Ronai and Ronai
AMERIKAI

Hoppál Péter, a hivatásos hazudozó 2014. január 11. szombat 12:45 Forrás: AN

 • Hozzászólások(33)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
Hoppál Péter, a hivatásos hazudozó

Budapest – Hoppál Péternek papírja van arról, hogy hazudhat. Bírósági végzés biztosítja számára ezt a jogot, vagyis Hoppál Péternek, eddig egyedüliként a magyar állampolgárok közül, papírja van arról, hogy jogában nem igazat mondani.

Más magyar állampolgárok is szoktak hazudni, politikusok között különösen gyakori ez a jelenség, de Hoppál Péter mostantól törvényesen teheti mindezt.

Bajnai Gordon még tavaly jelentette fel Hoppál Péter Fidesz-szóvivőt, mert Hoppál azt állította, hogy az Együtt-PM vezetője biztatta a Fidesz-székház elfoglalására az alaptörvény módosítása ellen tiltakozó fiatalokat.

Bajnai bocsánatkérésért és kártérítésért perelt, de a Pécsi Törvényszék nem vizsgálta, hogy igazat mondott-e Hoppál, ugyanis a bíróság szerint a szóvivő pártja megbízásából mondta, amit mondott ezért a felelősség nem őt terheli. Bajnainak tehát a Fideszt kellett volna perelnie Hoppál helyett.

Hoppál Péter a Fidesz egyik szóvivője, akitől megszokhattuk, hogy rendszeresen állít valótlanságokat. Természetes személy nem szabad hazudhat és rágalmazhat, mert a törvény ezt tiltja, de Hoppál Péter a Pécsi Törvényszék szerint nem természetes személy. Sőt, valójában nem is ember.

Hoppál Péter, ha jól értjük a pécsi bíróság ítéletét egy kihangosító, aki (ami?) nem azt mondja, amit gondol, hanem azt, amit mások, például a Fidesz nevű párt gondoltat vele.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (37 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +54 ( 60 szavazatból)
Hoppál Péter, a hivatásos hazudozó, 5.0 out of 5 based on 37 ratings

Címkék:, , , ,

 • Hozzászólások(33)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

33 Reader’s Comments

 1. A cikket olvasva a következő jutott eszembe: bemegy egy szélhámos a kocsmába és kér egy üveg fehérbort,gondolkozik és azt mondja a kocsmárosnak cserélje ki vörösre,a kocsmáros kicseréli,a szélhámos indul,a kocsmáros utána szól,helló nem fizetett,erre a szélhámos azt mondja csak cseréltem,de a fehéret sem fizette,de azt nem is viszem el.Most mindenki megértheti miért kellenek a szóvivőnek nevezett hazudozók.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +61 (65 szavazatból)
 2. Ez a ganyééé foltozóvarga,–csak idegesíteni tud,-de ezt is hír,-hát —Megírom.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +28 (30 szavazatból)
 3. A Pécsi Törvényszék döntött: A szóvivő nem ember, hanem tárgy. Szerintem is.
  A Fidesz szóvivői egy emberbőrbe bujt szarkupacok. Mint ilyenek, csomagnak minősülnek, azok pedig mint tudjuk: tárgyak.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +51 (53 szavazatból)
 4. Hivatásos HAZUDOZÓ ” MEGIROM” csakhogy Hoppál a fidesz csahosa, nyalonca, bársonyos nyelvével Orbánnak csontig nyalja a se..ét. Ha Gyurcsány helyébe lennék erről a savótekintetű féregről a gatyát is leperelném miután kihallotta, vagy hallotta vélni, hogy Gyurcsány parancsára lőtték ki a tüntetők szemét.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +40 (42 szavazatból)
 5. Az ilyen jóllakott óvodásoktól mentse meg az Isten az olyan csoportot amiben hatalomhoz jutnak.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +26 (28 szavazatból)
 6. Dr. Hoppál Péter a Pécsi Református Gimnázium és Ált. Isk. főigazgatója volt, zenetanár az egyházzene doktora.
  Én nem csodálkozom!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +29 (33 szavazatból)
 7. 2006-ban a hazugság miatt a felháborodott hugyenották mit műveltek, most papír van róla, hogy hazudhat a fideszes, de most ehhez tapsikolnak.
  Magyarország valóban fordítva van bekötve….

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +22 (26 szavazatból)
 8. http://www.hirado.hu/2014/01/11/orszagszerte-megemlekezeseket-tartanak-a-doni-attores-evforduloja-alkalmabol/

  Nagy Honvédő Háború a szovjeteknek, nekünk a Don kanyar, csak azt nem mondják, hogy mit kerestünk arrafelé?!
  Akik odaküldték a katonáinkat a biztos megsemmisülésbe, azoknak most szobrokat emelnek, tereket utcákat neveznek el róluk.
  A katonák forognak a sírjaikban!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +30 (32 szavazatból)
 9. A fidesz és környéke teli vannak ilyen fondor lelkületű egyházfiakkal. Mennének vissza a templomba prédikálni, ott úgyis munkaerőhiány van.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +20 (22 szavazatból)
 10. A Hoppál magyarosított név. Eredetileg úgy hívták, hogy Lautsprecher.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +20 (22 szavazatból)
 11. Hoppá Péter! Ez igaz? Leminősítettek? Ezek szerint te már nem is vagy ember csak egy betanított papagáj, aki mondja, mondja a gazdik szövegét! Gratulálunk!
  Azért hálásak lennénk amennyiben elárulnád a “zembereknek” mennyi kemény magyar forintért vagy te ennek a papagájkommandónak illusztris tagja? Persze tudom igazságtalan személyed egyedüli ostorozása, hiszen vannak még rajtad kívül is, például az a Máté gyerek aki hajdanán a MIÉP-nél hazudozott ,de sajnos azóta kivonult a pártja alóla. Aztán még van ez a kiflicsücsök ropogtató Fidesz tündérke valami Gabriella. Őt sajnálom a legjobban, hiszen az elmúlt hetekben nagyon megbántották, szemre-hányva neki kócos fogacskáit. Ami nagyon bántó és egyúttal igazságtalan is, mert neki tudvalevően ez a legkisebb hibája.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +29 (31 szavazatból)
 12. Érthetetlen!
  Még nincs semmiféle összefogás, de már az összes fideszes pelust cserélt, mert az előző annak a hírnek hallatára megtelt, hogy az ellenzék megemlítette, hogy egyeztetni fog!
  Semmit nem szabadna a tudomásukra hozni – csak találgassanak, hogy mit lép az ellenzék, ettől már lassan becsavarodnak.
  A közv. kutatások szerint akár 4/5-s nyerésre is állhatnak – akkor mitől ez a pánikhangulat?!
  A kinti, kilóra megvett magyarok is tódulnak szavazni – akkor mi ez a félsz?
  A hazai oldalakon az összes régi név előjön, írják a Gyurcsányozós hsz-ket, ez már beteges és tiszta röhej!
  -
  Bukott baloldalt abbahagyhatnák, mert ők többször buktak és egymást követő két választáskor, tehát 2×4 évig nem is kértek belőlük, az volt a valami és még csak választási törvényt sem kellet farigcsálni hozzá!
  -
  Stáry Lóránt
  Eltőzsdézéstől nyugdíjakat megvédő asszonyság fogsora annyiban érdekes csak, hogy nagyon sok pénzt kapott egy Fideszhez közálló fogász a fogturizmus fellendítésére – hát Gabika nem túl jó reklám!
  Lehet, hogy be is csődölt a fogász, nagy a csend erről a mutyiról is!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +16 (18 szavazatból)
 13. Ez a pali nem csinál titkot abból, hogy pénzért teszi, amit tesz.
  Azt ugyan nem tudja, hogy el merne e mondani pont ellenkező hírt a kezébe nyomottal szemben, de hát Istenem.
  Nem mindenkit én szültem…__________________________megírom!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +12 (16 szavazatból)
 14. Bumburi, abban a bizonyos népszabadságos interjúban valahogy úgy magyarázta ez az ürge, hogy az motiválta abban, hogy szóvivő legyen, hogy ismertté váljon. Ahhoz a cikkhez írtam, most megismétlem, hogy ezt a fazont sem karnagyként, sem egyházzenészként nem jegyzik.
  Ha jó karnagy, jó egyházzenész lett volna, akkor nem áll be ebbe a bandába papagájnak.
  Azt még megjegyezném, hogy ha annyira keresztény (bocs, reformátusként keresztyén) lenne, akkor nem hazudozna össze-vissza állandóan, sem saját maga, sem pártja képviseletében.
  Mondjuk, ha az lenne, aminek hazudja magát (keresztyén), akkor ezt az egészet el se vállalja. Dehát nem az, csak egy ócska karrierista.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +20 (20 szavazatból)
 15. Emigrant (ma, 18:01) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 16. neveletlen
  Ott is hazudozott össze vissza. (az interjúban). Ezeknek ez a létszükségletük.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +8 (8 szavazatból)
 17. neveletlen
  A Fideszben a karrier nem a szakmaiságot jelenti, hanem a nyelvet – és nem a hamis nyelvvizsgapapírra gondoltam, szerintük a szakértelem az olyan bolsi trükk…vagy valami ilyesmi.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +13 (13 szavazatból)
 18. Bumburi, egyetértünk. Egy normális, igazi riporter szembesítette volna a hazugságaival.
  *
  Csakén, a nyelvük “kéznél van”, a hamis nyelvvizsgáért fizetni szoktak, a valódi nyelvvizsgáért meg tanulni és tudni kell. Az úgynevezett sajtóközlemények súgógépről való felolvasásához nem kell más, csak olvasni kell tudni. Az alfélnyaláshoz meg csak gusztus kell, ami ezeknek – ahogy elnézem – rendelkezésükre áll (meg persze, meg is fizetik nekik).

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +12 (12 szavazatból)
 19. Ez a Hoppál szerintem se természetes személy, mert szemrebbenés, lelkiismeret, és minden más pozitív emberi tulajdonságnak híján van, hazudik, hazudik és hazudik, ezért kapja a fizetését, erre tenyésztette és programozta a csuti mindenható.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +11 (11 szavazatból)
 20. Csacsicska Tamás

  Csodálkozom a Bíróságon…
  .
  Legközelebb, amikor Szőke Feri agyonver majd egy nyugdíjast, akkor Pécsi Törvényszék úgy fog ítélni, hogy nem Szőke Feri a gyilkos, hanem a Fidesz. Azt pedig felelősségre vonni nem lehet, hiszen már csak az hiányzik, hogy valaki a Fideszt életfogytiglan beleítélje a hatalomba.
  .
  Bár ahogy a magyar bíróságokat elnézem – minden lehetséges és mindennek az ellenkezője is.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +14 (14 szavazatból)
 21. Undorító dolgot művelt a Pécsi Törvényszék: voltaképpen azt mondta ki, hogy felsőbb utasításra elkövetett hibáiért/bűneiért senki sem vonható felelősségre. Mintha valahonnan ismerős lenne ez a hozzáállás…

  Ennél még a Magyar Néphadsereg is jobb volt – ott benne szerepelt a katona kötelmei között, hogy a háborús- ill. emberiségellenes cselekedetek elkövetésére vonatkozó parancsokat meg kell tagadnia!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +13 (13 szavazatból)
 22. (Szóhasználat-javítás: az utolsó mondat akkor helyes, ha “cselekedetek” helyett “bűnök” áll benne. Háborús cselekedetek elkövetésére vonatkozó parancsot – természetszerűleg – semmilyen hadsereg semmilyen katonájának sem kötelessége megtagadni.)

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (4 szavazatból)
 23. Az egész KORRUPT úgy ahogy van ! Az új kormánynak / ha lesz / Az legyen az L ső dolga a rendtétel mellett,hogy BÖRTÖNBE CSUKATJA ezt a sok NARANCSZABÁLÓ hazúg milliárdos társaságot ! Az is érthetetlen,hogy miért nincs a parlamentben bérből,fizetésből élő képviselő ! Miért CSAK MILLIOMOS ill MILLIÁRDOS 4 de különösen azok kik az utolsó 10 évben lettek IGEN JÓ MÓDUAK !!!!!!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +6 (6 szavazatból)
 24. Most őszintén: mi ebben az újdonság?
  Eddig is mindig arról beszéltünk, hogy “papagáj-kommandó”, “szavazógép”, stb.
  .
  “Hoppál Péter […[ egy kihangosító, aki (ami?) nem azt mondja, amit gondol, hanem azt, amit […[ a Fidesz nevű párt gondoltat vele.”
  .
  Ez nagyon pontos megállapítás! Így van.
  Megjegyzem, egy szóvivőnek éppen ez a dolga, amikor “szót visz”. Éppúgy, ahogy egy rádióbemondó azt olvassa fel, amit elé tesznek.
  Az már más kérdés, hogy egyébként, mint magánember, mennyire azonosul vele. Nyilván van az a pénz, amennyiért valaki szemrebbenés nélkül okádja a legordasabb hazugságokat és rágalmakat. Ez már emberi minőség kérdése. No de erkölcsből, tisztességből, elvekből nem lehet megélni, mint tudjuk. Még kecskével sem.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (4 szavazatból)
 25. Csacsicska Tamás

  Kuksi:
  .
  Nincs teljesen igazad. Egy párt nyilatkozataiért felelős a párt ÉS a szóvivő. Együtt. A szóvivőnek nem kötelessége hazudni: ha mégis megteszi, akkor vállalja érte a felelősséget. Majd a szóvivők meggondolnák legközelebb, hogy mihez adják az arcukat és a szájukat.
  .
  És itt is érvényesíteni kellene a három csapást: aki harmadszor is bizonyíthatóan hazudik, az visszaeső és üljön be a börtönbe. Meglátnád: nem sokáig akarnának Fidesz szóvivői posztot vállalni ezek a gerinctelen talpnyalók.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (5 szavazatból)
 26. Kedves Csacsika Tamás!
  Tisztelettel megkérdezem: ezt a felelősséget melyik jogszabályban olvastad?
  (De akár a Fidesz belső szabályzatát is citálhatod, ha netán ismered.)
  A józan ész szerint, és egy normális országban persze igazad lenne. Na de Te nem itt élsz?
  Mellesleg Bajnai helyében akkor beperelném a Fideszt. Aztán majd csak eljutnak a felelősig…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 27. http://nepszava.hu/picture/7875/normal/31/00031482.jpeg
  -
  Ha majd a jognak asztalánál Mind egyaránt foglal helyet…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 28. Csacsicska Tamás

  Kuksi:

  Kaliforniában élek.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 29. Természetes, hogy nem természetes. Természetellenes mint pofátlanul hazug kenyéradó gazdái.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 30. Dr. Hoffmann Géza

  A magyar törvények velem is megtették ezt.
  A Lakásszövetkezeti Közgyűlést levezető személy súlyos bűncselekmény elkövetésével vádolt meg a tagság előtt, és erről közgyűlési határozat is született. Mindez szemenszedett hazugság volt.
  Az eljárást is elindították ellenem, amit nem tudtak bizonyítani.
  Magánindítványos büntető feljelentésemet azért utasították el, mert a közgyűlés levezető egyén nem a saját nevében szólt.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 31. Sajnos ezt a Hoppált a vak szerencse helyezte abba a pozicióba, ahova került. Az eszével sohasem vitte volna ennyire, miként az eszéért nem, hogy nem rabolták volna el, még csak odébb sem tolták volna. Végtelenül öntelt, beképzelt alak, akinek volt 4 éve, hogy képviselőnek nevezhette magát! Májustól kántor tanítóként számolnak vele, és mehet a francba pártjával együtt!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 32. @Csacsika Tamás
  Így már értem. Sejtettem.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
 33. Ejnye-ejnye!
  No de ilyet
  Egyházi vallás- zenész létére gátlástalanul hamisan játszani?
  Szemrebbenés nélkül hazudozni?
  Miféle élőlényfajta van elterjedőben e honban?
  A gennyládák!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos