Ronai and Ronai
AMERIKAI

Török Monika: Asszony lesz a lányból! 2013. július 30. kedd 16:48

 • Hozzászólások(223)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
Török Monika: Asszony lesz a lányból!

Orbán Ráchel férjhez megy.

Éljen az ifjú pár.

És nem is akárhogy!

Igazi tanyasi lagzi lesz a hírek szerént, nyilván mindenki bricskával vagy homokfutóval érkezik majd, a jány apja ragaszkodik a helyi cigányzenekarhoz, helyben nevelt állatokat ölnek majd a lagzira az asszonyok, rotyog a kondérban a jó zsíros, aranysárga tyúkleves, hetykén mosolyog a töltött káposzta, forgatják a malacot a nyárspolgáron, és már nyújtják azt az igazi tanyasi rétest a komaasszonyok, este csűrdöngölés, hajnalban árokszélre hányás, közben vidám nóta, a pironkodó ifiasszony átöltözik tűzpirosba, majd az ura a karjába veszi és eltávoznak a sokpárnás, sokdunyhás, frissen kimeszelt tisztaszoba felé, elmentek a fehérvári huszárok.

Arra azért kíváncsi volnék, mi van az édesapa fejében (jó, beszél közhelyeket erről, hogy jajajajj, de hát a fiatalok boldogsága mindennél fontosabb, majd a szaporulat is jön satöbbi – most mit mondjon, elég régóta nincs egy közhelymentes gondolata).

Hanem hogy mit gondol erről a legfrisebb saját kampányfogásáról.

És egyáltalán: miből gondolja, hogy bárki beszopja ezt a népi operettet?

Mi vezeti évek óta arra a következtetésre, hogy Magyarország olyan ország, ahol a lányok haja lenszínű, a szemük ibolyakék, karcsú nyakukon szépen mutat a sokszoknya, darázsderekuk szépen perdül, miközben Muzsika tévét néznek, párhuzamosan meg a Dankó rádiót, míg kipirult orcával locsolják meg a kondát és etetik a kukoricát a fődeken, de már zöldhajnalban, a dolgos két – esetleg három – kezükkel?

Miért gondolhatja az örömapa, hogy Magyarországon valójában mindenki olyan paraszt, mint ő … képzeli…, csak esetleg jól titkolja, így elkönnyesedett szemét mindenki frissen töltött kolbásszal törli meg?

Miért gondolhatja, hogy a férfiak estelente az ekében megfáradt kezükkel tömködik a pipájukat és csavarintanak a kövér bajszukon?

És ő miért gondolja, hogy majd egy egész ország fogja a meghatottság könnyeit a kötényével feltörölni, eszem a szíved, drága angyalom, hát nőj nagyra Isten áldásával.

Miért gondolja az örömapa, hogy a paraszt az így él?

Miért gondolja azt bárki is, hogy Magyarországon bárki vevő erre a giccsre?

Miért gondolja, hogy a harmincas évek népies műdalai és mesterséges életérzése majd hatni fog a kampányban? Hogy a Kovács, akit kegyelemből meghívott a lagzira, és az kieszi a vagyonából az uraságot, halála előtt még be tudja húzni neki az ikszet? Ilyen alapon azt kéne mondani a fejkendős atyámfiainak és lobogó gatyás asszonyainak, amikor mennek az urnához, hogy segítjük ám azt a kis munkába belefáradt, analfabéta kezedet. Nem kell odaírni a nevet, elég lesz az iksz is a napszámhoz.

Pedig valójában nagyon szép, hogy így visszatérnek a csak szar regényekben olvasott úgynevezett magyar népies hagyományokhoz. Lássuk be.

Múlhatatlan örömet fog okozni az esemény egy teljes országnak.

A panelprolik majd néznek, hogy ez mi, és átkapcsolnak egy másik csatornára, mert minden hülyeséget azért tán még ők se néznek meg.

A közmunkások nem mondanak majd semmit, mert a falnak is füle van.

A minden szociális rendszerből kiesettek nem nézik majd az adást, mert nincs mivel, és az se digitális, nekik csak a lószerszám jut ebből az egész úri muriból.

A romkocsmákban merengő értelmiség majd kapkodja a levegőt, hogy ezt így mégis hogy.

A „parasztok”, akiknek nyilván Kerényi rendezi ezt az előadást, nagyjából a térdüket fogják csapkodni a röhögéstől és tényleg megtörlik a szemüket, mert kicsordul a könnycsepp.

Mert az uraság lányát elvette a szomszéd uraság fia, hejderutyutyu, ünnepel az utolsó kondás is.

Mert suba a subához, guba a gubához, továbbá főd és vagyonka fődhöz és vagyonkához.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (99 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +143 ( 171 szavazatból)
Török Monika: Asszony lesz a lányból!, 4.5 out of 5 based on 99 ratings

 • Hozzászólások(223)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

223 Reader’s Comments

 1. @talalom.Fölkínálja magát a “pótcselekvés”.Több van benne,mint amit ASK lát.A plebsre ugye az van kiosztva,hogy legyen kellően ájul,homályosuljon el a szeme és vessen keresztet. A baj mindig akkor van,amikor O. fejből,előkészítetlenül beszél.Ilyenkor lehet kicsit belepillantani a gondolataiba és ez az egész oldal erről szól.Önmagát adta cigányzenészestül,birkapörköltestől.Hogy zavaros az egész.Ha a csajnak nem tetszik,hogy fölfedezi, a kamera a VIP helyen, akkor ne finnyáskodjon.Vagy ne fogadja el az első díjat.Hány olyan celebgyereket ismerünk,aki nem az apja-anyja hátán kapaszkodott föl! Megtudtuk-nem Orbántól-,hogy a vő valami igazgatósági tagsági tótumfaktum.Biztosan a kisujjában a szakma, zsenge kora ellenére.Én meg sajnálom,sem veled,sem ASK-val nem tudok egyetérteni.Ha valaki arra veszi az irányt,hogy magát etalonnak állítja be,akkor számítson rá,hogy lesznek akik nem kajálják meg.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +6 (8 szavazatból)
 2. Allen Stewart Konigsberg

  talalom!

  ” Sajnálom, most ASK-val értek egyet.”.

  Ez ekkora égés?

  Barry!
  Most viccőtök, vagy komolyan beszéltek?
  Akkor ezek szerint, minden olyan gyereknek, akinek a szülője aktívan részt vett a holocaustban, a kitelepítésben, az államosításban, fel kellett volna kötnie magát? De legalábbis megpróbálni?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -3 (15 szavazatból)
 3. ASK te egy veszélyes csúsztató vagy,szelektív látással.Próbáld meg Tóta W. írásának szellemét magadévá tenni!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (5 szavazatból)
 4. Talalom

  Kadhafi vagy saddam fiai se voltak piskóták , mint ahogy Nicu Caeusescu vagy a Kim fiúk se. Én nem hozzájuk akarom hasonlitani Rachel(sic!!!) ,asszonyt,nem is ugrottam neki( pedig ,tényleg helyes……),de azért ő is egy diplomás, felnőtt nő, akinek IGENIS illene tud ni ,hogy a föld gömbölyű ,de ha nem tudja,akkor is a rablott vagyonból él, amit sok millió nyomorulttól szedtek el, az életükkel együtt Természetesen büntetőjogi felelőssége nincs, DE kell ,hogy érintsék annak következményei. Például a teljes vagyonelkobzás. Ez a minimum. Üdv. Barry1

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +29 (33 szavazatból)
 5. ASK

  Ki mondott ilyet??????????????????Közben irtam 11:50-et.
  Találsz benne ilyet??? vagy az előző kettőben. Honnan veszed ezt?
  Vagy összekeversz valakivel! Nézz már utána. Kösz.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -1 (3 szavazatból)
 6. Allen Stewart Konigsberg

  Philip M.

  A személyeskedésen túl valami érv?

  Fordítsunk a leányzó fekvésén! Szerintetek mégis mit kellene tenni egy huszonéves nőnek, aki történetesen O.V. lánya! Hogyan kellene élnie, hogyan kellene férjhez mennie?
  Ha kérhetném a demagógiát kerűljük, mert abból már volt bőven!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -2 (16 szavazatból)
 7. Senki nem mondja, hogy a gyerekek felelnek az apák bűneiért.
  De
  – Milyen szinten és milyen sokáig ment a szöveg Gyurcsány anyósa miatt?
  - -És most nem jutnak eszembe a kommunista szülők felemlegetései, de volt sok.
  Természetesen mind a baloldalon. (Kövér papa ilyenkor valahogy kimaradt a …..buliból)
  – Ha ott természetes sőt elvárt és kötelező a családtagok (időnként a már nem
  …. élők) kritizálása, akkor ugyanezen jog használata ezen az oldalon is mehet.
  .
  Ha Orbánék az esküvő kapcsán a nagy mulatós lagziról nyilatkoznak, a cigány zenekarral, a saját birtokon megtartva, saját állatok levágásával és egyszerre két külön buliról, akkor ugyan már csak legyen jogunk kritikai megjegyzéséket hozzáfűzni a témához.
  Persze ha alattvalók akarunk lenni, akkor nem szükséges. Akkor elég a főhajtás és pukedli.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +17 (23 szavazatból)
 8. Allen Stewart Konigsberg
  2013. július 31. szerda 11:38
  Elég ha elviselik azon kritikákat, melyet szüleik szoktak a másik oldal fele gyakorolni.
  .

  A kötél féle megoldás ha jól emlékszem Kövér László privilégiuma.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +9 (11 szavazatból)
 9. Allen Stewart Konigsberg

  Szenzor!

  Ha kérhetem, idézz egy mondatot, vagy mondattöredéket, ahol a lagziról írtam!
  Csak és kizárólag azért írtam, amit, mert azzal nem értek egyet, hogy a szülők bűneiért a gyerekeiket támadják!
  Az pedig, hogy a jobboldalról támadták Gy.F-et, és Te ehhez méred magad, már ne is haragudj, szomorú! Én nem tenném közhirré!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (5 szavazatból)
 10. ASK

  Mégegyszer végigolvastam. Sehol nem irtam ilyet. Sőt ,leirtam ,hogy Ráhelt nem lehet Kadhafi vagy Saddam fiaihoz hasonlitani, azt is irtam ,hogy nem felelős büntetőjogilag. De attól még a rablott vagyonból él, ha tudja ,ha nem.
  Szerintem tudnia kell A fiú családja meg hagy érdekeljen már. Ezek mind közpénzből szerezték a vagyont. Az én pénzem is benne van. ( a tied is) Meg az ország jelene és jövője.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +19 (23 szavazatból)
 11. Allen Stewart Konigsberg
  Nem voltál címzettnek feltüntetve, mindenkinek írtam, ki itt olvas.

  Hogy ki miért szomorú, az magánügy.
  .
  Gyurcsány Ferenc elvette valakinek a lányát feleségül. Az anyós miatt támadták.
  Most a Rachel a papája okán került a hsz-ek középpontjába.
  .
  Orbán Viktor kihirdette a háborút. Csak magamat tudom idézni, ezt nem tudomásul venni balgaság, más fegyvert használni lehet, de ez most házhoz jött.
  A gyerek 18 éves elmúlt, és 16 éves kora óta a munka világába vezethető.
  A közembereknek és családjuknak többet kell tűrniük még egy darabig, bár a törvény alakul.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +10 (12 szavazatból)
 12. Nos,ASK, a személyeskedésről.Ki ajánlotta itt rajtad kívül a kötelet, mint lehetőséget Ráhelre vonatkoztatva? He? Aztán mint csúcsérvet fölhasználjuk,hogy itten ilyen durvák az emberek,hogy ezt a két patyolat-gyereket ekézik.Ezt híják csúsztatásnak a művelt franciák.És még nem is kell hozzá demagógnak lenni. Azt meg én jó adag eufémizmussal gyengítve csacsiságnak vélem,ha az ember nem rakja azt a néhány információ morzsát egymás mellé,amelyek a hétköznapi boldogságát okozzák.Pl. duzzadt a keblem,amikor megtudtam,hogy az IMF hitelt előtörleszti Mo.,.Mottó: kamat nem számít! A 300 ft-os Euro pedig csak múló zavar.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (5 szavazatból)
 13. Barry1
  Nyugodt vagyok, Te is légy az.
  Sajnos olyan helyzet alakult ki ebben az országban, hogy nem lehet középen lenni, mert már azt is ellopták. De van aki még keresi. Én drukkolok nekik, hogy találják meg és tegyék vissza a helyére.
  Szia Szenzor

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (6 szavazatból)
 14. Nehéz lesz elválni a lánytól (ha sor kerülne rá), az már egyszer biztos.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (9 szavazatból)
 15. @bmk Király meglátás.Viszont a sors kezei kifürkészhetetlenek.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -1 (1 szavazás)
 16. Ásó, kapa választja el őket.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (4 szavazatból)
 17. Allen Stewart Konigsberg

  Philip!

  Ha Nálad ez ajánlás, akkor tényleg bennem van a hiba!

  ” fel kellett volna kötnie magát? De legalábbis megpróbálni? “

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 18. Allen Stewart Konigsberg

  Barry!

  Eddig azt hittem, hogy Te legalább érted, amit olvasol! Sehol nem írtad, én mutattam be opcióként!

  Bauer Tamásnak mit kellene tennie, hisz apja, a jólcsengő ” körmösbauer”-ként vált hirhedtté!? Ne politizáljon, ne éljen közéleti életet? Egész életében járjon a fal mellett?
  Ne vicceljetek már b+!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (4 szavazatból)
 19. ASK
  A lényeg röviden: Kedves Ráhel!. Tessék a lóvét szépen ide lepakolni és most séta.
  ( hajaszál se görbül.) Érthető?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (6 szavazatból)
 20. Árva Ráhelt akarok minél előbb!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (11 szavazatból)
 21. Vaníliás karikából lesz a násztorta, majd az ifjú oligarcha frigyesek átvonulnak tyúkhúslevest méricskélni a Blaha Lujza térre, az orbáni rezsim által nyomorba döntött százezreknek, millióknak, oszt jónapot

  http://www.168ora.hu/itthon/husveti-etelosztas-blaha-lujza-teren-112130.html

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +8 (10 szavazatból)
 22. Tiborczék itt nyomorognak.
  http://index.hu/belfold/2013/07/31/majd_felmilliardert_arultak_a_tiborc-tanyat/

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 23. ASK! 2002 óta a fidesz minden örömforrásról-legyen az körúti villamos,autópálya Szegedig vagy Demszky március 15.-i beszéde azt sulykolta,hogy az bóvli,hazugság,nemzetellenes.Sikerült elérniük,hogy nincs egy olyan nemzeti ünnepünk- szerintem a világon egyedülálló módon-aminek minden magyar együtt tudna örülni.Nem volt fontos,hogy milyen ótvaros hazugságok árán, de a cél az volt,hogy a negatívumok a szocikkal kapcsolódjanak össze.Rombolás,bármi áron.Ahol lakom, az M0 mellett,komoly eshetőség volt,hogy nem kapjuk meg az EU támogatást,mert a fidesz “civilekkel” állandóan akadályozta az építkezést. Ugyanez volt a négyes metróval.Azt hazudták,hogy ők majd nem a betonba,hanem az emberekbe-oktatásba,egészségügybe – invesztálnak. És mi lett belőle? Több száz milliárdos kivonások mindkét területről.Ezt kaptuk,meg hogy Magyarország jobban teljesít.
  ASK! Ne lepődj meg,ha a plebs le..ja.,hogy Orbán Ráhel vénlány marad-e vagy sem.Nem tetszik neki az a színjáték,amikor a negatív hős eljátssza neki az esendő figurát és elmorzsol egy könnycseppet,hogy elmegy a legszebb lánya. Úgy hogy nagyon ne hatódj meg ettől az operától és mástól se várd.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +6 (8 szavazatból)
 24. Tiborczékhoz még egy kis adalék.

  http://nol.hu/belfold/20130219-tiborczra_panaszkodnak?ref=sso

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -1 (1 szavazás)
 25. Mónika!
  Látod, ha megvetted volna Anikó asszony valamelyik szakácskönyvét, nem írnál olyat, hogy “rotyogtatják” a húslevest…Az igazi húslevest lassan, gyöngyözve főzik…:)) Ezzel együtt igazi “Úri muri” ígérkezik.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (4 szavazatból)
 26. A cikk szerzője nem ismeri a magyarokat. Bizony, hogy könnyes szemmel nézik a királyi tévében is sugárzott lakodalmat. Még hálaadó misét is celebrálnak az ifjú párnak. Meg elindul a békamenet, hogy lerója háláját az édesapának, amiért az ország ötödét nászajándék címén ráiratja a friss házas gyerekekre.
  A kisfiának már “megvett” – vagy inkább elrekvirált? – egy focicsapatot, a kislánynak a szakdolgozatát vette meg a megfelelő állami cég és még díjat is adott neki.
  Hát akkor csak megérdemi az a gyerek, hogy mondjuk Nyugat-Dunántúl hercegnéja legyen.
  A nép meg tapsol, virágot szór a kedves vezető és gyerme lába elé és néha beleszagol a jó kis sültkolbászos levegőbe.
  Mert még azt egyenlőre szabad.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +8 (10 szavazatból)
 27. Óriási tévedés!!!!!!
  Nem nyugat- Dunántúl hanem kelet!!!! ( Fejér county)

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -1 (3 szavazatból)
 28. Princess of Upper -Tsoot !! ( not Lower Tsoot Box ) in Fejér County.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (3 szavazatból)
 29. Minden szépen el lesz rendezve, mint egy disznóólban.
  A vér nem válik vízzé. Nem bugris a csávó.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 30. Nagyon megy a vita, hogy szabad-e Ráhel esküvőjével foglalkozni?!
  Ha egyszer az apuka, a fülkeforradalmár most letörli véres kardját, félre is teszi egy kis időre, majd, mint egy átlagos családapa akar tetszelegni és nyilvánosságra hozza nagy boldogságát, hogy férjhez adja legidősebb gyermekét, nem is akármilyen körülmények között – akkor szabad utat adott ahhoz, hogy úgy foglalkozzunk vele, ahogy akarunk!
  Elvégre is a tőlünk elrabolt pénzből villognak és rázzák a rongyot, vagy rosszul tudom?
  Ha Ráhel el akarná kerülni a felhajtást, akkor megkérhetné a szüleit, hogy ne legyen belőlük hír – de úgy néz ki, hogy az a vonat már elment!
  Most már csak arra kell figyelniük, hogy az esküvő után ne essenek át egy-két vak komondoron!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (5 szavazatból)
 31. Lehet hogy maradi vagyok, de én igenis nosztalgiázom a régi 600 fős lakodalmak nagyzenekarokkal világ után , ahol minden nációnak önfeledten élveztük a nótáit. És hajnalra három inget kellett lecserélni úgy teletáncoltuk.

  Mitől job most ez a mai világ?????
  —netán az 50 csatornás hülyeségárasztó dobozától__???
  —uzsorahitelektől____????
  —agyonszabályozott corrupt élhetetlen bürukráciától????
  —-depressziós perspektivátlan életvitelétől????
  —-önpusztitó életstilusától????

  Mert ha békében hagyják élni a parasztot akkor az egy boldog ember, és büszke a paraszt mivoltára.

  A cikkiróról az a benyomásom hogy betegesen irigyli azt a világot még megélni tudó embereket.

  Hogy elmuljon a honvágya egy időre legalább, javaslom fizessen be egy ilyen lakodalomra (persze a menyasszonytánra tegyen félre, mert ingyen ebéd sehol sincs, különüsen nem a mai elliberalizált világban)

  Bár én a hejébe felhivnám az örömapát, ki tudja??

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -3 (5 szavazatból)
 32. Huszon akárhány évesen már illik tudni, apuka minden közéleti tevékenységéről.El is lehet(ne) határolódni tőle.
  Mégis belemegy a suba a subához, guba a gubához játékba? De ha már…. Csak rajtuk múlott hogy milyen esküvőjük lesz!
  Az apuka meg sajtó nélkül akar autentikus cigányzenére mulatni,meg duhajkodni. Nagy cucc! Hagy tudja meg a vő, hogy nem akárki az ipa.
  A tükröspusztai tanya sem látott még olyat, hogy körbe lesz véve testőrökkel.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 33. Allen Stewart Konigsberg

  bumburi!

  “Huszon akárhány évesen már illik tudni, apuka minden közéleti tevékenységéről.El is lehet(ne) határolódni tőle.”

  Egy nevet lécci a történelemből, ahol a “gyerek” elhatrolódott a szülőtől, az ő bűnei miatt!
  Tényleg érdekelne!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (5 szavazatból)
 34. ASK
  Ha megengedi az én véleményem: talán mert nincs publicitása, ha egy gyerek besokall a szülei akarata miatt, hiszen ilyen családi dolgok naponta történnek!
  De elfordulnak és kész, ha már villognak vele, kibeszélik, akkor már sántít az ügy!
  Amikor Gyurcsányt azért hordták el, mert hova nősült – akkor ami a mi pénzükből történő világra szóló eseményről engedtessék meg már, hogy kritizáljunk!
  Nem gyermeki kapcsolat, de azt tudjuk, hogy pl. Hitler rokonai közül van olyan, aki sterilizáltatta magát…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -1 (3 szavazatból)
 35. ASK
  Az nem az én szégyenem, hogy ilyen még nem történt! De Rasi most beleugrott a közepébe ilyen apával, és “diplomásként” nem tudja felfogni sem a következményeit?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -1 (3 szavazatból)
 36. ASK.Téged itt valaki azért,tart,hogy keresd a mentő körülményeket és prókátort játsszál,vagy csak olyan önszorgalmú hívő vagyol?Elhatárolódni formailag értelmetlenség-fizikai tény.Hogy lélekben elhatárolódott-e a gyerek,azt a pályafutása igazolhatja és itt az általad kedvesen felemlített Bauer Tamásra utalnék.Akinek a tettei igazolták -elhatárolódás nélkül- mik az elvei.Úgy látom,benned a Csurkai “Apák és fiúk” mentalitás mély nyomokat hagyott.Azt pedig mint említettem a szuterén (sic!) személyiségek belülről fakadó igénye,hogy őket ne felmenőjük alapján validálják,hanem a saját magukhoz köthető cselekedeteik alapján.A kultúra világából nem hoznék példákat,mert sportszerűtlenségnek tartanám veled szemben,de hidd el,számosan vannak.Ráhel úgy láccik,nem akar elhatárolódni,sőt!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (4 szavazatból)
 37. Allen Stewart Konigsberg

  Philip!

  Nem vagy Te ” pszihológus” civilben? Esetleg, Te vagy Gyurcsók doktor? Ha megadod az emeltdíjas tel. számodat, rögtön hívlak!

  Tőled is kérdezem: egy nevet, ahol a gyerek elhatárolódott a szülő politikai, gazdasági, életellenes bűnei miatt!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -1 (7 szavazatból)
 38. ASK.Nem vagyok “pszichológus”, sem idézőjeles,sem anélküli.Az viszont biztos,hogy a demagóg retorikád az tőrölmetszett fideszes vonásokat mutat.Ha megkérdeznek valami nyilvánvalóról,akkor a kérdés lényegét szóba se hozd,támadj,tegyél föl újabb kérdést,amire a kérdés feltevője biztosan nem tud válaszolni és tüntesd úgy föl, mintha fölsült volna.Ha mondanak egy érvet,bizonytékot arról ne vegyél tudomást! A sok ki..tt jogász végzettségű fideszesnek egyedül ez maradt meg a tanulmányaiból.
  Nos,fordítsuk meg! Ha tudsz egy olyat mondani, aki nyíltan kiállt a felmenője viselt dolgai mellett, akkor azt megköszönöm. Viszont nem válaszoltál rá,hogy fizetett,vagy önszorgalmú cöfös vagyol?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -2 (6 szavazatból)
 39. Allen Stewart Konigsberg

  T. Philip!
  Doktor úr!
  A diagnózis téves, soha semmilyen párt tagja nem voltam! A kisdobos és úttörő múltam tagadhatatlan. Egyszer régebben, bumburinak és Barrynek már kifejtettem, hogy miért is nem szeretek egyetlen politikust, pártot sem! Orbánt sem, politikáját sem szeretem! Ettől még tartózkodom attól, hogy a családját összemossam vele, ill. politikájával!
  Kérdésedre: nem emlékszem, hogy Orbán Ráchel bármikor is kiállt volna apja politikája mellett, nem láttam egyetlen pártrendezvényen sem!
  Ez az egész lakodalom egy jelentéktelen ügy! Férjhez megy egy m.elnök lánya, természetes, hogy nem a sarki köpködőben tartja! Azt gondoltam, hogy majd a Blikk, Bors ellát munícióval, de azt álmomban sem hittem, hogy az AN is lemehet erre a szintre, magával rántva néhány kommentezőt! Is!
  Ama kérdésedet, hogy fizetett cöfös lennék-e, remélem értékeled, figyelmen kívül hagyom, ugyanis, az már a Marianna-árok! Az a mélység nem illik Hozzád! Talán!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (3 szavazatból)
 40. PM
  “Ráhel úgy láccik, nem akar elhatárolódni, sőt!”
  (Az írásjelek így korrektek, mivel egyik sem /.,;: stb./ helyettesíti a szóközt. Különben összefolynak a szavak, lásd az eredetinél.)
  .
  Hogyan is határolód(hat)na el a pénzeszsáktól, amikor friss diplomásként egy kb. 150 négyzetméteres budai lakást tulajdonol – ráadásul évek óta – a Gellért Hotel fölötti utcában? A fenntartása sem okozhatott neki gondot, még rezsiköltség csökkentés nélkül sem.
  Vajon hogy jutott az ingatlan birtokába? Egyetemistaként szórólapozással kereste meg a rávalót? Ugye, hogy kizárt?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (4 szavazatból)
 41. Allen Stewart Konigsberg

  Philip!

  Zárásként, ami nálam verte a lécet!

  Közös ismerősünk, Eldrad a következő gondolattal zárta magasröptűjét:

  “Ott gebedjen meg mindkettő, ahol van.”
  Lehet egy ember fejében káosz, azt még le is írhatja, de, hogy ezt még plusszolják is?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (3 szavazatból)
 42. Proaktiv.Köszönöm az észrevételt.Remélem a lényeg átment!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 43. ASK.Most,hogy mondod belém hasított.Mennyivel elegánsabb,ha az ember a másik orcáját is oda tartja,miután az elsőre kapott egy taslit!
  Egyéb iránt szépelegjünk csak,hogy vannak emelkedett pillanatok,meg mindennek megvan a határa,és hogy itt senkinek semmi sem szent.Ám ( figyelem,demagógia!) amikor a tényleg nyomorgók hihetetlen számára gondol valaki,akkor lehet önfeledten örvendeni a násznak?
  Más.Akkor ezek szerint nem vagy fizetett cöfös?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -1 (3 szavazatból)
 44. Proaktiv.Most hogy még egyszer megnéztem, nálam az inkriminált mondatnál nem folytak össze a szavak.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 45. PM
  Egyik irányba átjött. A másikba miért nem?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -2 (2 szavazatból)
 46. PM
  Kösz, hogy reagáltál, idézem a kommented másfél sorát:
  “szemben,de hidd el,számosan vannak.Ráhel úgy láccik,nem akar elhatárolódni,sőt!”
  .
  A vesszők és a mondatvégi pont után nem maradt ki szóköz, szünetjel, lyuk stb., ezért folynak össze benne a szavak, mondatok. A korrekt helyesirás szerinti szöveg így nézne ki:
  szemben, de hidd el, számosan vannak. Ráhel úgy láccik, nem akar elhatárolódni, sőt!
  .
  Remélem, így már a többi érintettnek is érthetőbb az írásjelek helye és – a szóközt nem helyettesítő szerepe -, miután jól látható az olvashatóságban is különbség.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
 47. Vincent
  Az hogy rabolt pénzből történik.
  Nálatok is?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (3 szavazatból)
 48. Vincent
  Bocsánat, de meg kell kérdeznem.
  … Téged honnan szalasztottak ide?
  .
  Ez nem csak a cikk szerzőjének a problémája, hanem mindannyiunké.
  Nem tudom ki vagy mi vagy, de van diplomád, tehát írni olvasni tudsz.
  Már csak a gondolkodást tedd hozzá és összeáll a kép.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (3 szavazatból)
 49. Nekem sem volt az esküvőm cigányos, lovastanyás,vőfélyes, stb. El is váltunk! ( Semmi köze a kettőnek egymáshoz,csak írom).
  Viszont fölhínám ezúton is az ifjú pár figyelmét, ha olvassák ezt itten, egy kellemetlen lehetőségre. Még az antivilágban,egy Szöged környéki tanyán tartotta lagziját a jól menő szögedi orvos fia.A hatás fokozása végett, az ifjú pár lóháton érkezett a helyszínre. A vendégek persze meg akarták örökíteni a páratlan eseményt,melyet a ló nem annyira akceptált,de különösen a vakuk villogását.Ezért ledobta hátáról alkalmi utasait,kik szégyenszemre a porban megmártózva fejezték be félresikerült mutatványukat.Csak azért mondom.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (11 szavazatból)
 50. JA!
  Szélesedik a Zorbándinyasztija. Ja. Meg a Camorra.
  Kézcsókra keresztapához !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +9 (11 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos