Ronai and Ronai
AMERIKAI

Simicska cége támogatja a Fidesz kampányát 2014. április 4. péntek 12:46 Forrás: MTI

 • Hozzászólások(29)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
Simicska cége támogatja a Fidesz kampányát

Budapest – Feljelentést tesz az ötpárti ellenzéki szövetség amiatt a nyugat.hu által közölt hangfelvétel miatt, amelyen siófoki fideszes politikusok állítólagosan arról beszélnek, hogy a Közgép beszállhat a kormánypárt kampányába, mint eddig minden választásba be is szállt.

Harangozó Gábor MSZP-s országgyűlési képviselő, a baloldal siófoki jelöltje pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón azt mondta: lelepleződött, hogy a Fidesz már nem egy párt, hanem egy közéleti maffiahálózat, amelyet a Közgép finanszíroz.

A szóban forgó hangfelvételen Balázs Árpád, Siófok polgármestere és Witzmann Mihály Fidesz-KDNP-s képviselőjelölt arról beszélget, hogy egy önkormányzati munkát a Közgép fog elnyerni, cserébe pénzzel támogatja a kormánypárt kampányát, ahogy tette korábban is.

A felvétel bizonyítja, hogy Balázs Árpád és Witzmann Mihály ismerte a titkos közbeszerzési eredményt, és tudott arról, hogy a Bánki Erik fideszes EP-képviselőhöz köthető Épkar Zrt. nem érdekelt a siófoki kórházberuházás befejezésében.

Az MSZP-s politikus azt mondta: Balázs Árpád elismerte, hogy a felvételen ők beszélgetnek. Erre hivatkozva azt kérdezte, kitől tudtak a fideszes politikusok a közbeszerzés még ki nem hirdetett eredményéről, mi Bánki Erik érdekeltsége az Épkarban, és a cégnek miért nem áll érdekében befejezni a kórházat.

Harangozó Gábor emellett felhívta a figyelmet arra, hogy Witzmann Mihályt csak Siófokon 48 óriásplakát hirdeti. Felszólította a fideszes jelöltet, számoljon el, hogyan futja erre az ötmillió forintos kampánykeretből.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (18 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +28 ( 30 szavazatból)
Simicska cége támogatja a Fidesz kampányát , 4.7 out of 5 based on 18 ratings

Címkék:, , ,

 • Hozzászólások(29)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

29 Reader’s Comments

 1. Április hatodika
  .
  Van egy párt a hatos listán, melynek célja: Orbanisztán.
  A jobb alsó tizennyolcas: báránybőrbe rejtett ordas.
  Névbitorló kamu-pártok, jól tudjuk, hogy kivel háltok!
  Készül már a randevúra a trafikos klientúra.
  .
  Választani el kell menni, bár esélyünk szinte semmi.
  Otthon maradsz lagymatagon? Övék lesz a teljhatalom!
  Jönnek újabb kövér gazdák, hogy jogaid leszavazzák,
  S azt hiszed hogy védenének a független intézmények?
  .
  Hívogat egy vasalt inges, vádaskodó marketinges.
  Talpa alatt pénzalapok, háta mögött pletykalapok.
  Ha feldob egy zsíros koncot, vonulnak a bértapsoncok.
  A kezében ott a korbács, és előtte teli bogrács.
  .
  Ne edd meg a Fidesz-levest, ikszeld be a tizenhetest!
  .

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +25 (33 szavazatból)
 2. De ha mégis beikszeled a tizenhetest,
  akkor is megeheted a fidesz-levest!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +12 (22 szavazatból)
 3. De ha mégis beikszelted a tizenhetest,
  akkor utána is megeheted a fidesz-levest!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (15 szavazatból)
 4. Az hogy a Közgép finanszírozza az valószínű, csak talán a finanszíroz szó nem fedi a teljes valóságot.
  .
  A Fidesz az nyíltan hatalmi szervezet a Közgép inkább gazdasági. Nem egyszerű finanszírozás lehet a dologban, hanem a hatalmi szervezet költségvetési struktúrájának a felépítésében, a nagyon is nyilvánvaló állami szintű pénzmosásban, a politikai irányítás alá vont gazdasági működésben, a bankrendszerrel és állami kölcsönökkel kapcsolatos döntésekben is aktív szerepe van.
  .
  Orbán egyik nagy tévedés volt amikor azt képzelte, hogy az egyre önállóbb és elkülönülő gazdasági birodalmat fejőstehénként a hatalmi birodalom alá rendelheti, vagy legalábbis annak érdekszférájában saját szempontjai szerint kormányozhatja.
  Ehhez minimális jogi és gazdasági szakismeretei de még józan realisztikus értelmi képességei sincsenek meg.
  .
  A hatalmi szférában is taktikai hibát hibára halmoz, tévesen kalkulál, nemcsak az oroszok felé való nyitás elfuserált módján, de legnagyobb tévedése volt amikor a Vatikán felé nyitott pillanatnyi érdekei szerint, megfeledkezve azokról a jelentős háttérerőkről amelyeknek a szerepét tévesen becsülte fel, majd utána nagy hirtelen Kína felé nyitott. Valószínűleg nem becsülte fel tisztán a Vatikán és Kína között háttérben zajló hatalmi harcot. Újra és újra, túlmenően a katolikusok teljes félreismerésén figyelmen kívül hagyta az Illuminati befolyását pedig a pápa ezt minden alkalommal kimutatta a kézjelével.
  .
  http://antimatrix.org/Convert/Books/ZioNazi_Quotes/img/Pope_Satanic_hand_sign.jpg

  .
  Ezután Kínához rohant egy teljesen más szerepet eljátszva figyelmen kívül hagyva a kínai maffia tényleges irányító szerepét Kína gazdasági és politikai életében, valamit a tényt, hogy a kínai maffia már kiadta az Illuminati figyelmeztetést és nyíltan elindította az Illuminati megsemmisítésére történő kihívását.
  .
  Ajánlom a D. Rockefeller interjú megtekintését.
  .
  Meglátásom szerint ezzel nagy veszélybe sodorta mind Magyarországot, mind személy szerint önmagát és nem csodálom, ha rájött, hogy van mitől félnie.
  Bár gondolom ennek a sunyi érdekeken alapuló téves kalkulációjának a visszahatása illetve annak a java még csak most következik.
  .
  Ezen kívül több érdekes dolog történik a háttérben, de talán nem kell olyan hosszúra vennem a hszem.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +17 (19 szavazatból)
 5. Elfoglalták a házat, mindent elraboltak belőle, és berendezkedtek benne. És most valaki azon van felháborodva, hogy közben felsértették a tapétát.
  Fontos dolog a lényeglátás.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +19 (21 szavazatból)
 6. Hogyne finanszírozná, hisze Simicska Lajoson keresztül tolja át az állami vagyont, és az adóforintokat a saját, és a közeli rokonság zsebébe. A kőr itt be is zárul, hiszen amikor a Közgép pénzeli a fidesz kampányát, akkor Orbán saját magának fizet. A gazdasági, és politikai haszon minden esetben nála csapódik le, akármelyik Simicska cégen folyatja keresztül.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +18 (20 szavazatból)
 7. Ezek feltalálták a spanyolviaszt…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +15 (17 szavazatból)
 8. Alfonzfan: Ha már a költészetnél tartunk:
  “Evezz, evezz az élet tengerén,
  Míg elébed nem kerül egy péklegény!”
  Aztán ixelhetsz kedvedre…

  A leleplezéshez: Mit kellett itt leleplezni? Tessé kérem továbbmenni, nincs itt semmi látnivaló!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +15 (15 szavazatból)
 9. Lényegremagyar!

  Eagle! A net tele van több nyelven arról, hogy a világ aranytartaléka a jezsuiták kezében van. Linkeket később küldökhetek, de bárki találhat, ha jól keres. A kínaiakhoz az ókori fűszerkereskedelem révén jutott el egy jelentős része az aranynak, a jezsuiták meg begyűjtötték ott és az USÁ-ban “ülnek rajta”… Elismervényt adtak sok esetben, melyek határideje már rég lejárt, a kínaiak visszakövetelik az aranyat… Ez az igazi tahó és bandája tényleg veszélyes az országra és magára!

  A hozzászólók közül sokat adok Eagle és Öreg Titán véleményeire. Legalább Eagle ha reagálna a fentire! Egyébként az Illuminatival és az okkultizmussal kapcsolatban is várnám Eagle konkrét kérdéseit. Általában: én személy szerint inkább lennék “öntudatlan” áldozata egy nagy összeesküvésnek, mint “tudatos” elszenvedője az ilyen senkiházi nem-emberek pusztításainak!!!…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (11 szavazatból)
 10. Ne tegyünk már úgy, hogy ártatlan szemekkel rácsodálkozunk erre a hosszú évek óta tudott tényre!
  Az mszp politikusa kapacitálhatta volna már a pártját évekkel ezelőtt, hogy térképezze fel az Orbán birodalmat a haverokéval együtt, és bedobhatta volna már rég a lapot az asztal közepére.
  Nem tette.
  Színház az egész világ!
  Csak tapsolni nincs kedve senkinek a színészek teljesítésére.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +12 (26 szavazatból)
 11. Lényegremagyar!

  OLYAN, MINT A GONOSZ BOHÓC KÖTÉLTÁNCOS A NAGYHATALMAK CIRKUSZÁBAN. LE FOG ESNI.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +10 (12 szavazatból)
 12. Lényegremagyar!

  Sajnos a téma túl terjedelmes ahhoz, hogy megvitassuk főleg meg kellene neveznem a forrásaimat és annyi linket kellene betennem amennyit nem bír el egy komment.

  Csak nagyon röviden.

  .
  A Fereal Reserve üres 1934 óta és a semmiből hiteleznek. 1:4O nél

  https://www.youtube.com/watch?v=wK9TgJTNx-U

  —————
  ” Federal Reserve Refuses to Submit to an Audit of Germany’s Gold Held in U.S. Vaults

  Federal Reserve has no Gold
  German Gold at the US Federal Reserve Bank

  Dr. Long Xinming (nsnbc),- The German government has been storing about half of its gold supply with the US FED, apparently in the NYC FED vaults. Germany decided to bring home all its gold, but the FED has said that isn’t possible to do, and it would need until 2020 to be able to accomplish the transfer.”

  .
  “http://nsnbc.me/2013/04/18/federal-reserve-refuses-to-submit-to-an-audit-of-germanys-gold-held-in-u-s-vaults-2/”

  Ezt be kell másolni vagy új ablakból nyitni jobb klikkel idézőjel nélkül.ű
  ———–
  A katolikusok és jezsuiták elképesztő dolgokat csinálnak de ezt most nem tudom részletezni.
  .
  A kínia maffia nyíltan ultimátumot adott az Illuminatinak, hogy azonnal megsemmisíti, ha nem adja fel tervét, hogy kiirtsa az emberiség kétharmadát. Ez érinti a Vatikánt, természetesen, a katolikusokat és az aranykészletet is.
  .
  Orbán a pápával fotóztatta magát a családjával, tele torokkal ordított, hogy vagy “keresztény ” Európa lesz vagy semmilyen. Alaposan és agresszíven bemutatta kinek dolgozik, kinek a szócsöve, figyelmen kívül hagyta az Illuminati teljes befolyását a vallásban és a Vatikánban, majd ahogyan taktikázott a szavazatokért itthon, egy kicsit, Csurka, egy kicsit Vona, egy kicsit KDNP egy kicsit ezt etetjük be egy kicsit azt etetjük be, gátlástalanul ment hazudni ilyen referenciával Pekingbe, ahol az első dolguk volt lenyomozni, hogy kikkel tárgyal eddig és mi tett a tárgyalások eredményeképpen. Ez az ember teljesen bolond, ez mindenkit hülyének néz. Ázsiában a maffia uralja a gazdaságot, bankrendszert és politikát, Japánban a Yakuza kb. 44% ban, Kínában a kínai maffia sokkal magasabb %ban. Ez azonban ez nem a szokásos értelemben vett maffia bűnszindikátus, a strukturális felépítése is más, hanem komoly valós rendkívül felkészült szakértelemmel rendelkezőirányító erő és csöppet sem ijedős vagy naiv.
  .
  Ezek után, miután személyesen hülyét csinált magából Kínában és Japánban, ilyen kiélezett helyzetben a háttér irányító erők harca közepette megnyitotta az országhatárokat Kína előtt és százezrével engedi be a kínaiakat miközben halvány fogalma sincs, hogy kik azok és milyen céllal jönnek, mire használják fel az országot.
  .
  Ez az ember egy közveszélyes őrült aki ráadásul az összes szövetségesét megkíséreli kijátszani egymás ellen. Ne az csak 1 százaléka az ámokfutásának.
  .
  Na ennyi elég is.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +10 (12 szavazatból)
 13. Ellenzéki politikusok, és jó-szándékú választók!
  ˙
  Csoportosítva vegyétek (vetessétek) videóra az ilyen egy helyre, egy körzetre összpontosított azonos személyt, azonos pártot vagy róla szóló fid-SS plakátokat, hogy majd lehessen reklamálni a választások után. Minden választási körzetben, minden fűszálon és faszálon ezeket látja az ember. Elfordulni is lehetetlen, mert akkor meg ott a másik. Az villanyoszlopok köré nagylelkűen oda raktak néhány ilyen pozdorja alkalmatosságot, hogy akinek nem jutott hely óriásplakáton vagy hirdetőoszlopon az erre kiteheti a magáét…
  Hát mit tettek például a fid-SS Teréz és Erzsébetváros választókerületében…? Ezeket a pót-pozdorja paravánokat is telepakolták a maguk ábrázatjával…
  ˙
  Aki tudja, gyűjtse a felvételeket, mert ez finoman szólva sem egyenlő esély…
  .

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +10 (12 szavazatból)
 14. Lényegremagyar!

  Eagle! Jókat ír! Arany nem tűnik el, aki “sír”, hogy nincs, az… Valóban az lehet a háttérben, amit ír és régebben már leírtam itt valahol, akkor még más névvel, hogy külföldről és “felülről” jön a végük, abban a percben, amikor az érdekek megkívánják… Kína új, jól működő nagyhatalomként a kötéltáncot meddig nézi el? Nem lehet túl sokáig mindenkit kijátszani!!! A tanácsadók is hibáznak. Ha Kínát, Putyint kielégíti, a Nyugatot is, akkor “prosti”. Lehetséges-e ezt a játékot még 4 évig úgy csinálni, hogy senkit se sértsen a hatalmak közül? Ez a kötéltánc.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (6 szavazatból)
 15. récsöl orbán purdénak megvan már a bunkófonja ?
  vagy az összes mobilszolgáltató is aztat keresi cellainfók alapján ?
  lehet van rajta valami szaftos nemzety pornószelfi a tiborczal a csűrben
  meg a kecskékkel
  mert
  orbán is megaszonta: csűrdöngölés a zigazi sztjónapot
  köpedék fideSSes rablóbanda
  kötélre velük
  meg az összes hívükkel

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +15 (17 szavazatból)
 16. Lényegremagyar!
  2014. április 4. péntek
  16:35

  “Lehetséges-e ezt a játékot még 4 évig úgy csinálni, hogy senkit se sértsen a hatalmak közül?”
  .
  Gondolom úgy véli amíg a TEK védi addig mindent megtehet.
  .
  Ugyancsak mivel a pszichés állapota nem teszi lehetővé, hogy huzamosabb ideig felügyelet nélkül maradjon, nem lehet tudni kik és milyen eszközökkel kezelik és akár gyógyszeres vagy egyéb eljárásokkal nem állították e teljes tudati befolyásolás alá. Ugyanis ahogy bement az orvosi rendelőbe,a TEK hatalma véget ér.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +9 (11 szavazatból)
 17. Nem azért kell az MSZP, -re szavazni mert szeretjük őket, hanem azért,hogy Orbán, és bandáját elküldjük a melegebb éghajlatra.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +6 (16 szavazatból)
 18. HZZZZZ (2014. április 4. péntek 17:56)
  Nem azért kell az MSZP, -re szavazni mert szeretjük őket, hanem azért,hogy Orbán, és bandáját elküldjük a melegebb éghajlatra.
  … majd utána az álmodott új kormány alatt folytassuk Orbán rendszerét, ugye? Mert a rendszer maradna, Mesterházi hangsúlyozottan csak kormányváltást akar, rendszerváltást nem.
  Aki rájuk szavaz, erre is szavaz. Meg azt tanúsítja a szavazással, hogy ez egy tisztességes, demokratikus választás, hogy Orbán és rendszere tisztességes és demokrata. Ezt fogadja el, ezt hitelesíti a választásnak nevezett gyalázaton
  a mai “ellenzék”.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (10 szavazatból)
 19. Így van Eagle, “… a finanszíroz szó nem fedi a teljes valóságot.”.
  Sőt, szerintem ez a kifejezés egyáltalán nem pontos.
  .
  A fidesz sok-sok részből áll. Saját alaptörvényük ellenére gyakorolja a teljes közhatalmat. Övé az államrendszer összes szerve, a központi szervek, a területi és a helyi szervek, valamint az ezek által irányított, felügyelt, ellenőrzött szervezetek. Ez a rész totálisan a fideszé.
  .
  De a teljesen a fideszé a közgép is. Más szavakkal a közgép a fidesz szerves része.
  De, helyenként szoros, helyenként laza kapcsolatban a fideszé a teljes gazdaság is. És a gazdaság ilyen szervezeti részei – tetszik-nem tetszik – támogatják a fideszt. Az ilyen támogatást nevezhetjük finanszírozásnak.
  .
  És ebből a finanszírozásból kerülnek továbbfinanszírozásra az egyesülési jog alapján alakult szervezetek (pártok, civil szervezetek, szakszervezetek stb.)
  .
  Vagyis a fidesz teljesen lefedi, uralja az országot.
  De uralja a polgárok egy részének a lelkét is.
  .
  Már azokét, akik ezt hagyják!
  .
  .

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (9 szavazatból)
 20. Lényegremagyar!

  Eagle! Remélem is, hogy a doktorok azt tesznek vele, amit… A NATO is itt van.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 21. Ha kérdezek, “kékelek”. Eagle! Ha olyan egyértelmű, hogy ezek bármire képes maffiózók, akkor mire vár az, aki külföldre mehetne? Az esze mondja, menjen, az esze mondja, várjon. Hogyan működik ez? Kb.1939.-ben is sok zsidó megvárta itt, amit tudunk…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 22. Engem csak annyiban érdekel a politika, amennyiben közvetlenül érint. Ha hagynak élni, nem érdekel. Kénytelen vagyok feltételezni, hogy nagyobb hatalmak vannak a háttérben. Mert ezek a tahók, nagyságrendekkel pitiánerebbek Hitlernél, annyira hülyének nézik a magyarokat (az itteni zsidókat tán már nem…), hogy újra megetetik velünk a hitleri programot?! Olvasva O.politikai programját ledöbbentem. Hitler mondott ilyeneket; a német viszonyokra vonatkozó szavait ha felcseréljük a mai magyar viszonyokkal, döbbenetes az egybeesés!!! Utána lehet nézni! Engem csak annyiban érdekel a politika, amennyiben közvetlenül érint. Ha hagynak élni, nem érdekel. Kénytelen vagyok feltételezni, hogy nagyobb hatalmak vannak a háttérben.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 23. most komolyan -:)
  ez a Harangozó eddig hol élt? hogyan lehet olyan valaki képviselőjelölt Magyarországon, akinek fogalma sincs a mo-i viszonyokról? legalabbis, ha valakinek éppen egy nappal a választás előtt jut eszébe egy olyan témát bedobni, hogy a KÖZGÉP és a FIDESZ hogyan fonódik össze, az vélhetően eddig nem ismerte Mo-t.
  .
  ha pedig tévedek, és Harangozó eddig is tudta mindezt, akkor pedig miért nem hallatta a hangját már eddig is, miért nem tájékoztatta a lakosságot minderről korábban is?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 24. Eagle
  tegyük hozzá: mindeközben az emberek többsége bennünket nevet ki, hogy mi gyártjuk itt az összeesküvéselméleteket :-)
  és észre sem veszik, hogy eközben saját magukat gúnyolják ki :-)

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 25. Láttam a tévében ,hogy valami vidéki városban az egyik gyógyszertár csalt valami rák -gyógyszerrel. Mindenfélével trükköztek,hogy felvegyék a támogatást. A vényeket fiktív nevekre ,részben elhunytakra állították ki és ezzel 380 millió forintos
  kárt okoztak ( Érdekes az is hogyan buktak le. A gyógyszergyár vette észre , hogy a ténylegesen forgalmazott dobozszám és a felvett támogatások nem egyeznek)
  De nem ezért hoztam ezt fel. Figyelemre méltó ,hogy a csalásban résztvevők ( például a gyógyszerész) és a HÁZASTÁRS vagyonát is ZÁROLTÁK!!!!! Hoppá!! Hát akkor????

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 26. Eagle
  holnap akár így, akár úgy, de eljön az igazság pillanata ;-)

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 27. vikmeki
  Egyszerű!
  A csaló politikusoknak is zárolni kellene a vagyonát.
  Ezzel csak egy baj van. Nem fogják találni, mert szét van rendesen szortírozva különböző külföldi bankokban, és offshore cégekben.
  Előre gondoskodtak a jó törvényeikkel hogy ezt lehetővé tegyék.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (3 szavazatból)
 28. Kedves Kommentelő Társaim!!!!!!!!!!!!!

  Sajnos nem lehet hsz.t írni Bartus László Utolsó figyelmeztetés c. cikkéhez. Azt gondolom, ez az utolsó figyelmeztetés.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 29. Köszönjük, disszidens testvéreink, tőletek nem is vártunk mást. Ne költsétek a pénzeteket arra, hogy a hazájában ellehetetlenített értelmiségben a lelket tartsátok, írogassatok csak egymásnak arról, hány dollárt kerestek és mekkora a Cadillac csomagtartója.
  Sok jót írtál, Bartus, sok mindenben igazad volt, még több mindenben igazad lett, de ezzel a húzással te fordítasz hátat nekünk a leggyávábban, és nem a kollaboráns ál-ellenzékkel baszol ki, hanem velünk.

  http://nepszava.com/2014/04/uncategorized/bartus-laszlo-legitim-az-orban-rendszer.html
  “Tisztelt Olvasóink,
  tájékoztatjuk Önöket, hogy ennél az írásnál megszüntettük a hozzászólás lehetőségét, ahogyan hamarosan az egész Amerikai Népszaván megszűnnek a kommentek. A mindent igazoló választás után az Amerikai Népszava nem fogja az amerikai magyarok pénzén szórakoztatni az Orbán-rendszer magyarországi ellenzéki híveit, és nem kíván itt felületet adni a továbbiakban nekik. Az Amerikai Népszava heteken belül visszaáll eredeti profiljára, kizárólag az amerikai magyaroknak készülő nyomtatott lap egyes cikkeit közli majd, híreket nem közlünk, az unatkozó ellenzéki párthíveket szórakoztassák a parlamentbe jutott ellenzéki pártok az Orbán Viktortól kapott saját pénzükön. Az Amerikai Népszava nem nyit vitát a demokratikus Alkotmány és a jogállamiság normái fölött.
  Az Amerikai Népszava online nem zár be, hanem az eredeti funkciójának megfelelően visszatér a nyomtatott hetilapjában megjelenő publicisztikák közléséhez, és sok más orgánumhoz hasonlóan megszünteti a kommentelés lehetőségét. A parlamentbe jutott ellenzék az Orbán-rendszertől elnyert pénzén majd gondoskodik saját hívei szórakoztatásáról és pótcselekvéseiről. Az Amerikai Népszava nem kívánja a továbbiakban erre költeni az amerikai magyar olvasók pénzét.
  A Kiadó”

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos