Ronai and Ronai
AMERIKAI

Piros lap Magyarországnak egy német rajzfilmen 2013. március 22. péntek 6:35

 • Hozzászólások(49)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
Piros lap Magyarországnak egy német rajzfilmen

Budapest, Berlin – A magyarországi politika alakulását bíráló animációs filmet adott a német közszolgálati televízió gyerekcsatornája. Arrafelé ugyanis már gyerekkorban elsajátítják azt, amit Magyarországon még felnőttként sem mindenki ért. A Külügyminisztérium tiltakozik, Kumin Ferenc szerint a rajzfilm gusztustalan médiatermék.

A német közszolgálati televíziók (ARD, ZDF) tulajdonában álló KIKA gyermekcsatorna ismeretterjesztő műsorában vetített animációs film egyebek közt azt állítja, a kétharmados kormányzati többség képviselői visszaélnek a hatalmukkal, és az újságírók nem mondhatják el szabadon a véleményüket.

Egyszerűen nem értjük – mondta Kumin Ferenc, nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkár. Véleménye szerint „gusztustalan” médiatermékről van szó, amely teljes mértékben hazug, és alkalmas rá, hogy gyerekeket Magyarországgal szembeni fals véleményalkotásra késztessen. Hozzátette: a kormányzat keresi a lehetőségét, hogy a lehető leghatározottabban, akár jogi eszközökkel is fellépjen az ügyben.

A Piros lap Magyarországnak című rajzfilm szerint, ahogy a futballban is rászólnak arra, aki nem követi a szabályokat, úgy az Európai Unió is figyelmezteti a tagjait. Magyarországon például a kormány törvényes választás útján került hatalomra, de mióta vezető pozícióba kerültek, sokan úgy vélik, hogy többször is követtek el olyan dolgokat, amiket az EU-ban nem szabad.

Például az újságírók nem tudósíthatnak szabadon, és akad olyan rádióadó, aki azért nem kapott engedélyt sugárzásról, mert nincs jó véleménye a kormányról. A kabinet azt szeretné elérni, hogy a televízióban és a rádióban csak jó híreket adjanak – hangzik el az alkotásban. Annak a testületnek, ami ellenőrzi a politikusok alkotta törvényeket (Alkotmánybíróság) megnyirbálnák a hatáskörét.

Vagyis úgy tűnik, hogy a magyar politikusok nem tartják magukat az EU közös szabályaihoz – vonják le a következtetést. Emiatt vizsgálatot indít az unió, és akár azzal is büntethetik Magyarországot, hogy kevesebb pénzt kap – zárul a kisfilm.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (24 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +33 ( 41 szavazatból)
Piros lap Magyarországnak egy német rajzfilmen, 4.8 out of 5 based on 24 ratings

Címkék:

 • Hozzászólások(49)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

49 Reader’s Comments

 1. Koszonet a német közszolgálati televíziónak!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +47 (57 szavazatból)
 2. Kumin azért annál értelmesebb ember, hogy ne értené a dolgot. sajnálom, hogy tehetségét, szakértelmét és emberségét is képes feláldozni, igaz történelmi tapasztalatból tudjuk, hogy a küldetéstudat milyen hatékonysággal tudja megfosztani az embert az önkontrolljától és milyen mérhetetlen mocsokba képes belesodorni, még az értelmes embereket is.
  A németek okosságát és bölcs előrelátását példázza, hogy a magyar országimázst intő példaként vetítik már a gyermekeik előtt is. Bölcsességük alapja a történelmi multjuk önkritikus feldolgozásán és azon a felismerésen alapul, hogy még egyszer nem léphetnek a fasiszta, náci útra, melynek ösvényén Magyarország nagy léptekkel halad. A német gyermekek kiskorukban megtanulják, hogy ez hova vezet, a Fülkeforradalmi Nemzeti Alaptanterv pedig ismét a II. világháború tragédiájához vezető eszmék gyermekfejekbe sulykolását célozza, miközben z államhatalmat megragadó fülkeforradalmárok által uralt média a magyar nacionalisták, rasszisták fasiszták, nácik tisztára mosásán fáradozik, a kormány pedig ennek propagandistáit állítja példaként az emberek elé.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +45 (49 szavazatból)
 3. Fáj az igazság ?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +41 (45 szavazatból)
 4. Már nem csak a magyar újságírók és média de ezek szerint a német KIKA sem mondhatja el a véleményét.

  .
  Ezek a debilek nem látják, milyen groteszk a viselkedésük, már maguk bizonyítják, hogy a KIKA tényszerűen tudósít.. Nem érdekes, le lesznek kokizva.
  Az sem zavarja őket, hogy százszorosan visszakapják.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +38 (42 szavazatból)
 5. Szerintem pedig kumin ferenc egy gusztustalan politikai (vég)termék.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +28 (36 szavazatból)
 6. A német gyerekek többet tesznek, mint a magyar ellenzék!
  Ők megtanulják mit nem lehet. A magyar ellenzék meg TUDJA mit nem lehet, ennek ellenére segíti a fideszt a törvénytelenségek elkövetésében.
  Gyanítom, hogy a következő rajzfilm erről fog szólni.
  És akkor de jó lesz nekünk! Az ellenzék is felzárkózik a fidesz mellé a tiltakozáshoz.
  Mint ahogy végig asszisztálta a demokrácia sárba taposását.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +35 (37 szavazatból)
 7. Hungarian citizen

  Csak egy kis poccintes a nemet ujjal, es az orban kormany az orszaggal egyutt megy a pusztulasba. En drukkolok ennek, ez az orszag ennyi nacival nem tarthato eletben, sot nem is kell eletben tartani.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +29 (35 szavazatból)
 8. Kivételesen egyetértek Kuminnal.
  Ugyan nem láttam a filmet, de ez csak gusztustalan lehet, ha a magyarokról szól.
  Ahányszor meglátoom a fasiszta diktátort, a kötelest,az arogánsat, a sz@rgyártót vagy a többit, nekem is hánynom kell.
  Egyetlen megoldás, amit a románok 1989 karácsonyán csináltak a diktátorukkal.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +23 (27 szavazatból)
 9. pulcsi!
  Itt megnézheted a filmecskét:
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yceY1HrvYME
  Lényegében arról van szó, hogy van egy ország az EU-ban ahol az EU követélményeit semmibe sem veszik. Arra tanítják a gyermekeket, hogyan nem kell viselkedni egy közösségben. Nem kellene okot adni arra, hogy rossz példaként állítsanak a világ elé!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +25 (29 szavazatból)
 10. Megtalálták a jelenkor vasorrú bábáját ov és bandája képében.
  Hja, hogy nincs nevesítve?
  Érvényes még valahol “egy mindenkiért, mindenki egyért”

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +9 (13 szavazatból)
 11. Kumin Ferenc inkább azon háborodjon fel, hogy vajon miként jutottunk el 3 év alatt oda, hogy a német gyerekek Magyarországot a rossz példájaként állítva tanulják meg azt, hogy mi a különbség a demokrácia, és az autokrácia között.
  Talán annyi esze Kuminnak is van, hogy felfogja, ezek a gyerekek lesznek a holnap adófizető, és választó német állampolgárai, és bizony valahol mélyen mindig emlékezni fognak a kiskorukban látottakra, hallottakra.
  Azt is észre kellene vennie, hogy a mi gyerekkorunkban számunkra a fasiszta Németország volt az elítélendő rossz példa, most orbán 3 év alatt sikeresen felcserélte a történelemből soha ki nem mosható szerepeket. Persze még direkt módon nem követelt emberéleteket a hatalma, de Magyarországot olyan módon sikerült a demokrácia perifériájára löknie, hogy Európában úgy gondolják, ezt már a gyerekeknek is tudniuk kell!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +31 (33 szavazatból)
 12. *
  Íme a 22-es csapdája. Kumin reakciója teljes egészében alátámasztja a filmecske mondanivalóját, amely még inkább igazolja a piros lap jogosságát.
  *

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +35 (37 szavazatból)
 13. Majd behívatják a nagykövetet, és kap egy –non paper–t.
  Amiről később el lehet mondani, hogy ilyen nincs, tehát nem kapott semmit.
  Ez az ország ilyen.
  Sajnos.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +17 (19 szavazatból)
 14. Azt álmodtam hogy a jordán király orbán látogatása után,riadókészültségbe helyezte a hadsereget és kijárási tilalmat vezetett be,mert fél hogy úgy jár mint a többiek(kadhafi stb.)

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +15 (19 szavazatból)
 15. Csak egy kérdésem van:
  Kumin Ferenc milyen neveltetésben részesíti majd a gyerekét? A becsületre, egyenességre neveli, vagy az általa képviselt hazugságokra??????

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +24 (26 szavazatból)
 16. pulcsi,
  A film egyáltalán nem gusztustalan, a magyar politikusok által képviselt irányról szól. Természetesen elhangzik “Ungarn”, ezen pont annyira lehet háborogni, mint amikor mi magyarok azt mondjuk a Talugi köztársaság egy olyan ország, ahol nincs demokrácia, megkérdőjelezhető a törvénykezésük, semmibe veszik a nemzetközi normákat. Ekkor kit bírálunk, a Talugi köztársaság lakosait, vagy azt a pár tucatnyi politikust, akik az országot irányítják? (direkt nem valós országot hoztam fel példának)

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +17 (19 szavazatból)
 17. A németektől is csak a pénz, megrendelés jöhet, a demokráciájukra nics szüksége orbánkának.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +24 (26 szavazatból)
 18. “a kormányzat keresi a lehetőségét, hogy a lehető leghatározottabban, akár jogi eszközökkel is fellépjen az ügyben”
  Nosza, gyerünk! A 2/3-os többségű parlamentnek, a kormánynak, a köztársasági elnöknek kezében a lehetőség, bármit meg tudnak tenni, így a megfelelő jogi lépéseket is.
  - A Helsinki Bizottság bírálatai, javaslatai szerint felül kell vizsgálni az elmúlt 3 évben hozott jogszabályait.
  - Az Európai Parlament figyelmeztetéseit komolyan kell venni.
  - Az Európai Unió jogszabályait figyelembe véve át kell dolgozni az azokkal ellentétes magyar jogszabályokat.
  - A 2/3-os többség szerinti kissebbség jogait tiszteletben tartani, képviseletüket biztosítani.
  - Az európai jog szerint jogszerűtlen adókat eltörölni.
  - A piacgazdaságot nem megfojtani a lehetetlen mértékű adókkal.
  - stb, stb
  .
  Fiúk! Folytassam még a lehetséges jogi lépéseiteket?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +20 (22 szavazatból)
 19. bumburi
  A vekkeres és társai elég sokat futkároztak az ország ellenében azért, hogy ezeket ne támogassák, tudjuk, az tiszta jó indulat volt!
  Anélkül, hogy Gyurcsány futkosott volna, őt ezzel megvádolták, hazaárulózták!
  Most Mesterházy próbál úgy eljárni, hogy ne nevezzék a nemzet elárulójának, annyit tett: hogy legyenek tekintettel a magyar emberekre, a legjobb belátásuk szerint járjanak el az ország ellen!
  Mit tehetne még?
  Állandóan az a vád, hogy az ellenzék áskálódik, Cohn-Bendittel az élen….Göncz Kingával mit művelnek?
  Szóval ez elég kényes kérdés, nehéz jól dönteni.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +10 (12 szavazatból)
 20. Amíg a külföld nem szankcionál, addig a birkanép nem ébred fel.
  Sajnos, ezt nekünk kell viselnünk, de orbán többet árt azzal, hogy akár egy nappal is tovább van a hatalomban.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +17 (19 szavazatból)
 21. csakén
  Az eddigi tapasztalataim alapján, Orbánnak nem számít, hogy ki, hol, és mit mond!
  Mesterházynak ezt nem kellett volna tennie. beállt Orbán után a sorban.
  pedig tudnia kellene, hogy a keserű poharat nekünk kell kiinnunk.
  A felelősségét ezzel szemben nem enyhíti, hogy a magyar emberekre hivatkozik.
  NEKIK lehetőségük lett volna megakadályozni, különböző akciókkal! Akkor miért nem tették?
  Nézzen már szembe önmagával és a pártjával! Ők mit tettek azért, hogy ez ne történjen meg? Otthagyták a parlamentet, hogy a világ tudomásul vegye, hogy nem értenek egyet a demokrácia megcsúfolásával?
  Nem tették! És annyi minden mást sem tettek!!!
  Írtam már, hogy amikor Mesterházynak úgy tartja kedve, akkor megereszt a Népszavában egy közleményt, és annyi. Vagyis semmi.
  Ők rakják ránk a terhek elviselését, mert tehetetlen senkiháziak!
  Így is úgy is mi szívunk, akkor már ne alacsonyodjon le az Orbán színvonalára!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +10 (12 szavazatból)
 22. Akkor most én is visszamutogatok – lehet, hogy rosszul kormányzott az MSZP, de mitől várt jobbat az a tömeg, akik a vekkeresre adták voksukat?!
  Akik tudták, hogyan áll az ország, hogy vissza kellett vonni a 13. havit, azok miért gondolták, hogy a semmiből tudnak majd fideszék adni 14. havit is.
  És nem kellenek megszorítások, mert ők meg tudják oldani a gondokat….
  A megszavazóiknak nem volt elég tapasztalat a 4 év kormányzás, és nem volt elég az a borzalom, amit nyócéven keresztül műveltek, mint ellenzék?
  Ennek tudatában mégis beszavazták a hatalomba!
  Most ezek közül többen az ellenzéktől várják, hogy zavarják el a választottjukat?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +13 (15 szavazatból)
 23. Tibor!
  Szerintem félreértettél. De nem magyarázkodom.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (4 szavazatból)
 24. Pulcsi,
  Meg kellett dolgoztatni az agyamat, hogy megértsem hogyan értetted amit leírtál, de a végén sikerült. Továbbra is fenntartom, hogy félreérthető amit írtál, szóban a hangsúlyok egyből helyretették volna. Ennek ellenére nem én minuszoltalak, hanem inkább leírtam a véleményem.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (3 szavazatból)
 25. csakén
  Vitázom veled, pedig egyformán gondolkodunk bizonyos dolgokról.
  Ma is azt kellene nyomatni, hogy mit csinál a fidesz, teljes igazmondással. Mindenkihez eljuttatva. ne mondd hogy nincs pénz, mert van!
  Megvilágosítani a beszürkült agyakat! Felhívást közzétenni! Ezernyi lehetőségük lenne, de nem élnek vele. Akkor meg legyen kisebb az arc, és álljanak be a mögé, aki meri mondani a valóságot! Ne csináljanak már presztízs kérdést abból,hogy ki vezessen!
  Már nem csak az ő szaros egzisztenciájukról van szó, hanem az ország jövőjéről!
  Vagy ez sem elég indok?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (7 szavazatból)
 26. Nem tom mit tököl még a vezír!

  Távollétében is el kell ítélni Iráni mintára a karikatúra alkotóját, mire valók a tökös TEK-es legények!

  Mi az hogy büntetlenül gyalázzák nagy Vezírünket, döntéseit és kormányát!

  Rettegnie kell mindenkinek aki csak egy kicsit is vét a dicső ORBÁNSÁG ellen!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +6 (10 szavazatból)
 27. A mi demokratikus pártjaink mikor készíttetnek egy ilyen filmet és azt mikor vetítik majd le? 20év múlva???
  .

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +9 (13 szavazatból)
 28. Az oktató film is nagyon jó.
  A NÉMET GYERMEKEK FIGYELMÉT IS FEL KELL HÍVNI A LÉNYEGRE!
  .
  Felhívom a figyelmet egy jó régebbi magyar szokásra, ha nem akarunk
  közvetlenül figyelmeztetni valakit:
  MOND EL JULCSÁNAK, HOGY SÁRI IS ÉRTSE.
  .
  Sajnos Kumin Ferenc megelőzte Sárit a további szándékos félreértésben.
  Nem értve a figyelmeztetés lényegét, gusztustalannak tartja a filmet.
  Meg kellene mielőbb érteni, hogy :
  A NÉMETEK NEM AKARJÁK GYERMEKEKNEK NÉZNI A MAGYAR KORMÁNY TAGJAIT, MINT AHOGY KORMÁNYUNK ANNAK NÉZI A LAKOSSÁGOT.
  .
  KORMÁNYUNKNAK FEL KELL NŐNI EURÓPÁHOZ, HISZEN ODA TARTOZUNK! (vagy nem?)

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +9 (11 szavazatból)
 29. A rajzfilmben a szemüveges a Szájer, a másik kettő Kövér és Orbán??

  topi MaCKó

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +8 (10 szavazatból)
 30. Kumin úr figyelmébe ajánlok egy – nem dakota – mondást: “Az intelligenciát nem lehet egyetemeken sem megtanulni.” Hozzáteszem, hogy visszaélni sem kellene az unintelligenciával.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +11 (13 szavazatból)
 31. Kedves? Kumin Ferenc! Nem a német rajzfilm, hanem a kormányzásotok gusztustalan, de az nem kicsit, nagyon!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +16 (18 szavazatból)
 32. bumburi
  Én nagyon egyet tudok érteni sok hozzászólóval, bár vannak dolgok amikben eltér a véleményünk, de nem vagyunk egyformák, ez tiszta sor.
  Csak azért néha elkeseredem….mert sajnos a népet nem lehet leváltani!
  Nem azért hallgatom a betelefonálós műsorokat és olvasom a hsz-ket számtalan híroldalon, mert mazochista vagyok, hanem azért, hogy tudjam, kikkel is osztozom-e hazán!
  Most pl. a rezsicsökkentés a téma, ezért a pár 100 vagy pár ezer forintért képesek egymásnak esni – pedig egyértelmű, hogy a butaságot használják ki, hiszen a gazdagok valóban spórolhatnak tízezreket, a szegényeknek csak hullik valamicske.
  De akiknél már sem áram, sem távfűtés, sem víz nincs azoknak nincs segítség! Még fára sem telik, csak szép csendben kihűlnek az otthonaikban.
  Mert lássuk be, ki tud még gázzal fűteni vagy villannyal és havi harmincezret kifizetni, abból megspórolni 3 ezret, hát nem a minimálbérből élő és nem a munkanélküli segélyből tengődők….némi kis ellentmondás? De bejön…
  Erről szól a betelefonálók többsége és nem érdekli őket a tákolmány, nem érdekli őket, hogy hiába vették el a mnyp-i megtakarításokat az adósság nem csökkent, sőt…de ez nem érdekes, pedig az unokák jövője is eladósítva.
  A diákokra ordibálnak, savval fenyegeti őket egy nagypapa korú, hogy tanuljanak, de ne akarjanak ingyen tanulni és főleg elmenni, ha már itt tanultak, hanem dolgozzanak, akárcsak a rokkantak és munkanélküliek, dolgozzanak! HOL? Hát ettől vagyok ki, de nagyon.
  Mert ezekkel az emberekkel csak a Fidesz tud szót érteni…..az ellenzék nem.
  Erről mondta azt Bajnai Gordon, hogy gazdaságilag rendbe lehet tenni az országot 1-2 év alatt, de azt a mi a fejekben van, azt nem tudja.
  Az EU ellenesség is egy jó példája a fejekben lévő zűrzavarnak!
  Magyarország nem tud megélni, ha bezárkózik és mégis ezt is elhintik, mert van rá fogadókészség.
  ELKESERÍTŐ ez az észbeli állapot – nagyon nehéz helyzetben van az ellenzék, mert ígérni nem ígérhet teljesíthetetlen dolgokat (rezsicsökkentés), de akkor mit tegyen?
  A fideszes lopások elmondása sem érdekli a többséget, mert az előzők mindent szétloptak (ez a válasz), szóval én sokszor úgy gondolom, hogy totál alá kell merülnünk, hogy végül kitisztuljanak a fejek, de még ez sem biztos!
  EGY BIZTOS EZT, AZ ÁLLAPOTOT ORBÁNNAK KÖSZÖNHETJÜK.
  Amit még kiterjesztett a határainkon túlra is!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +18 (20 szavazatból)
 33. a baltás gyilkos kiadatása ügyében készült rajzfilm sem hatotta meg ezeket.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +9 (11 szavazatból)
 34. hamond
  Azt beseperték a szőnyeg alá.
  Hallgattak róla, mára a feledés jótékony homályába tűnt….mi itt sok dologra emlékszünk, néha az ellenzéknek nem ártana olvasgatniuk az AN-t….
  A jól bevált fideszes taktika.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (7 szavazatból)
 35. Én egy South park részt néznék meg szívesen Magyarországról. Szerintem szenzációs lenne.:)

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (9 szavazatból)
 36. Le kéne tenni a fegyvert. A mai szabadságharcosoknak.
  Mert ebbe a harcba belepuszul az ország. Elk..ták. Nem kicsit. Nagyon. Felkészületlenül indultak neki egy álom megvalósításának. Gazdaságilag . Mert nem értettek hozzá. Aztán csak egymásra halmozták a bajt. S teszik ezt továbbra is. Makacsságból, hozzáértés nélkül csakazértis. Hogolyóból lavina lett amit maguk előtt görgettek. S sikerült az országot a lavina elé terelni.
  Még egy leminősítés és itt az államcsőd, kirekeszt minket európa, elitél Amerika.
  A szabadságharcot tovább folytatni a haza és az itt élők érdekeivel szembemegy. Vagy gyors belső vezetői elitcsere vagy kivűlről és belülről rezsimcsere felelősségre vonással. Ez a két út van. Lehet választani.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (9 szavazatból)
 37. http://atv.hu/cikk/video-20130321_szanyi_tibor
  Nagyon jó riport, le a kalappal Szanyi Tibor előtt.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (7 szavazatból)
 38. csakén
  Látod, ez a baj.
  Míg a pártok elvonultak az irodáikba programot csinálni,építeni a támogatottságukat, tökéletes stratégiákat alkotni,addig Orbán és bandája a rendszerváltás óta soha nem látott létbizonytalanságot hozott létre.Elszabadult ideológiákat hagytak tombolni, és mi tehetetlenek vagyunk, mert nem sok beleszólási lehetőségünk van.Szinte semmi.
  Kesereghetünk ezen, de ezzel jobb nem lesz.
  A sokszor hangoztatott összefogás késik, mert még nem tisztázódtak az erőviszonyok.
  A haza? Az kit érdekel? Párunkat,és mi nem sok vizet zavarunk.
  Meddig húzzuk még ezt az agóniát?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (4 szavazatból)
 39. bubu64!
  Ha Szanyi Tibor tényleg olyannak gondolja a parlamentet, mint ahogy arról a riportban nyilatkozik, akkor az MSZP ezt a fidesz-jobbik bagázst ott az ülésteremben miért nem hagyja magára?
  Ugyan mi indokolja még, hogy ne bojkottálják őket?
  Ébresztő fiúk !!!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (6 szavazatból)
 40. Telekis
  Az MSZP Mesterházy Attilát választotta, nem Szanyi Tibort. Nem elég sima modorú. Nekem bejön ez az őrült, viszont őszinte stílus. Kilóg az MSZP-ből.Mesterházy és a mai MSZP kivárásra játszik. Nekem sok minden nem tetszik, amit csinálnak, már nem valószínű, hogy rájuk fogok szavazni.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (3 szavazatból)
 41. Az alaptörvény 4. módosításánál és a választási törvénynél kivonultak, ha jól emlékszem.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -1 (3 szavazatból)
 42. Milyen ciki ország!!! Ezek már primitivebbek mint Quaddafi volt. Ilyenre még ö sem reagált volna. ès ilyen nagy betükkel alá is irják a szegénységi bizogyitványukat!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (5 szavazatból)
 43. BolgárÚr elhatárolódott már a német médiától, vagy hétfőig várnunk kell?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (5 szavazatból)
 44. Orbán Viktor, az ország esze is felháborodott,hogy a német gyerekek fejét ilyesmivel tömik.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 45. A fagyi. Amelyik visszanyal. Az Alaptörvény amelyik a Szent Koronára hivatkozik.
  Nemcsak a negyedik módosítással van baj. Az egésszel az elejétől fogva.

  Van aki komolyan értelmezre az Alaptörvény preambulumát és az “R” pontot, meg azt az alkotmánybírósági döntést, hogy az Alkotmánybíróság mondja ki a történelmi alkotmány viszonylatában, hogy mi a “vívmány”. Amire persze nincs jogi felhatalmazása.

  Akkor a hír: Földet ad a Szent koronának Gyöngyöspata

  http://index.hu/belfold/2013/03/22/miert_adja_a_foldet_a_szent_koronanak_gyongyospata/

  Idézet a Wikipediából:
  “A hozzá kapcsolódó hagyományokkal és jogokkal foglalkozó Szent Korona-tan szerint a magyar alkotmányosság alapja volt az Anjou-kor végétől egészen a második világháború végéig. A tan szerint az ország alaptörvényének és jogrendszerének végső forrása a Szent Korona és mint jogi személy a Magyar Államnak felel meg.”

  No kérem szép magyar Alaptörvény . Mi is a helyzet? A Szent Korona Jogi személy ? Tehát a jobbikos felajánlás jogszerű? A történelmi Alkotmány alapján, melyet az Alaptörvény életbe léptetett.

  Szóval a Velencei Bizottságnak nemcsak a végét a negyedik módosítást kell vizsgálnia, hanem az egész Alaptörvényt.

  A piros lap lehet. hogy jogos?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (4 szavazatból)
 46. Pedig Orban szerint ,nemetet tanuljanak a gyerekek elso nyelvkent! Akkor most ezek utan mi lesz? Legyen inkabb orosz? Esetleg Arab? DON VITO ELBIZONYTALANODOTT! Mindenesetre elkuldtek embereiket meglatogatni Erdely osszes sirjat , es boszen jegyzetelnek keszitik a lex Kubatov Romaniai listat keszulve a NAGY VALASZTASI CSALASRA! Halottak neveivel pedig eleg gusztustalan visszaelni! Semjen a jo kereszteny tudja vajon mit muvel a fidesz a hatterben ???

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (5 szavazatból)
 47. Íme, egy újabb fidesz “gyöngyszem”:
  http://fideszfigyelo.blog.hu/2013/03/22/lebukott_a_fidesz_dunakeszin

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 48. Tényleg az kellene, hogy a szövetséges csapatok meginduljanak
  és elzavarják ezt a őrült hitler-
  utánzatot akit orbán(c) ként ismernek.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 49. 3xbóvlis sajnálja a német gyerekeket, hogy ilyennel etetik őket.
  A magyar gyerekeket, sok ezret semmivel nem etetik, simán csak éheznek;
  igyál egy pohár vizet kisfiam, majd talán elalszol….

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos