Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbánt alkalmatlanná teszi a betegsége? 2012. szeptember 3. hétfő 18:47 | AN

 • Hozzászólások(201)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
Orbánt alkalmatlanná teszi a betegsége?

Budapest – Egy televíziós felvétel árulkodó módon mutatja azt, amiről Magyarországon már korábban is sokat beszéltek, de eddig csak rosszindulatú híresztelésnek hangzott: Orbán Viktor pszichiátriai kezelésre szorulhat, mások szerint pszichiátriai kezelés alatt áll. A felvételen látható szájmozdulatok erős pszichiátriai gyógyszerek mellékhatásaira is utalhatnak. Orbán Viktor az ATV híradójának felvételén a háttérben áll, és megdöbbentő szájmozdulatokat tesz, amilyeneket egészséges ember nem produkál. Egy ígéretesen indult karrier látványos kudarcának oka is lehet az a betegség, amelynek tünetei immár letagadhatatlannak látszanak, és amelyek alkalmatlanná tehetik vezető pozíció betöltésére. A felvétel után tisztázni kell a helyzetet, Orbánnak nyilatkoznia kell, hogy kezelés alatt áll-e vagy sem, és ha igen, akkor milyen betegséggel kezelik.

Orbán Viktor betegségének vélhető tünetei az ATV Híradójának augusztus 20-i adásában láthatók, ha azok megegyeznek a szkirodalomban található kényszeres szájmozgásokkal. A felvételen Orbán Viktor miniszterelnök olyan kényszeres nyelv- és szájmozdulatokat tesz, amelyek esetenként súlyos pszichikai problémákra és erős pszichiátriai gyógyszerek használatára utalhatnak. Orbán az augusztus 20-i kitüntetések parlamenti átadásán vesz részt, amint a kamera felvételén jól látható ijesztő szájmozgása, amely lehet akár gyógyszerek mellékhatása is. A felvételen az 50. másodperctől érdemes nézni a magyar miniszterelnök arcát és száját.

Szakemberek szerint a felvételen látható jelenség oka többféle lehet, de leggyakrabban a Tardive Dyskinesia jelenségével azonosítják, amelyet skizofrénia és más pszichiátriai betegségek ellen használt gyógyszerek szedése is kiválthat. A szakirodalom szerint a leggyakoribb tünetek a nyelési nehézség, csámcsogó szájmozdulatok, az ajkak gyakori nyalogatása, nyelvkiöltögetés, a száj körkörös bizarr mozdulatai, a beteg a nyelvét nem tudja kinyújtva tartani. A tüneteket a gyógyszeradag csökkentésével lehet mérsékelni, vagy más gyógyszert kell alkalmazni, de figyelembe kell venni, hogy ez miképpen befolyásolja az alapbetegséget.

A látható kényszeres mozgásokat másfajta gyógyszerek és szerek is kiválthatják, de legsúlyosabb esetben skizofrénia kezelésekor is megjelenhetnek. A szakirodalom a skizofréniáról a következőket írja: “A skizofrénia nem egységes kórkép, összefoglaló neve a pszichotikus állapotok közé sorolt agyi betegségeknek, melyeknek közös jellemzője, hogy a beteg akarata, gondolatai és érzelmei szétesnek. A pszichotikus állapotok a realitásérzék elvesztésével, érzékcsalódásokkal, hallucinációkkal, az érzelmi élet zavaraival, téveszmékkel, tudatzavar jelentkezésével járó elmegyógyászati betegségek. Ez az állapot más betegségekben is előfordulhat, amikor a felsorolt tünetek közül csak egy-egy dominál. Mai nézeteink szerint több tényező játszik szerepet kialakulásukban, de e kórképek kiváltó oka lényegében ismeretlen.”

Következménye az lehet, hogy “a beteg úgy rakja össze a külvilág történéseit, hogy azokból egy veszélyes, ijesztő kép áll össze. A tünetek elmúltával a beteg többnyire világosan látja a roham idején észlelt világ és tettei irracionális voltát. A betegség ezen aktív szakaszaiban a beteg veszélyes lehet önmagára és környezetére”.

Orbán Viktor esetleges betegségéről nincsenek hivatalos információk. De miniszterelnök esetében az egészségi állapot nemcsak magánügy. Az ország polgárainak joga van tudni azt, hogy az országot mentálisan egészséges emberek vezetik. Ezért jogos igény az, hogy a polgárok választ kapjanak arra, hogy a látható tünetek mögött milyen okok, esetleg milyen betegségek húzódnak meg. Az ország sorsát meghatározó vezető esetében közérdekű információ az, hogy a mára teljhatalommal felruházott miniszterelnök milyen betegségben szenved, ha szenved. Ha a miniszterelnök beteg, és annak köze van a skizofréniához, akkor az alkalmatlanná teheti az ország vezetésére. A magyar közvéleménynek a megdöbbentő felvételek láttán joga van tudni, hogy Orbán Viktor skizofrén paranoiás betegségben, esetleg más neurotikus betegségben szenved vagy nem.

Annál is inkább, mert kutatások egybehangzóan kimutatták, hogy valamennyi diktátor személyiségét skizofrén betegségek befolyásolták. A skizofrén beteg nem reálisan értékeli és érzékeli a külvilágot, tévképzetei, üldözési mániái alakulnak ki, paranoiás lesz, és téves helyzetfelismerése miatt a környezetére veszélyes válaszokat ad. Miniszterelnök esetében ez életveszélyes helyzetet idéz elő.

A nyilvánosságra került felvételek alapján az ellenzéknek, a parlamentnek, a köztársasági elnöknek, de Orbán saját pártjának is fel kell tennie a kérdést a miniszterelnöknek, hogy milyen gyógyszereket szed, milyen betegséggel kezelik, és szakembereknek nyilatkozniuk kell arról, hogy az adott betegséggel kormányozhat-e valaki egy országot úgy, hogy hatalmának gyakorlatilag nincsenek korlátai.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (500 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +518 ( 756 szavazatból)
Orbánt alkalmatlanná teszi a betegsége?, 4.5 out of 5 based on 500 ratings

Címkék:, , , ,

 • Hozzászólások(201)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

201 Reader’s Comments

 1. az hogy orbán elmebeteg már rég tudtuk, de az biztos hogy matolcsi gazdaságpolitikája skizofrén. ezek szerint ketten járnak egy cipőben.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +141 (217 szavazatból)
 2. Nem hiszem, hogy Orbán és Matolcsi egy cipőben járnának, mármint tébolyaik tekintetében.
  Azt viszont hiszem, hogy Orbán a szó elmeorvosi értelmében BETEG. Igazából nem is csoda ha egy ember szellemileg és pszichésen nem bírja el azt az óriási terhet, amit egy ország mindenre kiterjedő egyéni (személyes) irányítása jelent. Ő maga választotta meg úgy a főembereit, hogy azok szellemileg se’ legyenek képesek neki segíteni, vele a kormányzati munkát megosztani. Vagy “csak” simán beleőrült ebbe, vagy szellemi serkentésre való drogokkal “segítette” saját magát doppingolni. Olvasmányaimból szerzett tudtommal ilyen szer pl. a kokain, de az hosszabb távon végül is tönkrevágja annak az elméjét, aki hozzászokott.
  Nem tudom, megtudjuk-e valaha is az igazságot. Gengszter körökben nem szokás a keresztapát lemondatni. Hogy, hogy nem a sajátjai közreműködésével valami “baleset” szokta érni.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +159 (227 szavazatból)
 3. Kik a valódi bolondok? Akik a rácson belül vagy akik kívül vannak?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +18 (56 szavazatból)
 4. Azok, akik tuják, hogy egy bolondot követnek és aljasul tapsikolnak neki.
  Quo Vadis

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +120 (166 szavazatból)
 5. Bocs, de én ezt nem konkrétan az Orbán esetére írtam és viccnek is szántam, mint azt is, hogy áldásos dolog lehet ma Magyarországon tévesen érzékelni a külvilágot.
  A többiben Csakén-nek igazat adok. Ez a szomorú valóság. Itt semmi más nem fontos, csak a lé. Mindent a pénzért és kényelemért tesznek. Eladják a lelküket is az ördögnek.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +60 (84 szavazatból)
 6. Az a helyzet, hogy akárhol kezelik, az orvosi titoktartás miatt nem fog senki beszélni.
  DE! Szabad-e orvosi titoktartás miatt beteg embert hatalomban tartani?! Valakinek utána kellene járnia, mert adott esetben lehtne büntethető is az orvos, aki tud – tudott az elmebajáról, mégis hagyta, hogy egyáltalán hatalomra kerüljön, és ott is maradjon.
  Kövéréknek meg pont jó, hogy egy beteg a miniszterelnök, sok mindent lehet majd rákenni….

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +117 (145 szavazatból)
 7. Szociopata – a törvények felett. Oszt jónapot!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +47 (83 szavazatból)
 8. Véleményem több, mint obszcén lenne! Ilyen beteg emberek már sokszor tönkre tettek népeket, országokat és bizony legutóbb lángba borították a világot is!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +68 (102 szavazatból)
 9. Nos a világtörténelemben volt már példa arra is, hogy elhunyt államfő még jó sokáig kormányzott…nyilván nem véletlenül. Ami az esetles fennen tárgyalt betegséget illetni – nem lennék nagyon meglepve /én laikus vagyok/ ..de ilyen elmebeteg, a valóságtól maximálisan elrugaszkodott intézkedések sorát, az alkotmány – lassan napirenden való változtatását /mint más a fehérneműjét/ a permanens hazudozást, minden létező megnyilvánulása azt látszik alátámasztani, hogy valami nagyon nem stimmel ennél az embernél! Ha pedig így van – akkor pedig tenni kell ellene már végre valamit, mielőtt elszedik az utolsó rongyunkat is!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +54 (86 szavazatból)
 10. Minden munkavállalónak kötelező a munka-egészségügyi, alkalmassági vizsgálaton átesni. Több munkahelyen kötelezik a dolgozókat a rendszeres, általában évenkénti egészségügyi, fizikai, pszichológiai vizsgálatra.
  Vajon az ország vezetőire nézve elvárható lenne-e ilyen rendszeres ellenőrzés?
  (A demokrácia értelmében mindenki egyenlő a törvények előtt!)
  Kíváncsi lennék még Orbán úr családon belüli erőszakkal kapcsolatos véleményére. (Emlékeim szerint ezzel kapcsolatban nem nyilvánult meg.)

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +78 (110 szavazatból)
 11. Stumpné Bekes Margit

  Minden állami vezető kötelező orvosi vizsgálaton kellene,hogy átessen!!! Ha az USA Elnöke erre kötelezett,sőt nyilvánosságra is hozzák az összesitett minősitést,akkor joggal várható el,hogy ez Magyarországon is igy legyen!!! 10 millió ember életéről,sorsáról van szó!!!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +146 (164 szavazatból)
 12. Nem vettétek észre, hogy mostanában Orbánnak az “arcizma se rándul”? Lehet botox?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +21 (49 szavazatból)
 13. Hát én már 2002 óta beszélek erről, hogy dili az elvtárs. Ez teljesen nyilvánvaló, még egy laikusnak is, nemhogy egy idegorvosnak! Miért nem vállalják a diagnózist, hiszen ránk nézve nem egy jó pont hogy elmebeteg miniszterelnökünk van! Vissza kell vinni a zárt osztályra, ahol 2002 és 2005 között tartották, csak most nem szabadna kiengedni, már csak az ország érdekeire tekintettel sem!!!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +62 (104 szavazatból)
 14. Egy egész országot csak szakemberekből szervezett team vezetheti értelmesen és eredményesen. Ha az “egyszemélyi vezetés” elvén egyetlen embert terhel a maximális felelősség, akkor nagy eséllyel megroppan. Az ember, mint élőlény, egymagában nem alkalmas mindenki felelősségét átvállalni.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +17 (45 szavazatból)
 15. Felelősség? A baltás gyilkos cinkosának nincs felelősségérzete.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +29 (63 szavazatból)
 16. Szerintem az Orbán születésénél fogva beteg. már gyerek korában is hatalmába kerítette a hatalom vágy mindenbe. Aztán az apja verései sem használtak neki. Az egyetem évei alatt is kiütött rajta az állandó ki,ha én nem és az állandó zsarnokoskodás a diák társaival szembe. S akkor be tette nála a kaput amikor a Gyurcsány Úrral szembe piszkosul nagy vereséget szenvedett. Azóta jár kezelésekre az osztrákokhoz szedi a gyógyszereit ami mára már elgurúlt,és teljes elme zavar alakult ki nála! és ez a miniszter elnöke az országnak! SZÉGYEN! az elme osztályon vagy a börtönbe volna a helye.Zsóka mama.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +55 (107 szavazatból)
 17. Rendkívül tapintatosan körbe illenék kérdezni az első kurzus osztrák,korábban svájci nagykövetét, a család régi-régi barátját, aki a a jó hírnévhez és a személyiségi jogokhoz való minden passzus megadásával – talán – tud némi információval szolgálni, különös tekintettel a PÁCIENS és ORSZÁGA érdekében – gondolom én… -

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (43 szavazatból)
 18. Nem kérdéses mi az igazság. Szegény hazám!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +29 (63 szavazatból)
 19. Én már évek óta látom a tébolyt az arcán. És nem is vagyok orvos…..

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +22 (60 szavazatból)
 20. Varga Kálmán Miklós

  Csatlakozom azokhoz akiknek régóta az a véleménye, hogy valami nincs rendben vele! Csak beteg vagy nagyon jellemtelen ember ígérget mindent amit soha nem teljesít! Egy politikusnak diplomatikusnak kell lennie, de rá ez távolról se vonatkozik. Vesztességlistára vele!!!!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +20 (48 szavazatból)
 21. lehet,h parszaszaju akar lenni….es cask a nyelvet gyakorolja

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -8 (24 szavazatból)
 22. Orbán Viktor Matolcsi György Kövér László kivállóan értettek hozzá, hogy a gazdagokat hogyan kell felemelni a szegényeket letiporni a sárgaföldig. kiválasztották a köreikben az általuk vét 2o-28éves értelmiséget “szakembereket” rokonokat, hát miért nem jó ez a magyar társadalomnak. hisz nem csak Ők , hanem az.

  HiMSZP is tudta, hogy az intézkedésüknek mi lessz a vége. Minden választópolgárt arra kérek, hogy mennyen el szavazni, de ne a gazemberekre, akik az alsó réteget nem támogaták. köszönettel: Horga Pál

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (38 szavazatból)
 23. Ha meg megnezzuk hogy allandoan veres a szeme, mint aki egesz ejjel mulatott es ivott. Valoszinu az is utal valamire.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -4 (34 szavazatból)
 24. Természetesen távdiagnosztizálni nem lehet és nem szabad. Találgatni viszont talán igen. A tardív diszkinézia nem teljesen ilyen, de nem zárható ki. Lehet még tic is, ami a tartós stressz hatására alakulhat ki, illetve az ronthatja a fennálló állapotot. Vagy egyszerűen szájszárazság, ami az augusztusi kánikulától van vagy a sok beszédtől. Avagy egyes pszichiátriai gyógyszertektől. És itt harap a farkába a kígyó…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +8 (30 szavazatból)
 25. Ez a Törtető kisebbségi komplekszussal küzdő törpe mondjon le vagy mondassul le mert külföldön csak rossz hírünket kelti. Mert az országot teljesen tönkre teszi.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +6 (34 szavazatból)
 26. Biztosan emlékeztek a “zendülés a Caine hadihajón” című könyvre, ami egy megbolondult hajóskapitány zendüléssel történt eltávolítása és az elkövetők felmentéséról szólt.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (26 szavazatból)
 27. Nagy valószínűséggel Orbán ugyanazért ilyen véresen-gyilkosan drogellenes, amiért a titokban homoszexuális politikusok a legnagyobb homofóbok: a személyes érintettség okán. Azt a látszatot akarja kelteni, hogy ő nem érintett az ügyben, sőt tűzzel-vassal üldözi :(

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -5 (19 szavazatból)
 28. Ez köztudott róla hogy kezelésre szorul!!-de a csókosai mikor jönnek rá hogy rájuk is veszélyes lesz hamarosan.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -1 (23 szavazatból)
 29. Elég gyakori, hogy a személyiségzavarok skáláján, valahol az antiszociális vagy pszichopata személyiségek gyakorta bélyegzik meg az embereket skizofréniával. Olvassátok el Andrew Lobaczewski-től a Political ponerology-t, ő leírja szépen, hogy az elmebetegségekhez képest igazából a személyiségzavarosok a leg veszélyesebbek. Sajnos magyarországon a régi örökség elég sok ponerogenikus férget hagyott pozícióba.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (20 szavazatból)
 30. Régóta tudjuk, hogy valami baj van vele. Csak rá kell nézni az arcára, teljesen elvan deformálódva, az orra is görbe a sok hazudozástól.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -5 (23 szavazatból)
 31. Nekem manipuláltnak tűnik a felvétel…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (33 szavazatból)
 32. Kedves ‘Népszava” !

  Szeretném felhívni a figyelmet ,hogy amíg ez be nem bizonyított (mint a sportban a dopping) addig ártatlan és ez rágalmas a jog nyelvén.
  “..nem csak a sajtó szabadsága ,hanem hitelessége , jogszerűsége és tisztessége is fontos.
  És amerikai példa.A. Lincoln elnök -bipoláris depressziós volt -Le kellet volna váltani ?! Churcill szintén …..
  És én egy pszichopatától jobban tartanék,. ezt a történelem igazolta is.
  Mellesleg egyetértek a világon minden elnökjelöltet pszichiátria vizsgálat alá kellene vetni mielőtt a székébe ülne. Én pszichopatát nem engednék a hatalom közelébe. Világ első pszichopata törvénye már rég aktuális lenne.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +13 (35 szavazatból)
 33. Az érzelem elválaszthatatlan az embertől, de veszélyessé válik, mihelyt értéknek, az igazság ismérvének, a tett igazolásának tartják. A nemzeti érzelem, még a legfennköltebb is, a legnagyobb szörnyűségeket is képes bármikor igazolni; és a lírai érzelmektől duzzadó keblű ember gazemberségeket követ el a szeretet szent nevében.

  Milan Kundera

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +8 (20 szavazatból)
 34. Ez a fenti kép is súlyos stresszes állapotot tükröz. Szinte fennakad a szeme. Hosszú pihenésre ítélném.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (18 szavazatból)
 35. Ganxsta: A bipoláris beteg nem hallucinál, és nincsenek paranoid tévképzetei, mint a skizofrénnek, tehát, ha bírja cérnával, lehet vezető.
  Orbán skizofréniája sok éve szóbeszéd tárgya. Ami viszont már mindenki számára szemmel látható és egyértelmű, hogy szociopata. A kettő egyébként nem zárja ki egymást.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +12 (26 szavazatból)
 36. Ez nála genetikai hozadék ,a családjukban nem ó az egyetlen gogyi,az egyik testvére is pchihés beteg.De ami az igazán rossz hir ,hogy öröklödik,- tehát van bóven gyerek aki tovább viszi a JÖVÓBE.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (18 szavazatból)
 37. Most már lessz hól gyógyítani öket ,övék lett a magánklinikaTelkiben.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (14 szavazatból)
 38. Nagyon jól állunk! Egy szociopata tolvaj az ország élén!!! Hazudni, lopni, csalni, ez az ideológiája és ha kell zokszó nélkül törvénybe is foglalja! Egy élősködő senkiházi! Le vele!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (20 szavazatból)
 39. Kató Klára Zsuzsanna

  A rabkórházakban is kezelhetők az ilyen egyedek.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (14 szavazatból)
 40. Zsuzsanna! Akik betegek nem bolondok,de ez már magyar mentalitás,hogy kiforgassuk a valóságot!kedves primitív nép.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (6 szavazatból)
 41. Csutorás Zoltán

  Édesanyám aranydiplomás pedagógus,vagy 3 generációt tanított és látogatott,sokat olvasott,utazott és Ő csak megerősítette,hogy félelmetes egy súlyos pszichiátriai betegre bízni ezt az egyébként is beteg országot,ov betegsége NEM magánügy,a nyelvét valóban nem tudja hova rakni,lennének ötleteim…
  Zoltán Csutorás

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (19 szavazatból)
 42. Nem lenne egyedi eset, ha a folyamatos mószeroló akadékoskodásban profi nemzetközi bal-liberálisok áldatlan tevékensége; Tisztelt Orbán Viktor miniszterelnökünknél is, valamiféle egészségkárosodást okozhatna. Melynek, ha csupán jelét felfedezni véli e szóban forgó – politikaiként is eladott – “szakmai” oldal, a tények szerint annál nagyobb elánnal veti rá magát kiszemelt áldozatára, illetve az általa különben is folyamatosan melegen tartott témára.
  Nem lenne jó, ha – a közbiztonságot sem elősegítő liberalizmus szellemében, – tisztességes módon való megélhetést biztosító jelentős további iparágak, szakmák, munkahelyek mennének veszendőbe, Hazánkban…
  Harkai Ottó műszaki tanárként megrokkantott, nyugdíjas

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -7 (15 szavazatból)
 43. Rengeteg jel mutat arra hogy orban lekoppintotta Hitlert es politikajat atforditva a sajat elkepzeLeseire,a gyerekekkel valo magamutogatas,maganhadsareg,a propaganda gepezete mind erre utalnak es most a betegseg,,ha most aprilisban veszit talan meg kovetni fogja hasonlosagban a nagymestert akirol sokat koppintott,ez lenne az elet ironiaja…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (14 szavazatból)
 44. Nem vitatkozni kell barátaim! Szavazni áprilisban! Mindegy, hogy kire, csak minél többen szavazzunk. Az majd kifejezi a nép valós akaratát. De ha csak az egyik oldal járul az urnák elé mert a másik kiábrándult a politikából, akkor lesz megint kétharmad, és nem Orbán Viktor lesz a bűnös.Azok, akik nem mentek el szavazni. Mindenki aki nem megy el, az a jelenlegi fennálló “rendre” szavaz. Tehát nem vitatkozni kell, hanem cselekedni. Mindenki tegye meg amit az ő szintjén az ő lehetőségeivel meg tud tenni azért, hogy végre tisztán láthassuk a jövőnket!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +21 (27 szavazatból)
 45. Egy dolog hogy első alkalommal sikerült orbànnak át vágni a szavazókat. De ha ezek a tapasztalok után szavaz valaki rá, akkor azoknak az agyát is megnézetném. Remélem mielőbb ki lesz herélve, hogy ne szaporodjon az állat még többel mint ahányat idáig kapott.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -2 (10 szavazatból)
 46. Majd ha a Magyar Nemzet vagy valamelyik kormánypárti lap írja meg ezt a cikket, nem az Amerikai Népszava, na akkor lesz majd valami változás a fejekben.
  A szavazással kapcsolatban meg az a véleményem, hogy OVi akár báb is lehet a jövőben, és jön utána a következő “király”, a szemlélet változatlan marad.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (6 szavazatból)
 47. A zürichi focidíjátadón is nyalogatta körbe a száját a miniszterelnök úr

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 48. A nyelvnyújtogatás és a szájkörbenyalás durva. Itt tényleg nem kerek valami!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (4 szavazatból)
 49. És erre az egy(?) bajára sem telik a saját zsebéből. Meghirdette a NEMZETI AGYKUTATÁSI PROGRAM-ot. Szép N.A.P.-ra ébredtünk.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (7 szavazatból)
 50. Csutorás Zoltán! Ilyen betegséggel segédmunkás se lehetne akárhol valaki! Csak munkaterápiás diliházban! Ez a világvége egyik jele? Hitler kivégeztette volna Orbánt !!!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos