Ronai and Ronai
AMERIKAI

Első fokon hazudott a Fidesz szóvivője 2013. december 6. péntek 14:59 Forrás: AN, MTI

 • Hozzászólások(39)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
Első fokon hazudott a Fidesz szóvivője

Budapest – Kocsis Máté, a Fidesz szóvivője megsértette Bajnai Gordon jó hírnévhez való jogát – így döntött első fokon a Fővárosi Törvényszék. A Fidesz kommunikációs igazgatójának mostantól hivatalos papírja is van arról, hogy valótlanságokat állított Bajnai Gordonnal kapcsolatban.

A papagájkommandó egyik legismertebb arca ezúttal nem a szokott „libás projekttel” bukott meg, hanem a márciusi székházfoglalás során hangoztatott hazugságai miatt kötelezték bocsánatkérésre. Az ítélet nem jogerős.

A Fővárosi Törvényszék megállapítása szerint Kocsis Máté, a Fidesz azzal sértette meg Bajnai Gordon jó hírnévhez való jogát, hogy július 1-jén valótlanul állította, hogy a Fidesz székház elleni korábbi akció Bajnai Gordon kérésére és égisze alatt valósult meg, illetve valótlanul állította, hogy Bajnai Gordon buzdította volna a Fidesz-székház elleni erőszakra az embereket.

A törvényszék kötelezte Kocsis Mátét arra is, hogy bocsánatkérését tartalmazó nyilatkozatát saját költségén tegye közzé a HírTV-ben, a Magyar Hírlapban, ezek internetes oldalán, valamint a fidesz.hu-n és a propeller.hu-n. A Fidesz-szóvivőnek ezen kívül nem vagyoni kártérítésként 300 ezer forintot és a teljes perköltséget is meg kell fizetnie – tették hozzá.

Ha az ítélet jogerőre emelkedik, a kártérítés összegét Bajnai Gordon az Együtt-2014 szerint jótékony célra, rászoruló gyermekek támogatására ajánlja fel.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (34 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +46 ( 54 szavazatból)
Első fokon hazudott a Fidesz szóvivője, 5.0 out of 5 based on 34 ratings

Címkék:, , , ,

 • Hozzászólások(39)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

39 Reader’s Comments

 1. Ha másodfokon elmeszelik, akkor majd a kinti bíróság dönt, aztán fizethet a magyar adózó!
  Azért hazudozhatnak, mert nem ők fizetik a büntetést – hanem azok, akiknek a képébe hazudnak!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +44 (48 szavazatból)
 2. Rogán majd megmondja, milyen legyen a másodfokú ítélet. Kocsis meg hazudhat, rágalmazhat tovább, ahogy azt folyamatosan teszi. Rogán ebben az esetben is érvelhet a gazdagsággal, hiszen Bajnai elég vagyonos ahhoz, hogy sértse az Ö és nemzete érzékenységét.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +25 (31 szavazatból)
 3. Persze ez a nyikhaj megint nem tudta megállni kommentár nélkül, újfent Bajnait gyalulva.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +28 (32 szavazatból)
 4. Ha valami hazugság, azon az akárhányadik bírósági fok sem tud változtatni!
  Bár Magyarország ebben is jobban teljesít…
  Valamelyik hülye fideszes kiáll majd, és megmondja…Mert nálunk pártatlanok a bíróságok! És itt gondoljunk már az áthelyezett ügyekre, és az erre szakosodott bírókra!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +23 (29 szavazatból)
 5. Tessék végre tudomásúl venni, hogy ebben az országban csak a “kócosfogú” a sértő kifejezés. Erre még Vadai Ági is felkapta a vizet. Viszont Bajnai nem veszi észre, hogy egyedűl pereskedhet, ha sértegetik. A szövetségesei tesznek rá nagy ívben!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +21 (27 szavazatból)
 6. Nem lesz itt semmi baj.
  Masodfokon majd elmeszelik az iteletet, Bajnait szigoritott fegyhazbuntatesre itelik, Kocsis Matet pedig szentte avatjak.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +16 (20 szavazatból)
 7. Most már papírja is van ennek a MIÉP által szalajtott, jelenleg fideszes szócséplőnek, hogy egy hazug ember! Aztán majd amikor az ítélet jogerőre emelkedik, azt a saját költségén kell majd közhíré tenni. Megérdemli !

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +14 (18 szavazatból)
 8. És számít az valamit, hogy papírja van róla?
  Gyurcsánynál számított az valamit, hogy Semjén önként és dalolva elismerte, az ő feladata volt Gy.F mentális kivégzése?
  Számít az valamit, a mai koncepciós perben, hogy a szemünk láttára történt 2006 -os októberi események, amiről akkor mindannyian kivétel nélkül tudtuk, hogy puccs kísérlet volt a hatalom megdöntésére és a rendőrség, csak a dolgát tette, hogy meghurcolják elítéljék és tönkretegyék azoknak az embereknek az életét, akiknek a világon mindenhol az lett volna a dolguk, amit ők tettek?
  Számít az valamit, hogy a sukorói beruházás meghiúsítása, az ebben a projektben résztvevő emberek hivatalnokok életének tönkretétele, a politikai riválissal történő leszámolás?
  Számít az valamit, hogy ugyanaz a Bajnai Gordon nem áll szóba Gyurcsány Ferenccel, akit bevallottan ugyanolyan nemtelen eszközökkel
  karakter gyilkoltak, és nyert meg minden pert hiába, mint most ő?
  Szóval Bajnai szerint, hagyjuk a halottakat békén vagy másképp, ……..
  Erről eszembe jut egy vicc:
  Nyöszörgést hall valaki a temetőben.
  Engem élve temettek el, engem élve temettek el,
  Oda megy valaki, aki hallja a nyöszörgést, lábával eligazítja a földet, és mondja,
  És milyen rosszul!
  Undorítónak tartom, amit Bajnai művel.
  Nem gondoltam idáig, – annak ellenére, hogy tudom, a politika nem más, mint harc a hatalomért – hogy a politika, csak a gerinctelenek játék tere!
  Azt gondolom, hogy bírósági ítélet ide, bírósági ítélet oda, Bajnai ugyanolyan kabátlopási ügybe keveredett mint Gyurcsány és meg van sansza arra, hogy békén hagyják, mert nem ő a célpont, hanem Gyurcsány, és ez nem véletlen!
  Bajnainak, azért amit most tesz, csak azt kívánom, hogy érezze – nem többet – azt amit Gyurcsány megélt az elmúlt hét évben.
  Érezze és nyelje le a keserű pirulát, attól akitől nem várja, és úgy ahogy most ő teszi Gyurcsánnyal!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +28 (40 szavazatból)
 9. Ez a Kocsis már mint korábban is említettem, szerepet játszik ha kell hazudik Ő maga pedig tocsog a nyáltól. Olyan nyálas, hogy az már UNDORÍTÓ.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +28 (28 szavazatból)
 10. Igazából mind hazudik ha az érdeke úgy kívánja! Az én érdekemben soha nem fognak felvállalni semmit, csak magukért (hatalomért) teszik és nagyon pofátlanul. Tök mindegy ki és mit ítélkezik ebben az országban, mert vannak a törvényen felüliek, nemde?? Szép nem?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +19 (19 szavazatból)
 11. Meg mindig az a 2 minuszolo… Mannyit kapnak naponta (es kitöl…?)

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +11 (17 szavazatból)
 12. “Első fokon hazudott a Fidesz szóvivője ”
  Rossz a cím, nem első fokon, hanem felsőfokon.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +24 (24 szavazatból)
 13. hazudik a nyálas, mint a vizfolyás, mert ezért fizetik.
  ezzel nemcsak a Bajnait sértette meg, hanem leminösitette a szinte korosztályából való fiatalokat is, akikről azt hitte a vadrihellával (akárki találta ki nagyon jó név!:) együtt, hogy nincs egy önálló gondolatuk, ők csak irányitással müködnek.
  meg se fordult a csökött agyukban, hogy a fiatalok önálló döntésre és cselekvésre képesek.
  mondjuk igaz, nagyon elhalkultak, tényleg a látszat azt igazolja, hogy irányitásra várnak:((
  de legalább nem kellett megmagyarázni a fideSS régi követeléseit, csak a felbujtásra fokuszáltak, ennyi!
  csak semmi magyarázkodás, bemocskolni minél jobban minél több hazugsággal a kritizálókat és már nem a lényeg a téma, bármi is az!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (7 szavazatból)
 14. Ismerek egy olyan embert ,aki még sosem hazudott ,vagyis nem szereti a hazugságot, mégis hazug ember a szó vívője ,ezt biróság mondta ki.
  Ha az elöbbi állítás igaz,ez a mojom megy.
  Ha a majom marad,az első állítás is hazug.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (7 szavazatból)
 15. Orbánia –
  http://www.youtube.com/watch?v=CnIJ9CcgZjw

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (4 szavazatból)
 16. ki vagy mi a a ‘vadrihella’?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
 17. ja, a gabriella. értem, bocs.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 18. Ez egy fasiszta (volt MIÉP-es…) hazug, a szegényeket és különösképp a hajléktalanokat üldöző barom. Halálra ítélnék minden demokráciában azzal az alattomos nyálas karnaggyal, azzal a Hoppál nevű szörnyeteggel együtt. Zsigót és a “kócosfogú” beszédhibás madárijesztőt pedig összekötözve egy lakatlan szigetre kellene száműzni távol minden földrésztől…….

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +8 (8 szavazatból)
 19. Sydney:
  Bizony, bizony, vannak fokozatok. Balsay, Gulyás, Kovács Zoltán, Rogán és más uszítók például nem úszhatnák meg mondjuk 10 röpke évvel, másoknak meg kevesebb is elég lenne, de nagyon gyorsan, mielőtt gerinc híján azonnal átállnának a győztes oldalra. A féleszűekkel nem tudom, mit lehetne csinálni, még mielőtt lángba borítanák vagy csődbe vinnék az országot.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +10 (10 szavazatból)
 20. Lee Majors
  2013. december 6. péntek
  16:02

  Bajnai ” csak ” Gyurcsányt gyalulja, azzal, hogy nem tárgyal vele, pedig demokratának ( demokratábbnak ) tartja magát Gyurcsánynál, és sokan a magukat demokratáknak vallók is így vannak ebben a kérdésben, Bajnai és Gyurcsány megítélését illetően.
  Mond mitől különb Bajnai, mint a Fidesz és szócsövei?
  Attól, hogy egy évig, azt csinálta, ami Gyurcsány programja volt, de a demokratáknak hitt nem demokraták ( MSZP, Fidesz, LMP, az LMP- ből kivált PM valamint a Milla képviselői ) úgy gondolták és gondolják, ez Bajnai eredménye?
  Az nem Bajnai eredménye volt, hanem a Fideszé és az MSZP-é, mert akkor nem állt érdekükben karakter gyilkolni.
  Most egy kicsit megcsipkedik, de nem áll útjukban, mert nincs benne semmi kurázsi!
  Egy senki, aki a senkik közé állt, ettől vált azzá!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (7 szavazatból)
 21. Az még érthető, hogy egy kormányzat igyekszik hatalomban maradni, ennek érdekében olykor túlozni, csúsztatni, sőt füllenteni is hajlandó. Normális országban a szabad média és az okos ellenzék kontrollja ezt a próbálkozást szűk keretek közé kényszeríti.Nálunk az a nagy baj, hogy ez a társaság folyamatosan, rezzenéstelen arccal hazudik és megteheti, sőt egyre gátlástalanabb, mert nincs következmény.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (7 szavazatból)
 22. http://nepszava.hu/picture/5547/normal/22/00022167.jpeg
  -
  Unortodoxgyuri azt állította, hogy a piros pötty a popón van – még Métánál is!
  A fb oldalán még mindig fújja a magáét, így akkor már nem csodálom!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (5 szavazatból)
 23. http://nepszava.hu/cikk/1004971-luxusakcioban-kocsis
  -
  Még több per kell, hogy megértse a lényeget, ha nem megy úgy sem, akkor bele kell verni….
  (Máté lenne az előbbi bejegyzésnél a neve ennek az izének!)

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (4 szavazatból)
 24. …és egy komment a fenti Népszava-cikkból:
  “Erre kellene uj torvenyt alkotnia a kormanynak:
  Aki alaptalanul vadaskodik mas kozszereplo terhere es a birosag ezt kimondja, azt elso esetben bocsanatkeresre es a perkoltsegek megteritesere kell kotelezni, masodik esetben halmozati bunteteskent ennek a tetejere a hatosagok felrevezeteseert az eljaras idotartamanak megfelelo idore megvonni a juttatasait, es ha az eset harmadszor is elofordul akkor 5 evre eltiltani a kozugyektol.
  Ugyanezt kellene alkalmazni azok eseteben akik ertelmetlenul inditgatnak koncepcios pereket allitolagos becsuletsertesi ugyek miatt.”

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (5 szavazatból)
 25. Kiszólt a gödörből a sötétség, a Madách-díjazott.
  -
  http://www.hir24.hu/belfold/2013/12/07/bayer-gyurcsanyhoz-irt/

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (4 szavazatból)
 26. http://mandiner.hu/cikk/20131206_veress_jeno_newton_gabor_esete
  -
  Newton Gábor lapjában jelent meg az orgoványizó cikke.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 27. Emlékeztető az orgoványizásról és az ítéletről, idén májusi a történet:
  -
  http://nol.hu/belfold/orgovanyi_erdo__pert_vesztett_bayer_zsolt

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 28. http://nepszava.hu/cikk/1005031-javor-kozze-tette-bizonyitekat-nincs-diplomaja-a-zoldhatosag-vezetojenek
  -
  Na még egy diplomakitaláció – elég kacifántos az ügy!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 29. Egyébként én egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy ártott volna Bajnai hírnevének, ha igaz lett volna, amit ez a fidesznyik bájgúnár mondott róla.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
 30. Azt írja Kocsis Máté a facebook oldalán, idézem:

  Ismét valótlan dolgot állított a Népszava. Néhány hónapon belül ez a második olyan alkalom, hogy helyreigazításra szorult a lap tartalma. Úgy tűnik a szerkesztőség mindent elkövet annak érdekében, hogy nyomtatott és online felületén is hazugságokkal járassa le Kocsis Mátét és az általa vezetett önkormányzatot.

  2013. 06. 17-én megjelent lapszámunk Belföld rovatában Elítélték a fideszes Kocsis Máté édesapját című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Kocsis Sándort elítélték, s ezzel olyan látszatot keltettünk, mintha súlyos bűncselekményt követett volna el” – ismerte el a Népszava. A valóság ezzel szemben az, hogy Kocsis Sándort soha nem ítélték el közokirat hamisítás miatt, olvasható a helyreigazított cikk folytatásában.

  https://www.facebook.com/notes/dr-kocsis-m%C3%A1t%C3%A9/ism%C3%A9t-hazudott-a-n%C3%A9pszava/10151583983758241

  (félreértés ne essék, ez nem az Amerikai Népszaváról szól)

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
 31. Máté!

  A szerencsétlen interpretálás szerencsétlen megfogalmazása mellett (emlékszel? ti is pontosan ezt a módszert alkalmazzátok!) valóban indult büntetőeljárás édesapád, Kocsis Sándor ellen.

  És most idézek: Szikszói Városi Ügyészség B.726/2010/62/I. Határozat a nyomozás megszüntetéséről.

  A közokirat-hamisítás bűntette miatt az Encsi Rendőrkapitányság előtt 1821/2010. Bü.számon indult büntetőügyben Kocsis Sándor gyanúsított ellen a Btk.274.§.(1) bekezdés c. pontjába ütköző és aszerint minősülő közokirat-hamisítás büntette miatt indult nyomozást a Be.190.§.(1) bekezdés j. pontja alapján – mivel a gyanúsított cselekménye már nem veszélyes, vagy oly csekély fokban veszélyes a társadalomra, hogy a törvény szerint alkalmazható legenyhébb büntetés kiszabása vagy más intézkedés alkalmazása is szükségtelen – megszüntetem és a gyanúsítottat a Btk.71.§.(1) és (2) bekezdései alkalmazásával megrovásban részesítem.

  Indoklás:

  Az Encsi Rendőrkapitányság azért indított ismeretlen tettesek ellen nyomozást, mert a 2010. október 30.-án történt helyhatósági választásokat megelőzően Abaújlak községbe állandó lakcímekre folyamatosan jelentkeztek be úgy, hogy az adott lakcímen nem laktak, életvitelszerűen nem tartózkodtak, így a bejelentésükkel közreműködtek abban, hogy a hatósági nyilvántartásba, a valóságtól eltérő valótlan adatok kerüljenek. Abaújlak községben az eredeti választó jegyzéken 81 fő választásra jogosult személy került rögzítésre, mely létszám a 2010. október 2.-án lezárt választói névjegyzékben 121 főre emelkedett. A bejelentkezések 8 abaújlaki ingatlanba történtek. Az ingatlanok tulajdonosai, haszonélvezeti jogosultjai mint szállásadók aláírásával ellátott bejelentkezései okiratok felhasználásával, ezzel bűnsegédként ezen személyek is közreműködtek abban, hogy a hivatalos hatósági nyilvántartás valótlan adatot tartalmazzon. Kocsis Sándor gyanúsított – haszonélvező – hozzájárulásával a tulajdonát képező….ingatlanba az alábbi gyanúsítottak jelentkeztek be……. A dokumentum 10. oldalán, a határozat indoklásában az is szerepel, hogy „Kocsis Sándor gyanúsított a bűncselekmény elkövetését beismerte”. Az ügyészség részéről Dr. Petró Csaba ügyész egyébként leszögezi, hogy „a megrovással a hatóság rosszallását fejezi ki és felhívja a gyanúsítottak figyelmét arra, jövőben tartózkodjanak a bűncselekmény elkövetésétől”.

  Szikszó, 2012. december 12.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (6 szavazatból)
 32. Szóval Máté!

  Annyi, de szigorúan csak annyi valóban igaz, hogy bíróság valóban nem marasztalta el Kocsis Sándort, lévén az ügyészség nem vitte az ügyet bíróság elé. De attól még maga az igazságszolgáltatás – képviseletében az ügyészség – mint azt az idézett ügyészségi határozat alátámasztja, mégha csak megrovás szintjén is, de elmarasztalta. És nagy hangsúlyt fektetnék arra a tényre is, hogy az ügyészségi határozat szerint Kocsis Sándor BEISMERTE a bűncselekmény elkövetését. Innentől kezdve ezt lehet cizellálni, interpretálni fidesz módra, ahogy csak akarjátok, a tényen mit sem változtat:

  Máté! Az édesapád bűncselekményt követett el. Hogy mi lett a következménye és ezt milyen formában, milyen módon fejezte ki az igazságszolgáltatás, az meg egy másik tészta.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (5 szavazatból)
 33. És mindezek után így viszonyulni egy igazságszolgáltatási eljáráshoz, igencsak aljas dolog. (Vagy esetleg pont ezért teszed?)

  Vajon hogyan interpretáltad volna ezt az ítéletet, ha (csak elméletileg) a te javadra döntöttek volna? Akkor is bagatellizálnád?

  Megjegyzem, ezen ítélet kommentálásával pontosan azt a bűncselekményt követted el ismét, amely cselekményért épp ebben a perben elmarasztaltak.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (3 szavazatból)
 34. csakén

  kellően elbosszantottak a fenti hírek . de azért köszönöm.főleg az a tetü Báyer.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
 35. paragrafus

  köszi mind tökéletes,ezt kellene a képébe nyomni mikor sajtót tájékoztat .

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 36. http://www.hir24.hu/belfold/2013/12/08/kishantos-birosag-mondta-ki-hogy-budai-gyula-hazudott(1)/
  -
  Budai Gyulának is papírja van, hogy hazudott!
  Erre szavazott a 2/3, hogy ilyenek megtörténhessenek?!
  Ha nem akkor nekik kellene csak igazán fellépniük, mert amikor az előző kormánnyal gondjuk akadt, mentek törni és zúzni, mert azok hazudtak!
  Most ez így nem tudja felizgatni őket!
  Érdekes felfogásuk van a narancsszemüvegeseknek, naponta derülnek a hazugságok, papír van róla és nem zavarja őket!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 37. Budainak már több papírja van filozófus perről is van.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 38. Budainak csak arról van papírja,hogy hazudott? és mi van a sárga cédulával? Ez a faszi egy sárga cédulás személy, ez már akkor kiderült amikor a nyíeregyházi katonai kollégium negyedik évfolyam közepén kérte felvételét az MSZMP soraiba, hogy jó ajánló levél legyen tagsága a jogi egyetemre való felvételnél. Egy mocsok szarjankó beszédhibás akit gyerek korában logopédus nem kezelt.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 39. orbán összes alattvalója folyamatosan hazudik…bábok,orbán bábjai! Erre esküdtek fel…ha orbán azt mondja,visszafele forog a föld,az összes nyomja az “igen” gombot…mert van annyi pénz…hazugság ömlik a M 1 köztévén…A VALÓSÁG meg: megfélemlített emberek,minimál béren tengődők,jogaiktól megfosztott rokkantak,munkanélküliség,kivándorlás,magas ÁFÁK,nem működő gazdaság…de “jó” nekünk,stadionok országa lettünk!!!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Bajnai Kordon 2014. április 6. vasárnap

Orbán barátja továbbra is bajban 2014. március 22. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos