Ronai and Ronai
AMERIKAI

Farkas Flórián tud írni 2013. október 16. szerda 6:52 Forrás: AN, MTI

 • Hozzászólások(22)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
Farkas Flórián tud írni

Budapest – És tiltakozni is képes. Igaz, csak nagyon ritkán él ezzel a lehetőséggel. Nem nagyon szokott megszólalni a romákkal kapcsolatos ügyekben, szerinte minden nagyon jó, minden nagyon szép, Farkas Flórián a Lungo Drom elnöke mindennel meg van elégedve.

Főként azzal, hogy néha kezet foghat a miniszterelnökkel, és nagy emberek társaságában mutatkozhat. Sokat sejtetően ül egy tanácskozáson – körülbelül ennyit tesz a cigányságért.

Most azonban megszólalt ez a derék, Orbánnak is tetsző cigányember.

Levélben fordult Rui Tavareshez a Lungo Drom elnökeként Farkas Flórián, hogy a zöldpárti európai parlamenti képviselő ítélje el az Együtt 2014 mozgalom “bajai szavazatszállítós” internetes játékát. Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselő, az Országos Roma Önkormányzat vezetője a “gyűlöletkeltő” internetes alkalmazás ügyében tájékoztatta a Magyarországról szóló európai parlamenti jelentés “felelősét arról, hogy Bajnai Gordon pártja egy olyan játékot tett közzé, amelyben romákat kell elvinni a szavazóhelyiségekig, és amelyben a legtöbbjüket elütik a forgalmas úton”.

A Lungo Drom szerint Rui Tavaresnek – aki, mint írták, számtalanszor megnyilvánult a magyar belpolitikát érintő ügyekben – “most haladéktalanul el kell ítélnie Bajnaiék szégyenteljes cselekedetét”.

A közlemény szerint Tavaresnek fel kell szólítania az Együtt 2014 mozgalmat, hogy távolítsa el a programot. “Ebben nem akadályozhatja őt az sem, hogy korábban közösen szövegezték a Magyarországot elítélő jelentést” – fogalmaztak.

Farkas Flórián szerint felháborító, hogy miközben a baloldali pártok emberi jogokra hivatkozva folytatnak nemzetközi lejárató kampányt Magyarország ellen, idehaza, amint az internetes alkalmazás ügye is mutatja, “gyűlöletet szítanak a magyar és roma állampolgárok között”.

Farkas Flórián tudja, hogy hazudik. Annyira talán még ismeri magát, hogy fel tudja mérni, mikor mond igazat, és mikor nem. Többnyire persze nem mond igazat, most is hazudik.

Mert tudja, hogy Bajnaiék játékában szó sincs romákról. Romákról a bajai választáson volt szó, ahol Orbán Viktor és Kubatov Gábor emberei autóba ültették a Farkas Flórián által magára hagyott romákat, és elvitték őket szavazni. Előtte kiokosították őket, hogy hová kell húzni az ikszet, tűzifát ígértek nekik és közmunkát.

Tudja ezt Farkas Flórián nagyon jól, mégis megmutatta, hogy tud írni. Lelke rajta, a cigányság talán elnéző lesz vele szemben.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (25 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +50 ( 50 szavazatból)
Farkas Flórián tud írni, 5.0 out of 5 based on 25 ratings

Címkék:, , , ,

 • Hozzászólások(22)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

22 Reader’s Comments

 1. Farkas F.onnan tudja,hogy a cigányokat ábrázolnak,mert csak azokat szállították szavazni.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +30 (32 szavazatból)
 2. Gondolkodni pontosabban elgondolkodni viszont nem tud, bár lehet, hogy nem is akar a tényeken!
  Neki mondták menjen Brüsszelbe, számon kérni Tavarestől, hogy mert látni, amikor csak nézelődnie kellet volna itt e szép országban!
  Akkor pedig még hol volt az ózdi vízelzárás 40 fokban!
  A dolgainkat pedig csak bízza a Orbaltanisztán kormányára, mutyihegyekkel és a tákolmánnyal minden rendben, igaz nem felelnek meg az EU törvényeinek, de igazodjanak ők, ha valami nem tetszik nekik!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +24 (28 szavazatból)
 3. FF mint régi jó ismerősének írt (? – höhö) Rui Tavaresnek. Idézek a magyarországi Népszavából, majd a végén magamba fojtok néhány durva cigány átkot (tudok párat):
  „Cáfolta lapunknak Rui Tavares portugál európai parlamenti (EP) képviselő, hogy szerdai brüsszeli találkozójukon bocsánatot kért volna Farkas Flóriántól, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnökétől… A zöldpárti EP-képviselő cáfolta azt is, hogy a Farkas Flóriánnal folytatott megbeszélésen elismerte volna, hogy hibázott, és bocsánatot kért volna a jelentésben foglaltakért. “Semmi ilyesmi nem történt. Farkas Flórián felvetette, hogy találkoznunk kellett volna még a jelentés megírása előtt. Erre azt válaszoltam, ez nem rajtam múlt. Számos találkozónk volt magyar országgyűlési képviselőkkel, ezek a magyar parlamentben zajlottak, lehetőség lett volna, hogy megszervezzenek egy ilyen találkozót. Különféle parlamenti bizottságokkal, pártok frakcióival folytattunk megbeszéléseket, találkoztunk a Fidesz-frakcióval is, és mivel Farkas úr ennek a frakciónak a tagja, elhozhatták volna őt is a megbeszélésre. Mondtam, hogy jó lett volna, ha találkozunk, de ez nem rajtam, hanem a Fidesz-frakción.”… Bár nem szívesen kommentálta a Farkas Flóriánnal lezajlott találkozó körülményeit, Rui Tavares – lapunk brüsszeli információit megerősítve – elmondta,”szokatlannak” találta, hogy amikor belépett saját irodájába, már ott várta egy kamera, noha ezt előre nem jelezték. Utóbb ellenőrizte a találkozót kezdeményező e-mailt, abban fotólehetőséget kértek, de forgatásról nem tettek említést. Ugyancsak megerősítette, hogy a Magyar Nemzet című lap brüsszeli tudósítója (Lovas István – a szerk.) volt Farkas Flórián tolmácsa a találkozón. “…

  És akkor most jönnének azok a bizonyos átkok, de közbülső megoldásként inkább ezt választom:

  http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__szokasok-etikett__521947-milyen-cigany-atkok-vannak-vagy-hogy-szoktak-atkozodni-meg-hogy-gunyolodni-akk

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +19 (21 szavazatból)
 4. Ennyi kínban már csak röhögni lehet. :D :D :((((((((((((((((((((((((((((((((((((

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +12 (14 szavazatból)
 5. opsz, ua., amíg smittpáloztam, csakén megelőzött. :):):

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (4 szavazatból)
 6. Még hogy tud írni! Hát persze hogy tud! A fidesz kitaníttatta,így a betűvetés tudománya az övé. Azt is kijárta neki a fidesz, hogy anno a KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK amnesztiában részesítse.
  Ezeket ám illik megköszönni! Most törleszt…
  Hogy a cigánysággal mi van? Az érdekli a legkevésbé! Szidják is felénk a cigányok, nem kicsit, nagyon.
  Ez az ember egy igazi Orbán báb. Tán még az anyját is felszólítaná, hogy ne nevezze fiának, ha a fidesz erre utasítaná.
  Az azért elgondolkodtató, hogy akkor miért nem szólt, amikor a jobbikosok olyan játékkal játszottak, ahol a célkeresztben mindig cigány volt,és az volt a nyerő, aki többet vadászott le belőlük?
  Flórika egy jó alattvaló. Azt teszi, amit mondanak neki.A szerencsétlen!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +26 (28 szavazatból)
 7. noam2
  Furmányosak ezek a fidesznyikek – most Áderrel játszatják el ugyan ezt, elmegy az usákokhoz és úgy néz ki, mintha….pedig dehogy, de a zembereknek tetszeni fog!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (9 szavazatból)
 8. Ettől az egésztől, felfordul az ember gyomra.
  Nem tudom, hogy mi lesz a végkifejlet, de ha nem történik valami, belepusztulunk.
  Ez oly aljasság, ami itt történik, hogy nem lehet rá szavakat találni.
  Az ellenzék, meg ahelyett, hogy történelmi feladatát teljesítené, – a hatalomért, vagy lefizetve – egymást szalámizza le.
  Nem kell hozzátenni a jobboldalnak semmit, úgy rohadnak, ahogy vannak.
  Mindegyiküket el kellene zavarni a francba.
  A kérdés az csupán, hogy kivel?
  Vállalható választásokat vizionálnak, miközben egyre egyértelműbbé válik, hogy nem választhatunk, de a vállalhatatlan választást, nem akadályozzák meg azok, akiknek ez munkaköri feladatuk lenne!
  Az a komédia, amit az MSZP és az együtt 2014 művel, az megbocsájthatatlan!
  Ez a szövetség tehet majd azért, hogy Magyarországot évtizedekre beledagonyázzák a semmibe!
  Ha még Baja sem ébresztette fel, a teljes ellenzéki politikát, akkor semmi sem fogja, és ez azért elkeserítő, mert a DK is békés választásokat akar – békésen hajtjuk a fejünket a csatabárd alá – erre trenírozva mindegyikünket, és nem fogja fel, hogy ezzel önmaga is cinkosává válik az események esetleg tragikus kimenetelében.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +18 (20 szavazatból)
 9. Szegény Tavares!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +16 (16 szavazatból)
 10. Egyébként nyilván nem Flórián írta a levelet. Ő megbízhatóan írástudatlan.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +10 (12 szavazatból)
 11. Elgondolkodtató az a tény, hogy miközben Puch László – a pénzen kívül, amit különös utakon megszerez a pártnak – semmit nem csinál, micsoda aljas dolog az, hogy az MSZP pont azt a lehetőséget vette el a DK-tól – frakció alakítás – amellyel hatékonyabban tudott volna működni.
  Csupán Gyurcsány kiállása bontja ki azt, hogy az MSZP-ét a pénzen és a hatalom akarásán kívül semmi és senki sem érdekli.
  Ezen a tényen az sem változtat, hogy talán jobbak az ördögnél!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +11 (11 szavazatból)
 12. Tud irrrni. 1 osztajba lyart smittt palivall, de Farkassnak töb esze van. A szöveget kuldes elött atfuttattak OV laptopjanak hejjesirasellenörzzzö proggramlyan.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +13 (13 szavazatból)
 13. “most haladéktalanul el kell ítélnie”
  — Mit képzel ez a senki? Majd ő fogja megmondani, hogy egy EU-s képviselő mikor írjon, és pláne mit? Majd ő fogja vezetni Tavares (és mások) kezét? Majd ő fogja megmondani, hogy miről mit gondoljanak?
  Ez akkora arcátlanság, hogy Európában párja nincs. Nincs még egy ország, amelynek bármilyen képviselője ilyen pofátlanságra vetemedett volna.
  Tavaresnek pedig azt tanácsolom, hogy ezentúl soha ne fogadja el más fél tolmácsát, hanem kizárólag saját tolmácsot használjon. Akkor legalább abban biztos lehet, hogy valóban azt tolmácsolják neki és a másik félnek, ami elhangzik.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +15 (15 szavazatból)
 14. Szalai után Lakatos Attila. Kezd foszladozni a király ruhája

  https://www.facebook.com/photo.php?v=177879875587314

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (3 szavazatból)
 15. uzbence
  Akkor most védjen meg mindenkit a gárda?!
  Kéthétsanyi elmegy nyugdíjba mert itt a védelmező a gárda?!
  Két napja mást sem olvasok, mint a gyilkolászást – apa a nevelt fiát, élettársát, idős ember a feleségét, feleség a férjét, etnikai összetételt nem ismerem!
  Két bankrablást – szintén nem tudom az elkövetők hovatartozását.
  Sok mindenben igaza van a vajdának – de az államnak kell megvédenie az állampolgárait és nem a betiltott gárdának!
  -
  Ha az állam nem tudja megvédeni az állampolgárait, talán valakinek le kellene mondania!
  De ne jöjjenek azzal, hogy biztonságot ad a gárda, mert félelmet keltő a gárdamasírozás……és nemcsak a cigányok között!
  A félelem különben is rossz tanácsadó….

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +10 (10 szavazatból)
 16. Aki a gárdát teszi meg védelmezőnek, a jogállam (maradékát) támadja.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +8 (8 szavazatból)
 17. Ki beszél a gárdáról. Én azt mondtam, hogy nevezzük nevén a gyereket. A krumplileves az legyen krumplileves. A bűnözőknek jogai vannak az áldozatoknak csak esélyei. A védtelen embert nem érdekli ki védi meg csak védjék meg( mert egyelőre törvénytisztelő) Ez a szörnyű ebben a világban, hogy ezt a jobbik (gárda) vállalja magára, ami oda fog vezetni, amiről Bartus Laci beszél. Amit a kádár rendszer nagy nehezen elért az a rendszerváltozás qrvára el….a És ehhez kevés lesz az én életem hogy helyrehozza.
  Ez az ország.

  http://www.youtube.com/watch?v=TKik67q-6CM és ez nem csak a válaszadót hanem a kérdezőt is minősíti.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 18. Farkas úr persze alapvetőnek veszi, hogy az Együtt által ábrázolt szavazózsoldosok csak romák lehetnek? Szerintem a nyomor, ami szavazateladáshoz vezet, színvak. A politikai semlegesség is.
  Sőt, vélelmezem, hogy az Együtt is pusztán a bérszavazó iránti undorból csinálta, rasszista felhang nélkül. Ha már Farkas úr is – előítéletes módon – összemossa a bérszavazót a romával, vagy akár csak kihasználja e sztereotípiát, akkor az érdekvédelem már szándékként (embrióként) is meghalt. Shall rest in peace!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 19. uzbence
  A vajda az utolsó mondatában….ami leginkább megragad az egész szövegéből a zemberek fejében!
  Ott ül a kéthét elvtársúr meg a nyakát tekergető, izgő-mozgó vekkeres és ez a zárómondat., hogy akkor előbb-utóbb én is gárdista leszek….
  Akkor mondjon le a TEK, a rendőrség, stb. és legyen a gárda, mert csak a gárda tudja megvédeni a zembereket! Még spórolnának is….
  És így lenne nevén nevezve a biztonságunk, ha tetszik, a krumplileves!
  -
  Vannak, akiknek a vajda szövege egészen mást idéz….
  http://www.youtube.com/watch?v=Co6_yxqOzyk
  uzbence
  Elhiszem, hogy nem akart rosszat a filmmel – de ez a vajda miért nem tesz, miért csak kritizál, járjon elöl jó példával.
  Ki menjen rendet tenni, felvilágosítani az övéiket, ha nem ők, akik már kissé kiemelkedtek!!!
  Rájuk még hallgatnának is…..
  Írok erre egy példát is:
  Egy család gyermeknevelésből él, most éppen 4 roma gyerek van náluk.
  A nevelőanya nem bír velük és azt mondja, hogy amíg volt velük a négyen felül még egy roma lány, annak mindig szót fogadtak, mióta nagykorú lett a lány és nincs velük, nem bírnak a néggyel.
  Tehát, a sajátjuktól elfogadták azt, amit most a nevelőszülőktől nem.
  A pénz nem minden ebben a nehéz feladatban!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (3 szavazatból)
 20. Ezzel a Farkassal nem az a gond, hogy cigány, hanem hogy egy törpe termetű hatalmas bunkó, és még bűnöző is. Ezzel az ősbarommal járatja le magát sajnos végképp az amúgy is üldözött kisebbség.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +11 (11 szavazatból)
 21. Egyáltalán nem biztos, hogy Farkas Flórián tud írni. Ezt a levelet nem ő írta, hanem helyette megírták az ő nevében, és aláíratták vele. Ilyen egyszerű. Farkas Flóriánnak ilyen lépés az eszébe sem jutna, nemhogy levelet írjon. Ő csak egy bábú, aki mélyen eladta a lelkét és becsületét (ha egyáltalán volt neki becsülete,) a pozícióért, a hatalomért, az anyagi javakért, a mások kárán való érvényesülésért, és nyal a vezérnek és a fidess érdekeinek. Szerintem ez ennyire egyszerű ! A cigányság érdekeire pedig messziről tesz, az nem érdekli, csak a saját haszna és érdekei.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +10 (10 szavazatból)
 22. hirtelen a cikk feletti fotóra pillantra azt hittem az orbán az.
  olyanok ezek, mint 2 tojás

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Ürügy a kuruc.info az internetes cenzúrára 2013. május 13. hétfő | AN

Lázár tahósága és az internet szabadsága 2013. április 13. szombat | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos