esküt tettek, hitszegők és árulók lettek. Egy fasiszta rendszer gépezetének gyáva és gerinctelen részeivé váltak. Nem ártatlanok, hanem működtetői Orbán rendszerének. Nincsenek szavak, amelyekkel tettük súlya és erkölcstelenségük mértéke leírható lenne. Eladták magukat, elárulták a Köztársaságot. Ott lehet a helyük Orbán és társai mellett a vádlottak padján.

A félelem és rettegés korszaka következik.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (128 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +144 ( 252 szavazatból)
Magyarországon nincs ellenzék, 4.0 out of 5 based on 128 ratings

Címkék:, , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Szép álmokat, Magyarország! 2014. április 8. kedd

Mikor mond le Mesterházy, Gyurcsány és Bajnai? 2014. április 7. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos