Ronai and Ronai
AMERIKAI

Adalékok az ATV-ről szóló vitához 2013. november 30. szombat 0:58 | AN

 • Hozzászólások(120)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
Adalékok az ATV-ről szóló vitához

Budapest – Az ATV bújtatott Fidesz-pártisága, leplezett manipulációja és kétszínűsége egyre inkább nyilvánvalóvá lesz sokaknak, ahogyan ez nem is lehet másképp akkor, ha a tulajdonos a Fidesz újságjaiban tárja ország-világ elé, hogy meg nem támadási egyezményt kötött az önkényuralom pártjával és kiegyezett Orbán Viktorral. A primitív kézivezérlés, szektásság és álnokság ma már a műsorokon is egyre inkább látszik. Az erről szóló vitában felhívnánk a figyelmet arra a meghökkentő jelenségre, hogy az ATV esetenként nemcsak lesüllyed a kuruc.info színvonalára, hanem saját álláspontja alátámasztására a kuruc.info-ból idéz. A tulajdonos lelkész személyes gyűlölete képes elhomályosítani a cégérre festett nagy filoszemitizmust is.

Az ATV egyre kevésbé képes leplezi tulajdonosának igazi arcát és szellemiségét. A csatorna a napokban már olyan szintre süllyedt, hogy a kuruc.info-val, a Magyar Nemzettel és a Vásárhelyi Máriát prostituáltként ábrázoló és dominának nevező Szily Lászlóval (Cink.hu) fogott össze egy közönséges gyalázkodást illetően. Ez utóbbi kollégát Vásárhelyi Mária teljes joggal “nyikhaj hülyegyereknek” nevezte, miután hasonló szellemeskedése után pert nyert vele szemben. Minek nevezzük akkor az ATV-t, amely Szily-t, kuruc.info-t és Magyar Nemzetet idéz nagy élvezettel, hogy ugyanazt az alpári mocskolódást folytassa, amelyeket ezek a minősíthetetlen orgánumok gyakorolnak? Ez megmagyarázhatatlan. Ez a szintű mocskolódás demokratikus közügy, megaláz mindenkit, akinek ehhez a tévécsatornához bármi köze van. Az már inkább súlyosbító körülmény és a kicsinyesség jele, hogy a “Bartus család jobban teljesít: Kifestették a lakást” című (helyesírási hibával ékesített) hír két napja masszívan tartja magát egy országos televíziós csatorna vezető belpolitikai hírei között. A teljes morális önmegsemmisítéshez már csak néhány nap kitartásra van szükség.

Az különösen érdekes, hogy az ATV tulajdonosának tolakodó és harsány “filoszemitizmusa” hogyan egyeztethető össze azzal, hogy egy demokratikusnak nevezett televízió a neonáci, antiszemita kuruc.info-ból idéz, mint saját álláspontját alátámasztó, hiteles forrásból? Az ATV-nek tetszik, amit a kuruc.info ír. A kuruc.info-n megjelent náci gyalázkodást az ATV magáévá tesz. Erősen megkérdőjelezhető az a filoszemita lendület, és a hátterében meghúzódó motiváció, ha a tulajdonos személyes gyűlölete és bosszúvágya felülír olyan alapelveket, hogy nácikkal nem vállalunk közösséget. Az különös jelensége ennek a történetnek, hogy az ATV gyűlölettől fuldokló tulajdonosa keresztény lelkész, egy bevett egyház vezetője. Hogyan egyeztethető össze a kereszténységgel, az önmagát a kereszten feláldozó alázatos szívű Jézus Krisztussal az a gyűlölet, mocskolódó stílus, amely a kuruc.info-val azonos tőről fakad? Hogyan süllyedhet egy magát demokratikusnak nevező televíziós csatorna erre a minősíthetetlen színvonalra? Hogyan nem akad fenn egy ilyen iromány egy józan szerkesztő szűrőjén?

A válasz nyilvánvalóan az, hogy a tulajdonos kézivezérlése érvényesül. A tulajdonos átnyúl a szerkesztők feje felett, olyasmire kényszeríti őket, amihez maguktól nem adnák a nevüket. Mindez rávilágít arra is, hogy ez a csatorna nem a tájékoztatást szolgálja, nem a szakmai éthosz vezérli, hanem egy szalonképtelen ember magánérdekei. Akiket Németh Sándor gyűlöl, azokba az ATV belerúg. Ha Németh Sándor valamit meg akar szerezni, akkor az ATV azt szolgálja. Németh Sándor arra használja a médiáját, hogy egyik oldalról elhallgattassa a vele szembeni kritikát, másrészt személyes indulatait olyan színvonalon kifejezhesse, mint a kuruc.info. Személyes hatalmi és politikai érdekeinek megfelelően manipulálja a politikai élet egyes szereplőit és a közhangulatot. Németh Sándor illegális eszközökkel manipulálja a közéletet. Arra használja a televízióját, hogy a diktatúrától védelmet és különféle kedvezményeket szerezzen, miközben fenntartja az ellenzéki televízió hamis látszatát, megtévesztve ezzel demokraták százezreit.

Mindezt olyan szektás stílusban, amilyennel csak a szélsőjobboldali portálok vetekedhetnek. Ennek köszönhetően jelenhetnek meg olyan elképesztő és nevetséges tudósítások, mint a washingtoni Izrael-barát konferenciáról szóló híradás, amelyben 17 ország miniszterei, szenátorai, a résztvevő hivatásos magyar politikusok közül senkit nem szólaltatnak meg, csak a televízió tulajdonosát, Németh Sándort. Ilyenre csak a mértéktartást és ízlést nem ismerő szektavezérek képesek. Amint Németh Sándor egyre jobban belemelegszik a médiacézár szerepébe, arroganciája és az egész ATV hazugsága egyre nyilvánvalóbbá válik és egyre tarthatatlanabb lesz. A demokratikus közélet szereplőinek előbb-utóbb szembe kell nézniük azzal, hogy egy közönséges csalás, egy szalonképtelen diktátor áldozatai és kiszolgáltatottjai.

Az ATV az idézett cikkben szövegkörnyezetéből kiragadott mondatokkal igyekszik a kiszemelt célpontot lejáratni, bemocskolni. Németh Sándor nem tudja ezt, de a kívülállóknak tudniuk kell, hogy ilyet demokratikus médium nem tehet. Ez tényleg a kuruc.info profilja, ez a színvonal a kuruc.info-val egyenrangú. A cikk arra törekszik, hogy megismételhesse a Bartus Lászlóval szembeni hamis ügynökvádat, és róla ezt a hazugságot terjeszthesse. Mi ez? Ez újságírás? Ez az ügynökvád a Gój Motorosok által nyilvánosságra hozott hamis 6-os kartonra épül. A Gój Motorosok hamisítványait egy alkalommal már megvédte Németh Sándor újságja, a Hetek. Annak ellenére, hogy Varga László történész és a Kenedi János állambiztonsági szakértő is elmondta a cikk szerzőjének, hogy ez a karton egy hamisítvány, ezt nem vették figyelembe, mert a cél a lejáratás, a bemocskolás, a morális kivégzés volt. Mindezt egy állítólagos keresztény egyház vezetőjének újságjában, ahol Németh Sándor lapja “patkánynak” nevezi az általa hamisan megrágalmazott embert. Ez kereszténység? Még az sem kizárt, hogy a Gój Motorosok közvetve magától Németh Sándortól jutottak a hamis kartonhoz, amely a rendszerváltás óta az első hamis 6-os karton. Most a Gój Motorosok rágalmait a Magyar Nemzet közvetítésével átvette az ATV is.

Ha a Hit Gyülekezete és vezető lelkésze a kuruc.info-val és a Gój Motorosokkal is képes összefogni, hogy Németh Sándor tehetetlen dühét és bosszúvágyát kifejezze, az az ő dolga. De mi köze lehet ehhez az ATV-nek? Az ATV – Németh Sándor tévhite ellenére – nem csupán az ő kézzel vezérelt játékszere. Hozzá tartoznak a nézői, a munkatársai, mindazok, akik bemennek és a tévében rendszeresen szerepelnek. Mindazok, akik a nevüket adják ehhez a produkcióhoz. Mi közük van nekik Németh Sándor engesztelhetetlen gyűlöletéhez és magánháborújához? Vajon fel lehet-e használni őket arra, hogy Németh Sándor képtelen elviselni, hogy olyan ember él a földön, aki neki ellentmond és akit nem kontrollálhat?

Az ATV tulajdonosának magánügye az, hogy a Hit Gyülekezete tagjaival átkoztatja azokat, és a halálukat kívánja azoknak, akik neki nem engedelmeskednek. Megteheti, hogy saját gyülekezetében azt prédikálja, hogy Isten sújtson le azokra, akiket ő gyűlöl, “küldj Istenem golyószórókat, adj atombombákat rájuk”, ahogyan az egy felvételen hallható. Ő kérhet Istentől atombombákat azokra az emberekre, akiket nem képes manipulálni és elnyomni, aztán Isten vagy ad atombombát, vagy nem. De az ATV nem ugyanez a kategória. Magyarország nem az ő szektája. Magyarország nem válhat egy olyan szektává, mint a Hit Gyülekezete. Nincs joga egy kereskedelmi adót a személyes ellenségének tekintett emberek elleni hajtóvadászatra használni, mert nem erre szól a sugárzási engedélye, és a médiatörvény nem ezt határozza meg a sajtó feladatának. Törvénytelen, amit tesz. Ezt valóban csak náci orgánumok gyakorolják. Németh Sándor ezt megteheti a szektájában, de nem teheti meg a külvilágban.

Az ATV-ben megjelent cikk után az Amerikai Népszava elkezdte részletekben közölni Bartus László Fesz van című könyvét. Ennek célja nem az, hogy visszavágjon bármiféle sérelemért, hanem a felvilágosítás: Magyarországnak meg kell ismernie ezt az embert és az ATV hátterét. A könyv 1999-ben is azzal a szándékkal íródott, hogy segítse a társadalom önvédelmi reflexeit, mert Németh Sándor a mostani állapotához hasonlóan akkor is kezdett közveszélyessé válni. El akarta égetni az SZDSZ összegyűjtött kopogtatócéduláit. Ezzel zsarolta az SZDSZ-t. Csakhogy azok nem az ő tulajdonai voltak, alig lehetett meggyőzni, hogy amire készül, az bűncselekmény. Orbán Viktornál van egy nagyobb diktátor és közveszélyesebb ember is Magyarországon. És a tragédia az, hogy ez az ember működteti azt a televíziót, amelyről elhitette, hogy a demokratikus ellenzék médiája. Ez hazugság. Aki ezt nem hiszi, olvassa el akár a folytatásokban közölt részletekben, akár egészben a Fesz van című könyvet. A Hetekről és a médiáról szóló fejezetek elolvasása után mindenki megérti, mi az ATV. Pedig azok akkor íródtak, amikor az ATV még nem volt sehol. A fiáról 12 éves korában megírta a szerző, hogy az apja médiacsicskása lesz.

Németh Sándor nemcsak Bartus László ellen indított hajtóvadászatot. Meg lehet kérdezni mindazokat, akik valaha elhagyták a Hit gyülekezetét, hogy egy életen át üldözte és átkozta őket. Ezrek életét tette tönkre. A Bartus László ellen vívott bozótharca azért látványosabb, mert azt egy újságíró ellen vívja, aki a nyilvánosságban szerepel. Németh azt állítja, hogy Bartus üldözi őt. De ebből semmi nem igaz, mert Bartus László a munkáját végzi, a helyén van, amikor a közélet fontos jelenségeit elemzi, egyebek mellett az ATV-t is. Neki ez a szakmája, ez a feladata. De Németh Sándor nincs a helyén, mert ő nem pártelnök, nem médiaguru, hanem egy egyházi vezető, aki eltévelyedett a politikában. A hatalom és a pénz szeretete magával ragadta. Csakhogy a politikai tevékenységet a párttörvény szabályozza, és annak átláthatónak és nyilvánosnak kell lennie. Németh Sándor azonban egy 30 ezer fős militáns félkatonai szervezetet irányít, amely két évtizede átláthatatlan politikai tevékenységet folytat, és jelentős szerepe van a magyar pártstruktúra alakulásában. Miközben erre a szerepre semmiféle legitim demokratikus felhatalmazása nincs.

Németh Sándornak el kell döntenie, mi akar lenni: egyházi vezető, pártelnök, terroristavezér vagy médiavállalkozó? Ezek a szerepek nem keverhetők, márpedig ő jelenleg mindegyik. Németh Sándor eddig két pártba (SZDSZ és MDF) szivárgott be, építette be az embereit, és szállta meg a pártot. Mindkét párt megszűnt. Az egyik megszűnéséért cserébe bevett egyházi státuszt kapott Orbán Viktortól. Ennek köszönhetően nem fizet adót és kap különféle jogcímeken százmilliós juttatásokat, amelyekkel nem kell senkinek elszámolnia, és saját vagyonaként kezeli. Ha jól meggondoljuk, közvetve nemcsak Németh Sándort fizeti Orbán Viktor, hanem az ATV baloldali és liberális újságíróit is. Ezért érezhető, hogy a háttérben ő húzza meg a határvonalat, vagy Németh Sándor maga is tudja, meddig mehet el, hogy az aranytojást tojó tyúk (a diktátor) megmaradjon. Aki fizet, az rendel. Most az MSZP-vel fonódott össze, és az MSZP vezeti félre az ellenzéket és legitimálja Orbán rendszerét. A többi ellenzéki párt pedig ostobán ennek az MSZP-nek a listájába akar bekerülni, ahelyett, hogy szakítana az MSZP-vel és Németh Sándor ATV-jével, és ezen keresztül az Orbán-rendszerrel is.

Amikor Németh Sándor a közélet színterére lép, szembe kell néznie azzal, hogy a közéleti szerepét a sajtó megítéli. Németh Sándor nem tilthatja meg, és nem kriminalizálhatja azt, hogy egy újságíró teszi a dolgát, ha ő politizál, és hatalmi játszmákat folytat. Nem tud mindenkit megzsarolni vagy lefizetni. Az Amerikai Népszava elenyészően keveset foglalkozott az ATV-jelenséggel ahhoz képest, hogy az napi két vagy három híradóval, politikai elemző műsorokkal naponta milyen mértékben manipulálja a közvéleményt. Németh Sándor a személyes gyűlölete és bosszúja mellett azért akarja Bartus Lászlót lejáratni, morális kivégezni, kriminalizálni a Gój Motorosokkal, kuruc.info-val, ügynökváddal, Magyar Nemzettel, hogy ne legyen senki, aki ezt a földalatti politikai tevékenységet leleplezi. A magyar közélet állapotát és színvonalát jelzi, hogy ezt a súlyos közéleti problémát az Amerikai Népszaván és tulajdonosán kívül senki nem veti fel. Mindenki eladja magát, vagy pénzért, vagy kapcsolatokért, vagy szereplésért, s ezzel felelősséget is vállal mindazokért a súlyos következményekért, amelyek be fognak következni. Az elmúlt három év belpolitikai tragédiáiért az ATV-t, Németh Sándort és a vele kollaborálókat különös felelősség terheli. Az nem a semmiből van, hogy nincs az Orbán-rendszernek ellenzéke. Ez Németh Sándor szívós munkájának a következménye. Az ATV-nél kevés nagyobb aljasság van a világon. Ez az elnyomó hatalom által a látszat kedvéért nyitva hagyott szelep, amelyet egy ember a saját érdekei szerint manipulál, ahelyett, hogy azt a szerepet töltené be, aminek a hazug látszatát próbálja fenntartani. Az ellenzéket egyszerűem eladja a diktatúrának.

De az ATV idézett cikke arra utal, hogy a farkas kezdi levetni a bárány ruháját, és megmutatni igazi természetét. Azt mindenki biztosra veheti, hogy a Hit Gyülekezete nevű diktatúra egyszer látványosan összeomlik, maga alá temetve sokakat. Időben kellene gondolkodni azon, hogy ki akar ennek romjai alatt maradni, és vajon e romok alá kell-e temetni a sajtószabadság és a demokratikus nyilvánosság ügyét? Abban sem lehet biztos senki, hogy ez az ember, aki képes az ATV-ben egy ilyen cikket megjelentetni, mikor veszíti el a teljes önkontrollját. Mikor jön el a pillanat, amikor igazi fegyverekhez nyúl, ha Isten mégsem küld neki szellemi géppisztolyokat és atombombákat, hogy azokkal ölje meg az ellenfeleit. Németh Sándor már 1998-ban is fegyveres őrökkel járt. Ki látott már ilyen keresztény lelkészt, egyházvezetőt? Az olasz és az orosz maffia főnökei járnak úgy, mint ő. Jézus Krisztus apostolai nem fegyveres testőrök voltak. Németh Sándornak előbb volt saját TEK-je, mint Orbán Viktornak.

Az ATV-ben egyetlen kivétel Friderikusz Sándor, aki mindezek fölött áll, értéket hordoz és teremt, az ATV-vel nem azonosul, nem megélni akar belőle, hanem úgy tekint rá, mint a villanyáram a drótra, és beszélgetéseket folytat azokkal az emberekkel, akikkel még egyáltalán érdemes beszélni. Rá nem vonatkoznak ezek a szavak, mert amit az ATV-ben tesz, mintegy albérlőként, annak semmi köze az ATV-hez.  Az ATV a cipője nyomába sem érhet, sem szakmailag, sem emberileg, és köze nincs ahhoz, amit Friderikusz Sándor a technikai berendezéseik használatával tesz. Friderikusz mindannak az ellenkezője, amit Németh Sándornak és ATV-nek hívnak. De a csatorna erkölcsi érzék nélküli lakájaira és piti sztárocskáira ez nem vonatkozik. Ahogyan nem vonatkozik azokra sem, akik naponta bejárnak oda szerepelni, olgázni, és akaratlanul is arra a szintre süllyednek, és abba a mocsárba húzzák le saját magukat és tevékenységüket, mint amely mocskot ez a csatorna jelent. Emberileg és szakmailag egyszerűen lehúzzák magukat a lefolyón. Ha a Magyar Nemzet a pöcegödör, akkor az ATV az odavezető “szennycsatorna”.

Ezért nagyon rosszul gondolkodnak azok, akik azt hiszik, hogy az a legolcsóbb, ha “belakják” és a nemes célra igénybe veszik Németh Sándor szektáját és családi maffiájának tévéjét. Ez időzített bomba. Azt nem lehet tudni, hogy mikor robban, de egyszer robbanni fog, az biztos. Ezért ez lesz a végén a legköltségesebb megoldás. Nagy árat kell majd fizetni érte. Aki elolvasta ezt a cikket, már nem mondhatja, hogy nem tudta.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (54 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +78 ( 112 szavazatból)
Adalékok az ATV-ről szóló vitához, 4.8 out of 5 based on 54 ratings

Címkék:, , , ,

 • Hozzászólások(120)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

120 Reader’s Comments

 1. Akinek addig nem tűnt fel, legalább Dési kirúgásakor kellett volna , hogy receptorai jelezzenek. Én leveleztem vele és még jóval a kirúgása előtt ráéreztem miről is szól az ATV. A gyanús az egészben, hogy a ballib “újságírók” agyonhallgatják B.L-t. Talán olvassák és egy kicsit szégyenlik magukat. Átvéve a jobboldal karaktergyilkolászós retorikáját nagyban hozzájárultak a Fidesz 2/3-hoz.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +10 (14 szavazatból)
 2. bumburi te nam vagy véletlenül gyógypedagógus civilben? úgy terelgeted szegény, ide tévedt, “jobboldali” k. józsefet itt az AN-en, mint akinek nem csak érzéke van ehhez, de minimum papírja is van róla:-).
  bevallom engem is kezdenek irritálni, ezek a puha, málé, bárgyú bejegyzései, amik az utóbbi idöben megszaporodtak. vajon miért retteg attól, hogy “kitiltják” innen?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (9 szavazatból)
 3. Elolvastam a cikket, és a hozzászólásokat is. Figyelmesen, amennyire csak képes voltam.
  Sok érdekes, de többnyire nem új dolgot olvastam. Az érdekesség a megközelítésben, stílusban mutatkozott meg leginkább.
  Nem tudom hova tenni az AN-t.
  Nem tudom hova tenni Bartus László írásait.
  Nem tudom, mi a céljuk?
  Összezavar embereket, felvet bizonyos problémákat, de utat nem mutat azoknak, akik hisznek neki feltétel nélkül!
  Ez így nem korrekt!
  Tessék mondani: Ki az az ember, és melyik az a fórum, média, akinek hihetünk, amiben megbízhatunk?
  Mert nagy ám az írástudók felelőssége!
  Kedves Bartus László, az öné is! Bizony.
  Vagy az útmutatás felelősségét nem meri felvállalni?
  Mint ahogyan az itt kommentelők többsége sem!
  Most akkor mit tegyen egy magamfajta, buta, tájékozatlan, vagy minden irányból félretájékoztatott emberke?
  Mit, kit nézzünk, olvassunk, hallgassunk?
  Öntsünk már tiszta vizet abba a nyomorult pohárba!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +14 (14 szavazatból)
 4. Úgy látom résen vannak a mínuszolók. Remélem Vasárnapra való tekintettel dupla gázsi jár!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (5 szavazatból)
 5. K. József

  Na, most aztán elég volt belőled. Ilyen tájékozatlan , buta embert régen olvastam itt ,mint amilyen te vagy . Az még hagyján ,hogy nem érted ,hogy miért nem lapos a föld,de ,hogy ezt a szerencsétlen NAGYON ROSSZARCÚ, félelmetesen primitiv németszilárd nevű bióhalmazt miniszternek hiszed ( egyébként csepeli polgármester, és volt SZDSZ-es), az mutatja a hihetetlen tájékozatlanságodat.
  Én a te helyedben nem mernék itt, ezen a fórumon nyomulni. A Helmeczyt Selmeczynek irod, szerinted AZ ÁLLATKINZÁS az csak egy felfujt ügy.
  Egyszer érezd te is azt ,amit azok a szerencsétlen állatok , majd utána megkérdezem tőled ,hogy most akkor W. a F. ??? A riportban arra is odafigyeltél, hogy ez a csepel cro-magnoni előember miket hord össze?
  Na ,mindegy ,úgysem érted. Szerintem te ott vagy jó helyen a jobboldalon , maradj is ott és túl sokat ne gondolkozz ,mert a végén még elfáradsz..
  Bocs ,de én egyáltalán nem vagyok olyan toleráns mint Teréz anya Bumburi álnéven.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +10 (12 szavazatból)
 6. bezanne
  Nem vagyok az. Teréz anya sem,mint ahogy vikmeki nevezett.
  Toleráns vagyok csak. Miért? Mert az igaz ugyan hogy az admin néha beenged egy egy mély magyar véleményt, de látható, hogy a SZERÉNY jobb oldaliak is be tudnak jönni, mint ahogy ez K.József esetében is megtörtént.
  Egyébként nem kell reagálni rá, és akkor elmegy. Tapasztalatom szerint.
  Aztán mégis néha én is abba a hibába esek, hogy nem hagyom szó nélkül a nyomulását..

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (7 szavazatból)
 7. vikmeki
  Ne nevettess!
  Most az lesz a válasz, hogy Ő tudja hogy buta, de okos nem mindenki lehet.
  Egyébként ++++++++++++

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (4 szavazatból)
 8. K. József
  “Félreértés történt a libázást illetően. Nem azt írtam, hogy igaz a libázás, sem nem azt, hogy nem igaz. Hanem azt, hogy nem tudom mi az igazság.”
  .
  Megtudhatod pillanatok alatt, ha bemásolod az alábbi sort a google keresőbe:
  Magyar Nemzet Helyreigazítás Bajnai
  .
  Ez a négy szó a – hála a googlenak – hosszú távon eligazít a liba-témában. Az eredményen meg fogsz döbbenni, feltéve, ha bele is olvasol az eléd táruló helyreigazítás dömpingbe. Utána közöld majd az eredményt, hogy mennyivel lett átláthatóbb Bajnai és libaügy.
  Kösz.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (5 szavazatból)
 9. bumburi

  Na ez az ,amiről beszélek. Amit proaktiv irt. Egy átlagos tájékozottságú embernek ezt illik tudni. Ha pedig olyan sötét mint az éjszaka ,akkor mit keres itt, mi meg lassan már adoptálni fogjuk ,mert hát szegénykém próbál gondolkozzni. És akkor hova rohanjak?
  Egyébként ez a K. J. a diszpéldánya annak a nem kevés agymosásra kiválóan alkalmas IQ bajnoknak ,akik hatalomba segitették a kannibálokat és ott is tartják őket ,mert képtelenek gondolkozni. Igen ezek az emberek ( mások mellett) bűnrészesek abban ,hogy a csuti horda zavartalanul tönkreteszi a hazánkat ,a nemzetünket , ellopnak mindent ami mozditható ( és ami nem ,azt is). ELVESZIK AZ UNOKÁM JÖVŐJÉT. Ezekkel meddig legyünk még toleránsak?Meddig játszuk EGYOLDALÚAN az úriembert???Mikor lesz elég???Mert amig nem leszünk KELLŐEN DÜHÖSEK, addig nyugodtan etethetnek minket floridai mesékkel, addig a matolcsy nevü ápolt nyugodtan kiadhatja magát MNB elnöknek, addig a gnóm /törpe/vakarcs még uszodát is rendelhet magának a spájzba!!!
  Legalább , itt, mi mikor mondjuk azt ,hogy elég , mikor mondjuk azt mint Peter Finch a Hálózat cimű remek filmben,hogy ” IRTÓZATOSAN DÜHÖS VAGYOK ÉS EGY PERCIG SEM TŰRÖK TOVÁBB !! ” Úgy legyen. Ámen.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +8 (10 szavazatból)
 10. A Németh Sándor féle alakokat nevezte Jézus Krisztus kufároknak, és korbáccsal verte ki a templomból.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +6 (8 szavazatból)
 11. vikmeki
  Ne haragudj, de én szánom az ilyen szerencsétleneket.
  Elmondja, hogy ő nagy házban él, de nem tudja mennyit csökkent a rezsije, mert nem ő kezeli a csekkeket. Pont.
  Egyébként nem vagyok ilyen engedékeny az életben, mert a”vérfideszeseket” bombázom rendesen,amikor, és ahol csak lehet.
  Próbálok jámbor lenni az Ilyen emberekkel. Leírva sikerül. Csak ne találkozzak vele!
  Minden fideszes sötét, mint a nagy magyar éjszaka. Ha nem lennének azok,nem itt tartanánk.
  Egyébként meg azért nem mondom itt hogy elég, mert nem az én tisztem innen kipaterolni őt.
  Néha remélem hogy elmegy magától. Aztán ír újra, hogy nem is gondolta volna, hogy reagál valaki a hsz-ára. Nem akarom minősíteni, mert ez nem normális dolog.Az sem hogy foglalkozunk vele.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (7 szavazatból)
 12. Bumburi

  Az hogy elég , azt nem erre a ……. értettem . De a jámborságból tényleg elég volt.
  Engem az sem zavar ,hogy itt téblából körülöttünk, hát tegye, lehet,hogy ragad rá valami (bár nem hiszem) . Engem az zavar ,hogy nem a helyén illetve az értékén kezeljük. Legyen már egyszer krumplileves az a k…….. potato soup.
  Most lett vége a Gyurcsány beszédnek. Le a kalappal előtte. Hajrá DK !!!!!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +6 (10 szavazatból)
 13. vikmeki
  Elfelejtettem megnézni! Most hogy írod. Valamiért meg nem engedi a gépem az ATV-s videókat megnézni.
  Így majd csak a you tube-on tudom megnézni, ha felteszik. De sajnálom!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (4 szavazatból)
 14. bumburi

  Látod ,ha nem Józsika pátyolgatásával foglalkoznál ,akkor nem felejtenéd el az ilyeneket. Tényleg nagyon jó volt. Ez a pasas toronymagasan kiemelkedik a mezőnyből. Már csak egy dolgot várok tőle ( szerintem hamarosan az is meglesz.)
  Szakadjon már le meisterhauserről meg a motyogós makogóról.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (5 szavazatból)
 15. vikmeki
  Kívánom, hogy legyen igazad! Én is mindig ezen vagyok felháborodva.Na nem baj, majd megnézem később.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -1 (3 szavazatból)
 16. “egy szalonképtelen diktátor áldozatai és kiszolgáltatottjai.”
  Szeretném, hogy a nemzetközi politikusok is szalonképtelen diktátornak tartsák és úgy is viselkedjenek vele. Mert csak ők tudják jól pofán vágni. Kinőttem már abból a naívságból, hogy mi, kisemberek bármilyen hatással tudunk lenni erre a sz.r bandára.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 17. Kedveskéim!

  Felejtsétek el ezt a K.József-et, mert őt nem érdekli az igazság a Bajnai ügyben.Hiszen azt mondta, hogy semmiképpen nem szavazna rá. Én provokátornak tartom, vagy ő a ma született bárány.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 18. Tisztelt velem foglalkozók! Megfelelve Bumburi jóslatának, most is azt mondom, nem gondoltam, hogy ennyien megemlítenek. Ezek után fontolóra veszem, hogy csak passzív olvasóként nézzek be ide amit láthatólag senki nem fog bánni. Adjon az Isten nekem erőt, hogy meg tudjam állni, hogy ne szóljak hozzá. Úgysem értik mit akarok mondani vagy nam akarják. Nem tudom. További jó fórumozást kívánok nagy egyetértésben! Üdvözlettel: József

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (6 szavazatból)
 19. proaktiv
  2013. december 1. vasárnap
  14:25
  Még tartozom azzal, hogy megköszönjem a tippet. Nem vagyok annyira elvetemült, hogy ne hallgassak a jó szóra. Néhány cikket megnéztem. Sajnos sok ember olyan lusta mint én ezért nem jut el hozzájuk. Kár.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (5 szavazatból)
 20. Pár hónapja elmentem a csarnokba,elvégre pénzt adtam bele én is,azt hittem a tel-avivi reptéren vagyok,biztossági kapu,ruházat átvizsgálás,őrkutyák…borzasztó.hülyék ott a hívők???

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Pintér pénztárcája jobban teljesít 2013. december 1. vasárnap

Tarlós és a Fidesz: se vele, se nélküle 2013. november 30. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos