Ronai and Ronai
AMERIKAI

A vak komondoros és gazdája 2013. november 7. csütörtök 6:34 Forrás: Nolblog

 • Hozzászólások(50)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
A vak komondoros és gazdája

Budapest – Bevallotta Balogh József, hogy idén áprilisban ő verte meg élettársát, Terikét. Az idő az ő esetében gyógyír az emlékezetre, a képviselő úr korábban még másként emlékezett. Pontosabban, nem emlékezett sehogyan sem, állítása szerint be volt rúgva, el sem tudja képzelni, mitől tört el a Terike orra és arccsontja. A család vak komondorára gyanakodott, azon eshetett át a Terike, másként nem lehetett.

Mostanra azonban kiderült az igazság, jelesül, hogy a Józsi képviselő ütötte meg a Terikét. Négyszer-ötször sújtott le a teremtés koronája, a közepesnél erősebben a nő arcába ütött, majd a terasz fából készült korlátjába verte a fejét. (Nem a sajátját, hanem a Terikéét). Arról nem tudni, lett-e baja a korlátnak, okozott-e anyagi kárt a Terike feje a házhoz tartozó berendezésben.

Balogh József nem a semmiből érkezett. Nem az égből pottyant közénk, az ő története 2010-ben, Felcsúton kezdődött. Máshol nem is kezdődhetett, merthogy ebben az országban egy ideje minden út Felcsútra vezet. Azoké a fideszes képviselőké is, akik 2010-ben, a Fidesz színeiben kívántak bekerülni a parlamentbe. Ott, felcsúti dácsájának diszkrét magányában fogadta Orbán Viktor pártelnök a leendő honatyákat. Egyenként elbeszélgetett velük, személyesen tesztelte őket, hogy megfelelnek-e az elvárásoknak. Életről, halálról döntött akkor a Kedves Vezető: kiből lesz képviselő, s ki az, aki megy a levesbe.

Balogh József jó benyomást tehetett Orbánra, rendes magyar embernek látszott, nem egy hebehurgya hülyének, akit lehet Brüsszelből ugráltatni. Igaz, Orbán Viktor nem pszichológus, hanem miniszterelnök, nem tiszte, hogy felfejtse, mi rejlik egy ember lelkének legmélyén. Mint ahogyan arra is nagy összegben fogadnánk, hogy nem holmi csip-csup ügyekről, hanem a magyarság felemelkedéséről, magyarán nemzetpolitikai kérdésekről beszélgettek. Arról, hogy szabad-e megverni egy nőt, nyilván szó sem esett. A Fideszben különben sem téma a nőverés, Varga István képviselő úr is csupán egyszer tett erről említést, amikor egy parlamenti megszólalásában azt taglalta, hogy a családon belüli erőszak oka, hogy a nők nem szülnek elég gyereket.

Különben is, nem nőpárti aktivistának, hanem tanyaügyi szakértőnek szerződtette Orbán Viktor Balogh Józsefet. Így már azért, valljuk be, más a leányzó fekvése – még akkor is, ha a tanyákon élő tehenek, malacok és más háziállatok számára ez nem igazán megnyugtató opció.

Az azonban mindenképpen meggondolandó, hogy Balogh úr, mielőtt még a Fidesz színeiben megdorgálta volna az ő Terikéjét, nyomkodta a szavazógombot szorgalmasan, mint a kisangyal. A magánnyugdíj-pénztári lenyúlás meg se kottyant neki, megszavazott mindent, egykulcsos személyi jövedelemadót éppúgy, mint az alkotmánybíróság jogköreinek megnyirbálását. Az Alkotmányt leváltó alaptörvényt pedig annyiszor tartotta jónak módosítani, ahányszor csak kérte tőle a felsőbbség.

Ily módon azután nemcsak neki, de Orbán Viktornak is van köze Terike megveréséhez, merthogy ő szabadította az országra Balogh Józsefet és a tahó-frakció többi prominensét.

Nem lennénk meglepve, ha még a vak komondorról is kiderülne egy, s más. Ha más nem, annyi, hogy ő diktálta Tavaresnek az Orbán-kormányt elítélő jelentést. Egy ilyen ostoba kutyától minden kitelik.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (48 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +65 ( 67 szavazatból)
A vak komondoros és gazdája, 4.9 out of 5 based on 48 ratings

Címkék:, , , , , ,

 • Hozzászólások(50)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

50 Reader’s Comments

 1. Szomorúnak tartom, hogy a nyilatkozatok erről az “emberről”, erről a történetről szólnak. Mindenhol ez folyik most. Képviselők, képviselőnők ezen a történeten keresztül akarnak a sajtóban szót kapni, felemelkedni.
  Bár ez lenne a legnagyobb gond, hogy egy tróger üti az élettársát. Az meg csak hab a tortán, hogy -noha a korábbi feleségét is ütötte- de Terike is bevállalta ezt a “férfit”.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +23 (23 szavazatból)
 2. Csak azt nem értem, hogy akik ismerik ezt a pökhendi erőszakos alakot, hogyan szavazhattak rá? Vagy ennyire nagy érzés a vak gyűlölet, amelynek magvát 2002-ben vetette el a csúti törpe?
  Tényleg Gyurcsány a hibás, hogy 2006-ban nem tartóztatta le atörpét az alkotmányos rend megdöntésérs való szervezkedése miatt. És sajnos, a mai napig hisz abban, hogy ez a kis harácsoló tetü politikus. Ez vezetett oda. ahol van az ország.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +42 (42 szavazatból)
 3. A női társadalom „hálás köszönettel” tartozik Terikének, sokat ártott annak a küzdelemnek, amit a nők a családon belüli erőszak visszaszorításáért folytatnak. Hol a tartás Terike? A legszenvedélyesebb szerelem sem indok arra, hogy nemcsak megbocsát, hanem még azt a jellemtelenséget is elfogadja, hogy Balogh József heteken, hónapokon keresztül komondorozik meg hazudozik össze-vissza. Ez utóbbira ugyanis legkevésbé magyarázat az alkoholos állapot. Ez jellemhiba.
  Mint ahogyan annak a képviselőnek a megnyilvánulása is az, aki összekapcsolja a nő „megfenyítését” a legalább öt gyermek világrahozatalával.
  „Orbán Viktor nem pszichológus, hanem miniszterelnök, nem tiszte, hogy felfejtse, mi rejlik egy ember lelkének legmélyén.” De az azért árulkodik az üggyel kapcsolatos nézetéről, no meg a pártjáéról is, hogy ennyi idővel az esemény után most teszik meg azokat a lépéseket (nagy csinnadrattával, hogy ajvé micsoda magas erkölcsiség uralkodik a házuk táján), amiket már régen meg kellett volna tenniük.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +19 (19 szavazatból)
 4. Vespasianus
  Azer nem baj, ha egy ideig erről is megszólalnak!
  Mert láttatni engedi, hogy a Fidesz hónapokig képes takargatni egy ilyen idióta mesével kimagyarázkodó senkit, hogy Plagipált is hónapokig védték, pedig tudták róla már az elején a valóságot!
  Nyíljanak már ki a szemek ott a jobboldali szimpiknél!
  -
  Nem csak Terike butuska, hanem maga a falu is az, ahol ezt az alkeszt megválasztották polginak, a Fideszről már nem is beszélve, hiszen a vezír felcsúti farmján találta őt megfelelőnek….nyelvügyileg és a kis dossziéja alapján – gondolom én!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +26 (26 szavazatból)
 5. Ja, a lényeg megint kimaradt: részegen vezetett haza….

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +28 (28 szavazatból)
 6. Vespasianus

  Igen kell erről az ócska trógerről beszélni, mert ilyenek szavazták meg, többek között, az erkölcs- és hittan kötelező oktatását a gyerekeinknek.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +35 (35 szavazatból)
 7. "tisztelhölgyeimésuraim"

  .
  .
  Zseniális a cím is.
  .

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +14 (14 szavazatból)
 8. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

  A Fidesz rend es erőszakpárti es ez OV személyéből ered, akit állítólag “mint a répát” apritottak gyerekkorában.
  Forrás dr Kende Péter: A Viktor 9. Oldal
  http://csg-consulting.com/kp/books/avikt.pdf

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +12 (12 szavazatból)
 9. Ez az ügy csak arra jó hogy legyen min felháborodni. És a nagyobb súlyosabb tragédiákról eltereli a figyelmet. Amig ezzel foglalkoznak az emberek észrevétlenül végezheti tovább aljas tervét a főkigondoló.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (11 szavazatból)
 10. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

  Egyébként, ha igaz, h az LMPs Várnia is megverte a feleségét, akkor neki sincs helye a közéletben.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (9 szavazatból)
 11. Sejmeci el is mondta tegnap, hogy kirakták a gyűjtőhelyről.
  Mert nincs köztük helye egy ilyennek.
  Mert kiderült?
  A többi komondoros is ki fog előbb utóbb derülni, nagyon bízom benne. Sejmeci meg majd azt is megmagyarázza.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +16 (16 szavazatból)
 12. Öreg pg:
  .
  “…Csak azt nem értem, hogy akik ismerik ezt a pökhendi erőszakos alakot, hogyan szavazhattak rá?…”
  .
  - Nem tűnt még fel, hogy amikor van egy választás, bárhol, 95%- ban fütymesz- prostituáltak “nyerik” azt? És hogy TELJESEN MINDEGY, ki az, mindegy, hogy a lakosságnak gőze nincs, ki az a majom, hogy semmiféle programot, de még vázlatot sem mutatott be, akkor is egy ilyen kreatúra nyer mindent?
  .
  Még csalás sem kell hozzá. Csalás nélkül kb. 65- 75 százalékkal nyer egy ilyen bélvégtermék, csalással pedig 80 % felett (Baja kivétel volt).
  .
  De mindenképpen fütymesz- kitartott “nyer”, És tudjátok, miért?
  .
  Mert az (moderálva) többségi lakosság rájuk szavaz, történjen bármi is. Az orKbáni agymosás, a többségi társadalom leghitványabb tulajdonságainak durva előhozásával és felerősítésével meghozta eredményét.
  .
  Erről az állatról is majd elmondják, hogy az nem is úgy volt, már megint a Zidegen ügynökök kreálnak balhét egy semmiségből, meg hogy báncsák a magyartot.
  .
  Forduljon fel mind, amelyik egy ilyen bandát, meg egy ilyen rendszert fenntart.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +24 (28 szavazatból)
 13. Eldrad
  “Forduljon fel mind, amelyik egy ilyen bandát, meg egy ilyen rendszert fenntart.”
  És nem is akármilyen életszínvonalat biztosítva nekik!
  Szerintem külföld pont így van ezzel….a bérbékemenetelés bizonyította, ez a nép menthetetlen!
  Tőlünk sokkal fejlettebb civilizációk is eltűntek, örüljünk, hogy nekünk több idő megadatott!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +17 (19 szavazatból)
 14. A felcsúti kihallgatáson kizárólag szervilis tahók kapták meg a jelöltséget, Orbán egy nagyon nagy gazember, van esze, de csak a csaláshoz, lopáshoz, törvények kijátszásához. Csupa primitív bunkót vitt be a parlamentbe, olyanokat, akik a pöcéről egyenesen a többmilliós saját WC-re váltottak, mint pl. Papcsák……Kezet persze ma sem mosnak…
  Nincs mit tenni, a magyar nép zöme ilyen, mint ez a Balogh, aztán Papcsák-Budai-Selmeczi-Zsigó-Hoppál-Czomba-Rétvári-Szócska…….

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +30 (30 szavazatból)
 15. Öreg pg :2013 nov.7 – 8:06
  “Csak azt nem értem . . . ”
  Én értem.
  A csuti törpe kijelölte /szinte az egész országban/ , hogy KIRE KELL SZAVAZNI !
  Tudjuk mindnyájan, hogy a 10-es választás előtt minden egyes jelöltet /mi után “lekáderezte” őket / magához hívatott a birodalmába /felcsuti csőszkunyhó/ .
  Miután meggyőződött róla, hogy nevezettnek mérhetetlen vak a gyűlölete a normalitás és Gyurcsány felé – ezután már nyugodtan kijelölte. Volt rá ideje , hiszen négy majd még négy évig eme stratégián dolgozott éjjel -nappal., hiszen a parlamentbe /munkahelyére/ nem járt be.
  Ezek után jött az illetékes /helyben lakó / oligarcha meggyúrása , megkörnyékezése /pénz beszél – kutya ugat/ és már kész volt a győzelemhez vezető út.
  Szerintem valahogy így lehetett kifundálva a legutóbbi győzelem, annál is inkább, mert jeles /azért voltak, vannak még/ szoci képviselők, polgármesterek ejtve lettek.
  Nagy volt a konspiráció, az aljasság, az igérgetés, az uszítás, a hazudozás a kampányban . . . stb, amit az igazi baloldali ember , ha százszor születne – akkor sem tudna megcsinálni.
  Ez az én véleményem és most készüljünk a választásre ! Ajaj !

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +16 (16 szavazatból)
 16. “…és most készüljünk a választásra…”
  .
  - Készüljön ám az öreg ördög… mégis, ki a frászra szavaznál?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (9 szavazatból)
 17. Philipnek is bejött ez a rendszer, jó magas polcra került a kulturháltja….
  http://www.hir24.hu/belfold/2013/11/06/philip-uj-kinevezese/

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (7 szavazatból)
 18. csakén!
  Azért phillipkének meg kellett mutatnia mennyire tiszteli a nézőket. :
  http://www.frequency.com/video/rkay-philip-kromkodik/96212755

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (4 szavazatból)
 19. Ha lenne egy normális ellenzéki csapat, azonnal rárepülne erre a témára és nem mozdulna le róla. Ebbe egy pártot bele is lehetne buktatni, ha lenne hozzáértő kemény társaság.
  Csak a különböző történéseket és szövegeket egybe kellene szerkeszteni.. Jó kis sikersztori a nők megbecsüléséről és tiszteletéről a mai Magyarországon.
  .
  —Részegen asszonyveréssel a parlamentben, sőt a Fideszben is bent lehet maradni. A családszerető magát keresztyénnek valló politikusok gyülekezeténél ez nem veri ki a biztosítékot.
  —A szüljön sok gyereket akkor nem verik meg című felszólalás
  —A nőalázó bekiabálások tömege (összegyűjtve, felsorolva)
  —Osztolykán Ágnesnek történt extra szemét beszólás következmények nélkül hagyása. (a parlament épületén belül egy képviselő által)
  —A családon belüli erőszak tárgysorozatba vételének körülményei és az elfogadott törvény érdekességei.
  —Az alaptörvényben rögzített ‘az élet a fogantatással kezdődik’ deklarálása, mely a nők önrendelkezési jogát tartja a levegőben.
  —stb
  .
  Ha megerőltetném magam talán összegyűlne még jó pár. És van még a kormányban pár -az asszony verve jó- elvét követő és gyakorló politikusunk. Esetleg érdeklődni kellene, keresgélni. Lenne idegesség.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +10 (12 szavazatból)
 20. A vak komondoros gazdájáról van egy tablókép-részlet a nol.hu oldalon, amin – állítólag – Orbán Viktor érettségi tablója látható.
  A cikk címe és linkje:
  “Orbán osztálytársa volt a földosztó Nagy János”
  http://nol.hu/ajanlo/20121013-orban_osztalytarsa_a_foldoszto?ref=sso
  A tablókép részlete külön is látható: http://nol.hu/kep/783981?ref=sso
  .
  A szövegben – a bevezetés alatt – mintegy dekorációként – látható az ominózus érettségi tabló kinagyítva, de nem akkorára, hogy a képekhez tartozó nevek szabad szemmel is olvashatók legyenek.
  .
  A képaláíras:
  “A felső „fiúsorban” balról a második Nagy János, az NFA elnökhelyettese, a hatodik Orbán Viktor.
  Fotó – A szerző felvétele”
  .
  Többek között a hatodik kép alatti név nem jól olvaható, a vezetéknév kimondottan olvashatatlan.
  A cikk írója elég ügyesen megkerülte a személyi nevesítést, mivel csak a képet emíti:
  “Az angol tagozatos IV. B tablója ma a második emeleti folyosón látható. A jobb fölső sarokban van Orbán Viktor képe, igaz, valaki az üveglap nélküli fotót megrongálta, hiányzik a fölső sarka.”
  .
  Talán érdemes lenne megtudni – ha valaki olvasható betûméretre tudja nagyítani -, hogy a Teleki Blanka Gimnázium 1981-ben érettségizett IV. B osztályának tablóján Orbán Viktor fotója alatt milyen név szerepel. (Nem csak a vezetéknévre vonatkozik, a Viktor pl. akár Ferencnek is olvasható.)

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (4 szavazatból)
 21. Csipcsirip

  Pl. Orban!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 22. Nem kell ezen csodálkozni a teljes Fidesz néhány elenyésző kivételtől eltekintve ilyenekből áll . Az én környezetemben szinte minden Fidesznyik ilyen sunyi mint ez a vakkomondoros…….

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +8 (8 szavazatból)
 23. Vakkomondor ??
  Csak nem annak is kiverte a szemét ez a szemét ??
  Ez aztán a “szemkiverő párt”…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +8 (8 szavazatból)
 24. A vak komondor nemrégiben kimúlt, szerencsétlenre ráragadt egy ilyen “állatmese” – a súlyos testű sertés pedig megússza és jövőre polginak is megszavazzák újra az ostobák, oszt jó napot!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +8 (8 szavazatból)
 25. Kedves Beáta!
  Valahol én is írtam, hogy fejétől bűzlik a hal.
  .

  (Úgy látszik közöttünk is van asszonyverő? Vagy nem ő minuszolt?
  Nem baj, amíg a gép előtt ül, és az asszony a konyhában jól teljesít, nincs gond)

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +6 (6 szavazatból)
 26. Nem akarom megvédeni ezt a Balog Józsit

  de egyrészt Terike a hibás mert ha szeretné a gombát akkor elkerülhette volna ezt a fajta Fideszes fizikai erőszakot másrészt meg úgy hírlik egyik másik főnöke is el szokta tángálni az asszonyt legutóbb akkor amikor a párt kétszer egymásután is vereséget szenvedett..

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +11 (11 szavazatból)
 27. Update!
  Ismét a vakkomondor a hibás! Nekiugrott a Terikének mert nem látta a sötétben.:)

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (5 szavazatból)
 28. Az megéri a pénzét, aki mészéroslőrincfélékkel meg iyen szerencsétlen orbángyőzőszintű hülyékkel foglalkozik minduntalan a villamosszékre érett banditák helyett!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (3 szavazatból)
 29. Szívesen megtanítanám ezt a baloghot, milyen érzés, ha pofán verik, megalázzák. Úgy járna, mint a vas, addig ütném, amíg meleg.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +6 (6 szavazatból)
 30. Megrázóan találó és humoros. Csak kár hogy Mo. sorsa ilyen hazudozó faragatlan tuskóktól függ. Akinek ész híján az erőszak jelenti a megoldást. Ilyen primitív tahókra van szükség az országirányításához? orbánnak minden bizonnyal ezt már 2006 őszén is bebizonyította.
  Igaz, nem kell meglepődni ki is mondta csak néhány markos legényre van szüksége a jó kormányzáshoz.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (5 szavazatból)
 31. Vespasianus, ” bárcsak ez lenne a legnagyobb gond … ”
  Nem kicsinyelném le ennek jelentőségét. Ebben és ehhez hasonló dolgokban rejlik orbánék hatalmának lényege.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (4 szavazatból)
 32. Libikóka, Terike egzisztenciája is függhet ettől. Sok nő nem tud kiszabadulni az erőszakos kapcsolatokból. Ha elég bátor lenne a kapcsolatban talán meg sem merte volna ütni ez a tróger. Ami szomorú az ilyen szemetek mindig találnak maguknak áldozatokat.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (5 szavazatból)
 33. Eldrad “- Készüljön ám az öreg ördög…”
  Bárkire. Ezeknek takarodniuk kell!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (5 szavazatból)
 34. Ilyen esetekben ki kéne pellengérezni a rá szavazókat, pl. hol polgármester, kik lehetnek büszkék a választottjukra, izlésükre.

  BALOGH JÓZSEF FÜLÖPHÁZA POLGÁRMESTERE így aztán megvan a véleményem Fülöpháza népéről.
  .
  BALOGH JÓZSEF Országgyűlési képviselő meg a kunszentmiklósi választókörzet lakosainak intelligenciáját dicséri…

  Mert a Horthy elvitette az okosakat 1944-ben.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +6 (6 szavazatból)
 35. Eldrad !
  “Mégis ki a frászra szavaznál ?”
  A frászra semmiképpen, a fidesz és jobbik kilőve, a többi jöhet!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (5 szavazatból)
 36. Megmondom őszintén én is unom már, hogy ezt a bunkó Balogot hallom éjjel-nappal.
  Néztem a múlt napokban Kálmán Olga műsorát, teljesen kiakadtam. Az nem elég, hogy szinte a teljes műsoridőt erre a bunkóra fordítja, de az az arrogáns stílus, ahogy pl. a védőügyvédjét próbálta faggatni, nagyon visszataszító volt. Minden áron azt akarta megtudni az ügyvédtől, hogy Komondoros-Balogh miért nem vallotta be a kezdet kezdetén (májusban?), hogy mi az igazság.
  Az Egyenest… sem nagyon sokáig kell már nézni én azt hiszem, mint ahogy a Klubrádiót is töröltem az autorádióm memóriájából.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (4 szavazatból)
 37. megertem,hogy mindenki fel van haborodva ezen a bunkon,de ki törödik ezzel a szerencsetlen kutyaval,en mint kutya barat es tulajdonos,felszolitom az “ujsagiro tarsadalmat”kerdezzek mar meg azt a szerencsetlen komondort is,had ugassa mar el az Ö igazsagat!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 38. proaktiv
  2013. november 7. csütörtök
  15:20
  Ez nagyon érdekes dolog és több kérdést is felvetne …. az osztálytársak mit szólnak ehhez vajon?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 39. Ilyen “entellektüeleket” válogattak be százasával 2010-ben a T. Házba.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 40. Köteles megbüntetné Vadai Ágneséket, mert lejáratják a T. házat…
  Most úgy őszintén:
  Egy hamvakkal futkorászó, román vámosokon röhigcsélő házelnök nem szégyen?!
  Akit nem fogadnak külföldön – az miért ülhet még a pulpituson?!
  Na ezek a szégyenletes dolgok!
  De tudom, hogy a szájából kilógó kapanyél zavarja a látását…így nem csodálkozom az ötletén, hogy büntetni akar és nem lemondani a bugrisa!
  A Fidesz tapsikolóinak ez tetszik! (a mellékelt cikk hsz-kben olvasható!)
  Szegény Magyarország!
  -
  http://www.stop.hu/kommentek/index.php?forum_topics_id=478622&database_name=articles&database_id=1192475&forum_forbidden=0&subcategory=belfold&no_results_total=11&lstresults=1

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 41. Így kell jövőre is csinálni – az ellenzéki jelöltek nem indulhatnak, oszt jó napot!
  http://nol.hu/belfold/bekescsaban_nyert_a_fideszes_jelolt

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 42. Szóval, van ahol kell a jobbikos és így aztán lesznek még Horthy szobrok!
  http://zipp.hu/belfold/2013/11/11/a_jobbik_jeloltje_nyerte_a_polgarmester-valasztast_a_szabolcsi_tuzseron

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 43. Mi is akarunk abból az anyagból, hogy ilyen jól érezhessük magunkat!
  -
  http://nepszava.hu/picture/3411/normal/13/00013629.jpeg

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 44. Párizsban oszthatott sallert a vak komondoros főnöke….
  http://www.stop.hu/belfold/orban-viktor-ma-parizsban-tanitja-meg-europat/1192856/

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (3 szavazatból)
 45. Valami ilyesmi történt….
  http://nepszava.hu/picture/3508/normal/14/00014020.jpeg

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 46. Ez a magyar parlamenti szolidaritás!
  -
  http://nepszava.hu/cikk/1002971-kemenyen-megbuntette-a-balos-noket-a-novero-exfideszdes
  -
  Orbaltanisztán, vakkomondoros állati meséje és akik beveszik!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 47. Íme, egy szégyenlista a fitymesz- prostituált, nőnemű zombikról:
  .
  http://propeller.hu/itthon/2818598-szegyenlista-itt-vannak-nobunteto-fideszes?utm_source=atv.hu&utm_medium=partner&utm_campaign=Sz%C3%A9gyenlista%20-%20Itt%20vannak%20a%20n%C5%91b%C3%BCntet%C5%91%20fideszes%20n%C5%91k

  .(moderálva)
  .
  Ez, amit tettek, biztos a “keresztény erkölcs”, vagy mifene része.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (3 szavazatból)
 48. Nagyon szerelmes lehet a Terike ebbe a növerő,hazudozó,gépkocsit részegen vezetó parlamenti képviselőbe.Vagy netán a jol fizetett férjnek hálásantüri a verést.Mindenesetre a Terike a megnyilatkozása alapján megérdemel egy ujabb verést.Ahogyan nézem a fenti képet,a kinézet alapján az uijabb verésre nem is kell sokat várni.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 49. Terike nyilván egy kitartott, aki jól tudja, ha ez a szubhumán kivágja az utcára, akkor neki annyi. Ezért mentegeti ezt az ember formájú salakanyagot.
  .
  Hogy ezért érdemel- e verést? Hát, nem tudom. Ez a kretén szubhumán viszont kötelet érdemelne, bűntársaival együtt. A Vadai Ágnesék ellen szavazók meg… hát, ez már olyan szinten söpredék banda, hogy eddig még senki nem alacsonyodott le abban a tetűverte Zországban az utóbbi pár száz évben.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 50. Nahát, mit is várjunk, hiszen a főnökük is sallert meg kokit osztogat Brüsszelben…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos