Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Magyarok az űrben 2013. december 18. szerda 16:49

 • Hozzászólások(24)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Magyarok az űrben

Magyarország jelenlegi urai nem tévedtek, amikor ácsceruzával, kockás Matolcsy Györgyön kiszámolták, hogy a demokráciába, szabadságba és kereskedelmi tévécsatornákba némileg belefáradt alattvalóik odaadják szabadságukat a biztonság ígéretéért. Problémát maximum az jelenthet, hogy a szabadság elvétele tény, a biztonság pedig csak ígéret, de mire kiderül, hogy a rezsicsökkentés átmeneti hatása átmeneti, már nem lesz elég szabadság a lázadáshoz.

Szebb lett volna a Nagy Piramis, ha szabad emberek építik kiemelt fizetésért? – teszi fel a kérdést a kormány. Magasabb? Csinosabb? Piramisabb?  A válasz természetesen az, hogy nem, nem lett volna sem szebb, sem csipkézettebb, pontosan így nézne ki, mint most, illetve ahogy kinézett, amikor megépült, akkor meg mi ez a demokratikus nyafogás.

Makognak a jogvédők érthetetlen nyelvükön, dünnyögnek a filozófusok, és értelmetlen szavakat használnak, mintha direkt, az újságírók meg… az újságírók is megérik a pénzüket, csak írják az újságot, oszt még egy téglát nem raktak bele a Nemzeti Piramis alapzatába. Még az is kitelik tőlük, hogy a bankok oldalán állnak szemben a néppel, mint a bíróság, mert az aztán nagyon. Ezt Rogán Antaltól tudjuk, aki viszont a nép oldalán áll, szemben a bankokkal.

A bankokkal az a baj, hogy egy rettenetes konstrukció keretében svájci frank, japán jen és egyéb valutaalapú kölcsönöket adtak a magyar népnek, aztán amikor a Fidesz vezetői iszonytató gazdaságpolitikájukkal, és rémisztően hülye nyilatkozataikkal bedöntötték a forintot, a törlesztő részletek elszaladtak, a nép nem tudta fizetni a tartozását, a kormány meg rájött, hogy jó gazdaságpolitikát nem tud csinálni, olyan okosat már nem mondhat, hogy 150 forint legyen 1 dollár, így maradt a háború a bankok ellen, akiket mellesleg olyan különadókkal büntettek, hogy akkor sem tudnának jó fejek lenni a néppel, ha ez lenne szívük minden vágya, azonban a bankok – természetükből fakadóan – pénzt akarnak csinálni a pénzből, ennyi elég is.

A bankokat a Hold túlsó oldalán bivakoló ízeltlábú űrzsidók irányítják, de erről persze a kormány nem beszél, mert itt mindenki érzékenykedik, ha szóba kerülnek a gyíkemberek, az űrzsidók vagy a Fanyűvő, a magyar jeti, mert olyan nagyra vannak a felvilágosultságukkal, meg a flancos iskoláikkal, de mi magyarok majd megmutatjuk, hogy a gravitáció kikapcsolható, aztán lebeghetnek a csicsás öltönyeikben egészen az égboltig, ami egy kemény, már-már fémes tapintású gömbfelület.

A bankokat könnyű sarokba szorítani, mert ha megkérdezi tőlük a közszolgálati televízió államtitkársági sofőr rangjában álló riportere, hogy aztán, kend, azért adnak-e pénzt a népnek, hogy a végén többet kapjanak vissza, mint amennyit adtak?, mindig azt válaszolják, hogy igen.

Most mondja valaki, hogy nem jogosan sújt le reájuk a nemzetharag!

Nekem az egészben csak az érhetetlen kicsit, hogy statisztikai adatok bizonyítják, hogy amikor szabad emberek háborúznak nem szabad emberek ellen, akkor mindig a szabad emberek győznek, pedig fordítva lenne logikus: nem szabad ember inkább lép egyszerre, csöndesebben hal meg, alakzatban is szabályosabban menetel, aztán valahogy mégsem nyer. Nem mintha háború lenne.

Különböző számítási metódusok szerint 3-4 millió szegény ember él a tízmilliós országban, ezen felül van még 3 millió ember, akinek nincs 70 000 forintnyi tartaléka. 70 000 forint. 300 dollár. Nincs nekik. Nagy nyomorban nagy hazugságok szükségeltetnek: világnemzet vagyunk, Magyarország jobban teljesít, Magyarország bús hadát nyögi Bécsnek büszke bankja, és így tovább a végtelenségig.

Vérfagyasztó, de működik.

Orbán Viktor egy veszélyes fantaszta, aki tökéletesen hülye a gazdasághoz, de szerencsétlenségünkre talált magának partnereket, akik folyamatosan megerősítik tévképzeteit, mindig csak karnyújtásnyira van az áttörés, mindig holnap fognak javulni a mutatók, már csak egy lépésre vagyunk attól az izétől, amitől mindig mindenki csak egy lépésre van. Más kérdés, hogy lépni kéne.

Az egészben a legröhejesebb, hogy a kormányfő első számú szellemi támogatója eközben éppen örökmozgót épít, amivel energiát von ki a semmiből, és akaratlanul is leképezi a miniszterelnök tévelygését, csak esetében ez a terv látványosabb, és a tömegek számára is közérthetően baromság. Nem mintha ez eltántorítaná híveit, hogy hétről hétre várják a Nagy Bejelentést, az eredetileg októberre ígért energiacella beindulását, ami majd megmenti a Fidesz-kormányt, és mellesleg a világot.

Ha egy antigravitációs hülyeség-erőműre ennyi ember képes türelmesen várakozni, nem csoda, hogy a Fidesz gazdasági programjával simán többséget szerez a politikailag aktív lakosság körében, hiszen ki ne akarna ingyen áramot, gázt és meleg vizet, ha egyszer beígérték neki, elvégre, ahogy azt egy tipikus rajongója írta a miniszterelnöknek: a mai szivárvány Önnek szólt! (…) Ez a jel. Ennek tudok kvantumfizikai magyarázatot is adni, bizonyítva, hogy nem csak mellébeszélek, hogy a szivárvány nem csak természeti jelenség, csak az emberek hiszik azt! A Teremtőnek tetszik, amit tesz, kérem, folytassa, és a Teremtő segíteni fogja cselekedete, élete útján.

Elfogytak az érveim.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (99 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +131 ( 137 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Magyarok az űrben, 4.8 out of 5 based on 99 ratings

 • Hozzászólások(24)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

24 Reader’s Comments

 1. Az energiacella 2014 április 6-a után fog beindulni, és ha túl nagy a pofánk, akkor megment minket saját magunktól.
  .
  Para! Ráérünk!
  Mi már több mint 60 éve a jobb és szebb jövőre várunk. Mit nekünk egy orbáni emberöltő. Majd a gyerekeinknek jobb lesz. Ezt hallgattam fiatalon is. Elmondhatjuk, hogy van ami kis hazánkban ÖRÖK és nem változik. Itt van az ígéret földje, és nem ott ahova gondoljuk. Ott már megvalósult.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +71 (73 szavazatból)
 2. “Orbán Viktor egy veszélyes fantaszta, aki tökéletesen hülye a gazdasághoz, de szerencsétlenségünkre talált magának partnereket, ”
  .
  Micsoda igazság!
  Ha csak az inflációt nézzük is, és a mellette a nyugdíj, és közmunka bér emelését.
  2,4% emelés!!! Világrengető!!
  .
  Az inflációt hogy számolták ugyan? Mit vehettek alapul? A Széles által kitalált energiacellát? Gyémánt gyűrűt? Vagy hajót? Mert hogy ilyeneket mindennap veszünk…
  Nem úgy mint az alapvető élelmiszereket, mert az kinek kell ugyan olyan megemelt áron, mint ahogy most kapni az üzletekben?
  .
  A fenti idézet nagyon találó! A statisztikai hivatal (egyáltalán nem fideszes beütéssel!) egész évben azon szorgoskodott, hogy buherálja a számokat. Amit ha jobbról nézünk nem magas, ha balról nézünk (nem Viktortól párás szemmel) akkor eszméletlen mértékben emelkednek az árak.
  Vagy csak én lennék ennyire földhözragadt?
  .
  Ez az ország jobban teljesít! Hülyékben! Akik boldogan tapsolnak a rabszolgamunkáért rabszolgabérnek!
  .
  A számítási metódusok is úgy változnak,mint a fidesz akarata.Ha a főbolond azt akarja, akkor Magyarország jobban teljesít!
  Érdekes dolgot figyeltem meg…
  Rosszabbul élek, mint 4 éve!
  Kinek nyújtsam be a számlát? Ki a felelős érte?
  Ki hazudja azt hogy Magyarország jobban teljesít???
  .
  Valamit elfelejtett hozzátenni ehhez a jobban teljesítéshez….
  A mi kutyánk kölykeinek!
  Mindenki más le a vasútról!
  Adott ez az áldott (vagy átkozott) ember trafikot, iskolát, kórházat, földet, színházat,és minden elképzelhető hatalmat a kutyáinak, meg annak kölykeinek!
  .
  Hogy nekünk mi maradt?
  A HITEL! Amit felszedett hozzá! A magas kamatú mikor minek nevezett állampapír, a pénzpiacról való finanszírozás miatti magas kamatú hitelek, mert nem volt elég, amit ellopott!
  De boldogok vagyunk, mert olyan jól teljesített ez az ország, hogy a hiány soha nem látott magasságokban van.
  Ennyire jól teljesít az ország!
  .
  Az meg mellékes, hogy mennyi az öngyilkos, mennyi a mély szegény, és gyerek, aki éhezik. Ez demagóg duma!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +57 (63 szavazatból)
 3. Szerintem Magyarországon tíz emberből minimum hat TELJESEN HÜLYE, de hogy ez miért van így, arra nem tudok kvantumfizikai magyarázatot adna. Jó, én nehezebb helyzetben vagyok, mint a Para által idézett kommentelő, mert én valamennyire tudom is, mi a kvantumfizika.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +34 (42 szavazatból)
 4. nagyon jó cikk, mert linkelése után két percen belül megkaptam a fent leírt fantasztáktól, szekér- de inkább Audi-tolóktól

  – A nepszava.com szennylap
  - Para-K hazudik
  - egyébként is menidenki hüjje, hiszen OV ép törököknek ad el kebasütőt
  -hazaáruló vagyok,
  -nem-e zsidó vagyok-E?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +55 (59 szavazatból)
 5. …pontosítva – …épp törököknek ad el Ankarában kebabsütőt.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +20 (22 szavazatból)
 6. ” az MNB adatai alapján – kimutatja, hogy aki 2006 januárjában 5 millió forint értékű, húsz évi futamidejű, svájcifrank-alapú ingatlanhitelt vett fel, az hat teljes évig jobban járt az alacsonyabb törlesztési részletek miatt, mint az, aki ugyanakkor ugyanilyen értékű és futamidejű forinthitelt vett fel.”
  http://www.vg.hu/penzugy/hitel/ft-nem-kell-sirni-a-magyar-szerencsejatekos-devizahitelesekert-418269

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +16 (16 szavazatból)
 7. nagy andrás: Köszi, bearanyoztad a napomat! Most értettem meg először, hogy a KKV-k hogyan manifesztálódnak a kétszemű gazdaság fatengelyes motorjaként, amit a négy őselem energiájára bazíroznak. Mifelénk ezt úgy mondják, hogy “hurrá, fogtunk egy igazi hülyét!”

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +14 (14 szavazatból)
 8. nagy andras
  Cseles szeműek ha össze találkoznak…
  http://index.hu/gazdasag/2012/12/29/a_devizahiteles_aki_hivatalt_kapott_matolcsytol/
  Szerintem a szemüket párosítani kéne, hátha az agyuk akkor máshogy működne.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (9 szavazatból)
 9. Bocs, de valaki màr megint helyettem szavazott, ennek a jogàt szeretném fenntartani, ha lehet ! Nem, mintha óriàsi jelentôsége lenne, de akkor is .
  El is felejtettem, hogy mit akartam a témàhoz szólni, sebaj….

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (5 szavazatból)
 10. Ja, hogy könnyû ott, ôs-etruszk-sumér-pàrtha-szittya-kinehagyjakvalamit-földön – az elsô hàrom buddha is magyar volt, csak ez az utolsó lett valami tévedés folytàn indiai – szóval fognak még onnan érkezni tudomànyos ( és egyéb ) csodàk !

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (11 szavazatból)
 11. “épp törököknek ad el Ankarában kebabsütőt”
  De venniük kell mellé néhány száz teniszütőt és néhány ezer gemkapcsot is.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +9 (9 szavazatból)
 12. nagy andras,
  A rengeteg hülyeség között azért sikerült eldugnia és hallgatóságába sulykolnia a legveszedelmesebb, legvadabb aljasságot:
  .
  “Nincs szükségük írott törvényekre, mert a törvényeket a szívükben hordják.”
  .
  Ez nagyon jól hangzik, és a történelem előtti társadalmakban működött is. Sőt, ma is működik mikroszociális szinten. Az aljasság abban rejlik, hogy ezt a működési elvet összehasonlíthatatlanul nagyobb lélekszámú, bonyolult munkamegosztáson alapuló társadalommal próbálják meg elfogadtatni. Pedig itt ez azt jelenti, hogy aki döntési pozícióban van, az az általa felügyelt, döntéseitől függő emberek érdekeitől, vágyaitól és akaratától függetlenül, önkényesen dönt.
  Csodák csodája: maga felé hajlik a keze. Sőt, az érzelmi közösségébe nem tartozó alattvalókat magasról lesz…ámítolja.
  .
  Az lényegük: a törvények, a jog felrúgása, helyettesítése saját pillanatnyi akaratukkal.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +17 (17 szavazatból)
 13. T. emigrant!
  .
  Futóbolondok mindenütt vannak. De azért a nemzeti bankban alelnökként… egyébként ez következik a rendszerből, ugye a lényeg az lenne, hogy valahogy eredményt kéne felmutatni, csak hát nem értünk semmihez, tanulni már öregek vagyunk, meg ugye eleve fárasztó integrálni-deriválni, skandináv oktatási modelleket tanulmányozni, számolgatni, sehol egy zászló, tűzijáték stb…
  .
  Marad az esőtánc meg a ráolvasás.
  .
  Olyan ez mint mondjuk az ilyen ezotero-buddhista-angyallátó konferenciák, ahol félművelt háziasszonyok, meg lesajnált tornatanárok győzködik egymást, hogy nem ők a hülyék, Einstein meg Darwin tévedett. És ennek kvantumfizikai magyarázatát is tudnák adni.
  .
  “Tudok úszni! Csak most nem jut az eszembe…” (Csinibaba)

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +17 (17 szavazatból)
 14. T. Girbegurba!
  .
  Na igen. Ezért veszélyes a politikai ezotéria.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +8 (8 szavazatból)
 15. Kedves nagy andràs, ez csakugyan durva.
  Kinyitottam egy màsik elôadàst is, hogy ellenôrizzem kamu-e az egész, de nagyon úgy tünik, hogy nem….
  Ezt màr legjobb indulattal sem lehet B vagy C laboratóriumnak hívni, ez annyira szürreàlis, hogy àtcsap valami màs szféràba.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +9 (9 szavazatból)
 16. Magyarországon az átlag íkú nyócvan, oszt jónapot.
  .
  Van egy gondolatom, régóta, állandóan visszatérő, nem tudok megszabadulni tőle.- Kollégiumi szoba, poén özönök, fogadjunk, hogy…- és fogadtak, és bejött nekik… aztán a kollégiumi szobatársak köre kibővült kórtermi szoba társakkal…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +16 (18 szavazatból)
 17. hisztis myirtyll

  T. Szerző!

  Ez most jó cikknek látszik de késő van ha még holnap is lenne jó lenne.Majd felfogom.Üdv

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 18. kovácsúr, ezt már én is többször elképzeltem, pontosan így. És azóta is röhögnek. Van min.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (7 szavazatból)
 19. ” aztán amikor a Fidesz vezetői iszonytató gazdaságpolitikájukkal, és rémisztően hülye nyilatkozataikkal bedöntötték a forintot, a törlesztő részletek elszaladtak,”.
  .
  Mielőtt lehülyéznénk őket, szeretném tudni kinek a megrendelésére tettek hülye nyilatkozatokat és előtte Orbán és bandatagjai milyen konvertibilis valuta tranzakciókat hajtottak végre a forint bevonásával. Kik és mennyit kerestek az előzetes valutavásárlás majd forintra visszaváltás procedúrával. A megfiadzott forintszámlákkal mennyi aranyrudat, és gyémántot vásároltak és hol, milyen áron, azokat hogyan adták el külföldön röviddel azután, hogy az aranyár megugrott és az így nyert konvertibilis valutát milyen külföldi bankszámlákra helyezték és mely országokban . A közel-keleti muszlim országok be lettek e vonva a tranzakcióba, történt a viszonzás viszontszívesség, tiltott, NATO érdekeket sértő fegyverkereskedelem?
  ——–
  “Orbán Viktor egy veszélyes fantaszta, aki tökéletesen hülye a gazdasághoz, de szerencsétlenségünkre talált magának partnereket,”
  .
  Ahhoz képest a magánvagyona szépen gyarapszik, ki az ügyintézője, hol a sebezhető pontja?
  Kik a partnerei, milyen bűnszindikátusokkal dolgozik együtt az energiaszektorral történő manipulálásai során. Mi a végcél, mennyiért adta el az országot és kiknek?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +22 (24 szavazatból)
 20. De most komolyan. Igy is eron felul teljesitett orban, elvegre otthon egy kinizsis uveg allt a konyvek helyett a polcon, az volt a csalad credoja, cimere es szellemi tokeje is egyben. Minden szonal tobbet er ez a kep:
  .
  http://nepszava.com/files/2012/12/diakok-hulye-orban-qpr.jpg
  .
  … de nem? ;)

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (5 szavazatból)
 21. “Lakner Zoltán: Artúr király híján
  …….Az összefogásvágy összefogás-hisztériába csapott át, amelynek közepette a stratégiai célok nem találkoznak. Az összefogás Szent Grálja ugyanúgy nem került elő három év alatt, ahogy a közös miniszterelnök-jelölt sem, aki az Excaliburt kihúzná a sziklából. …….”

  http://nol.hu/lap/forum/20131219-artur_kiraly_hijan?ref=sso#

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (3 szavazatból)
 22. Ha valaki akar nevetni, olvassa ezt:
  .
  http://hir.ma/belfold/eltorlik-mindenki-hiteltartozasat-es-adotartozasat-megvatozhat-az-elet-hazankban/178663
  .
  Ez ma Magyarországon egy izé, egy mozgalom, párt vagy micsoda ….

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
 23. K.S.,
  Csak sírni tudok rajta, nevetni nem.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos