Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László: Boldog Új Évet! 2013. november 26. kedd 3:12

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László: Boldog Új Évet!

Kedves Olvasóink,

elnézésüket kérem, de erre az évre elköszönök. Én még életemben ilyen értelmetlen munkát nem végeztem. Felőrli a napjaimat, megeszi az életemet ez a website, képtelen vagyok bármi fontosat és értelmeset csinálni mellette. Ez nem egy embernek való munka. Elegem van, hogy spamek törölgetésével telik a napom és nácik moderálásával telik az életem. Semmi értelmét nem látom az egésznek, minden percért kár, amit erre fordítok, egyetlen betűt is kár volt írni, az egésznek semmi értelme. Nemhogy pénzem nincs belőle, de saját pénzemen állítom ki magam emberek mocskolódása elé. Nem szeretnék tovább így élni. A hírek mennek továbbra is, azt fenntartom, amíg tudom, de nem szeretnék egy hónapig még ránézni sem az online felületre. Elegem van belőle. Semmi értelmét nem látom egyetlen cikknek sem. Ez teljesen felesleges időtöltés. Sajnálok minden percet, amit itt cikkek írásával töltöttem, a többiről már nem is beszélve. Hadd csináljam már végre azt, ami a dolgom lenne, hadd csináljak már valami értelmeset.

Megértésüket kérem.

Boldog Új Évet!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.6/5 (161 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +106 ( 224 szavazatból)
Bartus László: Boldog Új Évet!, 3.6 out of 5 based on 161 ratings

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos