Ronai and Ronai
AMERIKAI

Profiltisztítás – közlemény 2014. április 7. hétfő 6:49 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Profiltisztítás - közlemény

Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat,

hogy az Amerikai Népszava online nem szűnik meg, továbbra is működni fog, minden eddigi cikk elérhető lesz, de több szerkezeti átalakítást és profiltisztítást hajt végre. Ennek megfelelően hamarosan megszüntetjük az egész lap felületén a hozzászólások lehetőségét. Néhány héten belül pedig beszüntetjük a Nemzeti Együttműködés Rendszerével kapcsolatos hírek közlését.

Az Amerikai Népszava visszatér eredeti funkciójához, és a profiltisztítás után kizárólag az amerikai magyar olvasóknak készülő nyomtatott hetilapban közölt publicisztikák jelennek meg az online felületen. Kommentelésre ezeknél az írásoknál sem lesz lehetőség.

A változtatásokat az indokolja, hogy a magyarországi választásokon eldőltek azok a kérdések, amelyek tekintetében az Amerikai Népszava hiánypótló tevékenységet végzett. A jövőben a parlamentbe jutott ellenzék feladata lesz, hogy az elnyert költségvetési támogatásból hívei információs igényeit kielégítse. Az Amerikai Népszava ezeket a feladatokat az Orbán-rendszer részévé vált ellenzéktől nem veheti át.

Lapunk erején felül is támogatta a magyarországi demokrácia ügyét, amely most hosszú időre eldőlt. Köszönjük olvasóink anyagi és erkölcsi támogatását, értékes hozzászólásait, és kérjük, hogy a profiltisztítás után is maradjanak hetenként megjelenő írásaink olvasói.

A Kiadó

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.0/5 (57 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -41 ( 131 szavazatból)
Profiltisztítás - közlemény, 3.0 out of 5 based on 57 ratings

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos