Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az elrabolt áldozat pereli a Paramount-ot 2014. április 29. kedd 21:48 Forrás: Daily News

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az elrabolt áldozat pereli a Paramount-ot

New York – Marc Schiller, akinek 1994-ben történt elrablása alapján készült a “Pain and Gain” című film, bepereli a film főszereplőjét, rendezőjét és a gyártót is, mert nem hitelesen ábrázolták a személyét a filmben.

Marc Shiller szerint a film őt egy szánalmas alkoholista, ellenszenves és durva embernek ábrázolja, aki csúnyán beszél, kábítószerezik és lövöldözik. Holly Ostrov Ronai ügyvéd, a Schillert képviselő Ronai and Ronai Ügyvédi Iroda egyik tagja szerint a férfinak a film tönkre tette az életét. Peter Ronai szerint a férfiról olyan kép alakult ki, mint amit a film sugall, mivel a környezete tudja, hogy a film alapjául az ő valóságos története szolgált.

A filmnek 81 millió dolláros bruttó bevétele volt, Marc Schiller pedig azt állítja, hogy heti 20 dolláros órabérben dolgozik, mert nem is mer sehova jelentkezni, a film alapján azonnal bizalmatlanul fogadnák mindenhol. A több millió dolláros már el is indult egy manhattani bíróságon, a Schillert ábrázoló főszereplő, a rendező és a Paramount vállalat ellen.

A felperes elmondása szerint a film olyannak ábrázolja őt, hogy megérdemelte, ami történt vele: nem ok nélkül rabolták el, kínozták meg.

Peter Ronai a tárgyaláson elmondta, hogy a Paramount mondhatta volna, hogy a sztori egy megtörtént eseményen alapul, de a nagyobb bevétel érdekében úgy hirdették, hogy e a megtörtént igaz történet. Mint elmondta, a filmvásznon is vannak emberi jogok.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.1/5 (15 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 19 szavazatból)
Az elrabolt áldozat pereli a Paramount-ot, 3.1 out of 5 based on 15 ratings

Címkék:, , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Czink Melinda dollármilliókra perel 2014. április 29. kedd

Holly Ostrov Ronai és Peter Ronai Hollywoodban 2014. február 26. szerda | AN

Becsapják a sérült magyar illegálisokat 2014. február 14. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos