Ronai and Ronai
AMERIKAI

Megkezdődött a TriBeCa Filmfesztivál 2014. április 19. szombat 0:10 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Megkezdődött a TriBeCa Filmfesztivál

New York – Április 16-án megkezdődött az idei TriBeCa filmfesztivál. A filmes ünnep tizenkét napja alatt 87 játékfilmet és  58 rövidfilmet mutatnak be. Több neves film rendezővel,  színésszel, producerrel és más filmes szakemberrel, többek között Aaron Sorkin, Kevin Spacey, Ron Howard, Michael Douglas, Terence Winter,  beszélgetnek a Tribeca Talk című sorozaton belül. A fesztivált online is figyelemmel lehet kísérni a www.tribecafilm.com/online oldalon.

Idén először, április 25-én, egész napos ingyenes filmvetítések lesznek Manhattan különböző mozi termeiben.  És természetesen idén sem maradnak el a szabadtéri filmvetítések: Mary Poppins, Splash and Next Goal Wins kerülnek bemutatásra a Brookfield Place-en, a Hudson folyó mentén.

Emellett április 26-án egy nyolc utcányi családi fesztivál lesz a Greenwich utcán a Hubert utcától a Chambers utcáig, zenével, tánccal, bohócokkal, zsonglőrökkel, étellel, itallal és ingyenes pattogatott kukoricával.

A fesztivál filmjeiből részletesebben az Amerikai Népszava is ajánl egy csokorra valót.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 8 szavazatból)
Megkezdődött a TriBeCa Filmfesztivál, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos