Ronai and Ronai
AMERIKAI

Czink Melinda dollármilliókra perel 2014. április 29. kedd 20:55 Forrás: Blikk

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Czink Melinda dollármilliókra perel

St. Petersburg – Dollármilliókra pereli Czink Melinda amerikai ügyvédei, a magyar származású Peter Ronai, és felesége, Holly Ostrov Ronai ügyvédek a női teniszezők nemzetközi szervezetét (WTA). Sajtóhírek szerint a magyar kiválóságnak két órán múlott az élete, a karrierje pedig “romokban hever”, amióta tavaly rosszul lett a birminghami tenisztornán.

Czink Melinda vakbélgyulladását gyomorrontásként diagnosztizálták az orvosok, emiatt veszélybe került az élete is. „Több mint tíz órát vártam az operációra, már ordítottam a fájdalomtól – nyilatkozta Czink Melind. – Egy rutinműtét kis híján az életembe került. Hosszú volt a felépülés, a mentális részén máig nem vagyok túl. A szerződésem szerint egy magánkórházba kellett volna szállítaniuk, ehelyett egy államiba kerültem, ahol az egyik betegtársamnak mellettem robbant szét a vénája. A karrierem és a további pályafutásom veszélybe került, nem tudom, képes vagyok-e folytatni a versenyzést” – tette hozzá.
Czink sokáig töprengett, tegyen-e jogi lépéseket. Ám mivel a WTA részéről még elnézést sem kértek tőle, úgy határozott, perre viszi az ügyet: amellett, hogy visszavonulását fontolgatja, súlyos dollármilliókra pereli a női teniszezők nemzetközi szervezetét (WTA).

„A tenisz az életem és a munkám, ezért úgy gondolom, kárpótolniuk kell a kiesést – mondta. – Amit nyerek, azt jótékony célra fordítom.”

A magyar játékost képviselő Rónai Péter ügyvéd indítja a pert a floridai szervezettel szemben. „Ügyfelem megélhetése veszélybe került, ezért több millió dollárt perelünk. Dollártízezreket fizetett ki az évek során biztosításra, ezért speciális kezelésben kellett volna részesülnie – jelentette ki Peter Ronai. – Ez az ügy példa lehet a WTA számára, hogy jobban figyeljen a versenyzőire. Mivel egy nagy céget nem lehet börtönbe zárni, az egyetlen mód, ahogy büntethetők, a pénz. Velük szemben csak így lehet igazságot szolgáltatni.”

A Ronai and Ronai Ügyvédi Iroda amerikai ügyfelei mellett számos olyan ügyben lépett fel sikerrel, és szerzett ügyfeleinek sokmillió dolláros kártérítéseket, amikor magyarokat ért valamilyen baleset, sérülés vagy kár a világban, és a felelős valamilyen amerikai székhelyű cég volt. Czink Melindának sok esélye van arra, hogy pályafutását dollármilliókkal fejezze be az elszenvedett fájdalmakért és kárért cserébe.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (22 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +21 ( 31 szavazatból)
Czink Melinda dollármilliókra perel, 4.3 out of 5 based on 22 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Holly Ostrov Ronai és Peter Ronai Hollywoodban 2014. február 26. szerda | AN

Becsapják a sérült magyar illegálisokat 2014. február 14. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos