Ronai and Ronai
AMERIKAI

Pálffy István furcsán viselkedett a parlamentben 2013. november 8. péntek 7:38

 • Hozzászólások(70)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
Pálffy István furcsán viselkedett a parlamentben

Budapest – Nem írjuk azt, hogy Pálffy István a kereszténydemokraták szóvivője be volt rúgva kedden a parlamentben, mert ha ilyet állítanánk, akkor a szóvivő úr becsületsértés és rágalmazás miatt feljelentene bennünket.

Azt sem írjuk, hogy Pálffy István képviselő ittas volt, vagy részeg. Csupán nyugtázzuk azt, amit Önök is láthatnak, ha megtekintik az itt látható rövid bejátszást: Pálffy képviselő úr érdekesen viselkedett.

A történet csak azért érdekes, mert olyan párt prominenséről van szó, akik gyakran vizet prédikálnak és – szó szerint – bort isznak. Úgyhogy, mégiscsak figyelemre méltó az a mozgássorozat, amelyet Pálffy úr a parlament padsorai között elővezetett.

Józsa István szocialista képviselő egyébként éppen beszélt Pállfy Istvánhoz, ám ő nem reagált a felszólalásra. Ült, lehajtott fejjel, nézett maga elé. Már a legrosszabbra lehetett gondolni, amit le sem merünk írni, nehogy ebből is baj legyen, amikor hirtelen minden jóra fordult: Pállfy István megmozdult. Felállt a helyéről, elment az éppen felszólaló Józsa képviselő előtt, kezet fogott vele, (miközben ő még mindig beszélt), majd elhaladt a Jobbik két képviselője mellett, egyikükkel, Nyikos Lászlóval, röviden szót is váltott. Végül otthagyta őket, nyilván valamilyen halaszthatatlan elfoglaltsága adódott hirtelen.

Ez követően a két Jobbikos is furcsán viselkedett: kézmozdulatukkal azt jelezték az éppen elnöklő Balczó Zotán felé, hogy Pálffy úr ivott. Nem mondták, csak egyezményes kézmozdulatokkal adták az elnöklő Balczó tudtára, hogy mi történt. Olyan egyezményes jelek voltak ezek, amelyekből a magyar emberek azt gondolhatják, hogy akiről ezek a kézmozdulatok szólnak, az beivott, mint az állat, tajtrészeg, hogy mást ne mondjunk.

Nem is mondunk mást, legyen ez épp elég, Pálffy István nem volt ittas, részeg sem, mint már említettük. Van olyan, hogy az ember furcsán mozog, mással is megesik az ilyesmi. Elmúlik ez is, mint minden más, nem kell nagy feneket keríteni minden korty italnak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (36 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +54 ( 56 szavazatból)
Pálffy István furcsán viselkedett a parlamentben , 5.0 out of 5 based on 36 ratings

Címkék:, , , , , , ,

 • Hozzászólások(70)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

70 Reader’s Comments

 1. Hungarian citizen

  Ez a nyomorult elmehaborodott mar a kora ‘90-es evekben is tajtreszegen vezette a Tenyeket. nem egyszer ugy bedolt, hogy kisilabizalja a sugogepet, hogy szabalyosan attol lehetett tartani, hogy belefejel a kameraba.
  Es ez bizony 20 ev masszis alkoholizmus, nem csoda, hogy egy mukodo agysejtse sincs mar.
  .
  Viszont tokeletesen megfelel a turbomagyar kokereszteny partnak, a reformatusoknak meg a horti atadas. Jo orszag ez, csak tobb ezer eve nem lehet tudni, hogy mire.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +17 (17 szavazatból)
 2. Szegény Pálffy!
  Én személyesen is ismertem még őt akkor (jó húsz esztendeje), amikor még tehetséges, vidéki rádióriporter volt … meg életvidám és … nos, igen: “nagytermészetű”.
  Osztán történt vele, ami történt, s a tehetségét, meg az életvidámságát sikerült leinnia egészen a Kádéenpéig! … Meg a “párt” ótvaros szövegeiig.
  Hát, én is vedelnék a helyében!
  Bár, ha én lennék a helyében, nem lennék kádéenpés.
  … és ezt …
  … szendamondja!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +17 (17 szavazatból)
 3. szendam
  “Bár, ha én lennék a helyében, nem lennék kádéenpés.”
  .
  Nem önszántából lett KDNP-s. Egyrészt ott volt szabad mandátum, másrészt pártfeladatot teljesít, OV parancsára és szolgálatára lett KDNP-s. Csoda, hogy ép ésszel nem bírja?
  .
  Egyébként érdekes a perrel fenyegetése. Ha P. I. tiltakozik az alkoholos befolyásoltság ellen, lehetséges, hogy jogosan. Van más ajzószer is, ami azonos hatást vált ki, de nem eredményez alkoholos leheletet, holott a viselkedési zavarok azonosak. Erre miért nem gondolnak a meghökkent képviselő kollégák?
  Van az a pénz, amiből a honatyáknak telhet másra is, nemcsak alkoholra. (Többnyire szintelen, szagtalan, mégis bénítóan hat – leginkább az idegekre.)

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +8 (8 szavazatból)
 4. Mi ebben a különös Pálfi már évek óta különösen viselkedik.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (5 szavazatból)
 5. A fideszkdnp imázsába belefér pállfy viselkedése. Nem tudom hogyan képzeli a jobboldal, hogy agresszív feleségverők, gyenge jellemű alkoholisták döntsenek az ország sorsa felett. Akit az alkohol, vagy az elborut agy vezérel, hogyan tud normális döntéseket hozni. Igaz hogy orbánnak csak arra kellenek hogy hurrogjanak, gombot nyomogassanak, de mi van ha már arra sem lesznek alkalmasok, és “eccerűen hazahúzzák a csíkot”
  mit szól ehhez kövér? Ez nem csorbítja a parlament tekintélyét? Na jó ha fideszesként ő sem, akkor ez még bőven belefér.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (5 szavazatból)
 6. “A parlament messze van a diszno-oltol” mondta a vezer!
  Ezt vette eszre a mi Pistank es sietve tavozott!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (6 szavazatból)
 7. Az esetleges alkoholos állapot egy adott idő után elmúlik, kitisztul a szervezet.
  Azonban a videon látható “kisétáló” képviselő bárhány pert is indít, attól nem lesz szavahihetőbb, erkölcsösebb, tisztelereméltóbb annál, mint ahogyan az elmúlt húsz évben az ország megismerhette. Sőt…..

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (6 szavazatból)
 8. egyvandor
  “A fideszkdnp imázsába belefér pállfy viselkedése.”
  -
  A szavazóikat sem zavarja, hogy akiket megválasztottak, azok őket is minősítik!
  Pl. a vak komondoros idiótáknak szóló meséje….hónapokig etette őket ezzel, PlagiPál a helyesírás bajnoka, PlagiZsolt a mélyen hívő stüszivadász, de a 3xbóvlis viszi a pálmát, mint diplomáciai analfabalta!
  -
  És ezekért a lényekért képesek sósavazni, kést a hasba döfni, csuhajjázni, kezet csókolni nekik és legfőképpen “béke” menetelni!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +6 (6 szavazatból)
 9. Csakén
  És mindezt miért?
  Mert szeretnek alattvalók lenni…Lehet hogy nincsenek is tudatában.Kertész Ákosnak itt ül az igazsága:genetikusan kódolva van bennük.
  Ha ehhez hozzá vesszük, hogy a napokban a Szent Koronáról folytattak vitát,és értelmezték a mibenlétét, hát elkészülhetünk minden rosszra..

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (3 szavazatból)
 10. Libikóka
  Szombathelyen pl. nem is piálásról beszélnek a fideszesekkel kapcsolatban!
  De elsikálják, mert csak vizeletmintát vettek és nem hajmintát, hát már ebből kitűnik, hogy válámi ván….
  A laikusok is tudják, hogy a vizeletből csak rövid ideig mutatható ki a drog, a hajból viszont hosszabb idő után is és akkor egy orvos nem vesz hajmintát egy ekkora súlyú gyanúsításnál? Nooormáááliiiis?!
  Ennek az “orvosnak” a diplomája vajon honnét van?!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (4 szavazatból)
 11. Miskolczi Zsuzsanna

  Ezek az emberek döntenek az ország sorsáról, cezaromániás, asszonyverő, alkoholista, diplomahamisítók, nyelvvizsgahamisítók, hazudozók, ájtatos manók, akiknek közük nincs a kereszténységhez és lehetne sorolni még,naponta szembesülünk ennek az egésznek az “eredményével”

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (4 szavazatból)
 12. Mikor olvastam ezt a parlamenti közjátékot: – drága, jó Józsi bátyám mondása jutott eszembe /ezt mondogatta akkor , mikor felesége “megdicsérte” saját bora elfogyasztása után/ : sokkal rosszabb a józan bolond !
  Íme – most a részeg bolond elhagyta az üléstermet – de kik maradtak bent ?
  Tisztelet a kivételnek !

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (4 szavazatból)
 13. Viktorunk azt mondta, hogy a parlament messze van a disznóolaktól. Megnyugtatnám most is téved, mert a parlament maga a disznóól és akkor még nagyon finom vagyok.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (4 szavazatból)
 14. Pedig nem is olyan vicces….
  http://nepszava.hu/picture/3218/normal/12/00012857.jpeg

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 15. A rohadt életbe! MIÉRT AZ A TÉMA, HOGY EGY KÉPVISELŐ RÉSZEG-E VAGY SEM, MIÉRT NEM AZ, HOGY AZ ÜLÉSTEREMBEN – HAVI 650E-2 MILLIÓ – ALIG LÉZENG VALAKI???

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (4 szavazatból)
 16. pálfi szóra sem érdemes. üres, gondolattalan fickó. ez után mit számít, hogy alkoholista vagy nem vagy, hogy volt-e gyerekszobája a múlt században vagy nem.
  ha valamiért mégis érdemel egy másodpercnyi figyelmet, akkor azért, mert orbanisztán emblematikus figurája. tehetségtelen, agresszív és nyomul. nyomulás alatt értem, hogy ott ül a parlamentben, “könyveket ír” és veszi a bátorságot, hogy az ö képességeivel megszólaljon. ö az az ember, akinek nagyon fekszik orbanisztán. többek közt az ilyen pálfifélék miatt menekült ki legkevesebb félmillió magyar. ki akar egy olyan országban élni, ahol pálfi ezt performance-t elöadhatja a parlamentben következmények nélkül? én köszönöm szépen inkább nem!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (5 szavazatból)
 17. Stumpné Bekes Margit

  Mindenki tudja és pláne látta,hogy miről van szó! Én azt nem értem,hogy a KDNP frakciója miért nem tesz semmit az ügyben! Rájuk is szégyent hozott a viselkedésével (parlamentben éppen felszólaló ellenzéki szónok beszédét szakitotta félbe!) lejáratta a frakcióját és a Fideszt is egyaránt! Nem mintha ez nagy szó lett volna részükről,de…..! Jó dolog nevetségesnek lenni Uraim??!!! Bezzeg ha egy ellenzéki képviselő tette volna,mindjárt törvényt hoztak volna az alkohol tilalmáról a Parlamentben!!!! Én kikérem magamnak,hogy ilyen emberek képviseljenek és döntsenek a sorsomról!!!!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (3 szavazatból)
 18. Nagyot tévedünk, ha ellenezzük a KDNP képviselője részéről az italozást, hiszen így legalább van esély arra, hogy normális állapotba kerüljenek. Italosan biztosan okosabbak mint józanul.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 19. Pálffy István,

  lista-e vagy?
  hollista-e vagy?
  koholista-e vagy?
  alkoholista-e vagy? (sic!)

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (4 szavazatból)
 20. A szomorú az, hogy az atv-s híadóban sem mutatták a jobbikos képviselők reakcióját.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Mesterházy: biztos, hogy lesz csalás 2014. április 5. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos