Ronai and Ronai
AMERIKAI

Győzelemben bízik az MSZP 2012. szeptember 24. hétfő 0:28 | AN Forrás: MTI

 • Hozzászólások(139)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
Győzelemben bízik az MSZP
Győr – A szocialista pártelnök szerint az MSZP meg fogja verni a Fideszt a választásokon. Ilyen regisztrációval, olyan választójogi rendszerrel, így is, úgy is meg fogjuk verni a Fideszt, jelentette ki Mesterházy Attila vasárnap Győrben egy sajtótájékoztatón.
.
Az előzetes választási regisztráció kapcsán a politikus úgy fogalmazott: látható módon fogy a Fideszen belül is a győzelembe vetett hit és önbizalom; nem tudnak érveket felhozni amellett, miért van szükség erre a megoldásra, miközben van az országban egy működő választói nyilvántartási rendszer, amely alapján 22 év óta zökkenőmentesen bonyolították le a voksolásokat.
.
„Regisztrációval vagy anélkül, ugyanúgy a magyar nép el fogja zavarni a Fideszt, ahogy eddig egyébként minden, hazugságra épülő politikai hatalmat is elzavart a történelem során”, jegyezte meg a pártelnök, aki kiemelte: a következő választásokra készülve el akarják kerülni a szocialisták 2006-os hibáját, hogy „mondunk valamit választási program címén a választóknak, aztán kormányprogramként mást csinálunk”. De azt is – tette hozzá –, amit Orbán Viktor csinált 2010-ben, amikor „semmit nem mondott, semmilyen programot nem adott a magyar választóknak, és ehhez képest még azokat az érzéseket sem tudta beteljesíteni, amiket felkeltett a választási kampány során”.
.
Mesterházy Attila beszámolt arról, hogy a végéhez közeledik a párt Kelet-Magyarország programjának megalkotása, valamint indul a Nyugat-Magyarország stratégia készítése is; ennek részeként október 4-5-én tart kihelyezett ülést a szocialista párt országgyűlési képviselőcsoportja.
.
Helyi ügyekről szólva kitért arra is: két-három héten belül eldöntik, hogy polgári vagy büntetőjogi lépéseket tegyenek az Audi logisztikai parkjával kapcsolatos telekügy miatt. Megfogalmazása szerint azzal, hogy „üveggyöngyökért” megvették a létesítmény leendő helyét, tetemes összeggel verték át az eladókat, és veszélybe sodorták a beruházást.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.9/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +3 ( 9 szavazatból)
Győzelemben bízik az MSZP, 3.9 out of 5 based on 7 ratings

Címkék:, ,

 • Hozzászólások(139)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

139 Reader’s Comments

 1. Egyébként Gyurcsány ezt a hiányosságot elég jól mérte fel, amikor nyitott az ifjúság felé az Amőba mozgalommal. De aztán a kormányzati aprómunkába temetkezve nem ápolta ezt a kapcsolatot, a környezete meg (talán pozícióféltésből az ifjú titánok ellen) is elszigetelte – ezért az a hamvába holt. Nem véletlenül van olyan kevés fiatal az ellenzéki tüntetéseken -még a legtöbb a MILLÁ-én, de az csak szelep a kuktán, amivel kiengedik a gőzt.
  A demokrácia nem természetes sajátja az emberiségnek, amely a történelme túlnyomó többségét diktatúrákban élte le. Az egy hosszú történelmi fejlődés eredménye – és arra a kisgyerekeket már kora gyermekkortól tanítani kell.
  Ez pedig nálunk hiányzik, hiányzott – és ha hiányozni fog, akkor az ilyen orbánjárásoknak nem múlik el a veszélye.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +6 (8 szavazatból)
 2. Kezd érdekessé válni a vita, de most muszáj mennem. Dél felé jövök!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 3. kekec
  2012. szeptember 26. szerda
  08:26
  .
  +++++++

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (3 szavazatból)
 4. Mesterházi beszéde,hanghordozása,viselkedése sajnos nagyon kezd orbánra hasonlitani,talán nem kellene ennyire magabiztosnak lennie.Kérem hogy több tiszteletet mutasson a többi párt felé(kivéve a fideszt)felé,higyje el hogy egyedül nem fog menni.Nem kérünk egy ujjabb orbánt.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 5. Mesterházi beszéde,hanghordozása,viselkedése sajnos nagyon kezd orbánra hasonlitani,talán nem kellene ennyire magabiztosnak lennie.Kérem hogy több tiszteletet mutasson a többi párt (kivéve a fideszt)felé,higyje el hogy egyedül nem fog menni.Nem kérünk egy ujjabb orbánt.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 6. kekec, azt mondod: “A demokrácia nem természetes sajátja az emberiségnek, amely a történelme túlnyomó többségét diktatúrákban élte le.”, és igazad van. Mégis, ami engem illet, paradox módon, én (és azt hiszem, rajtam kívül még rengetegen) egy (jóllehet “puha”) diktatúrában váltam demokratává, sőt liberális demokratává, akármit jelentsen is ez. És nem a diktatúra ellenére, hanem igenis annak hatására, amennyiben simán bepusziltam azt a vállalhatatlan és vérlázító komcsi rizsát (valószínűleg elszólták magukat), hogy minden ember egyenlő, méghozzá itt és most, nem pedig majd, valami ellenőrizhetetlen és gyanús, léten túli létben.
  Hogy a demokratikus oldal nem hajtott rá a gyerekekre, az talán azzal magyarázható, hogy nem akarták a “Rákosipajtás”-ság szánalmas, nevetséges, egyszersmind baljós ódiumát magukra venni. És ha visszaemlékszünk a kakóbiztos számítógépek körüli fiaskóra, talán nem is érdemes ezen sajnálkozni. Persze, az is igaz, hogy a gyerekek a rendszerváltás után kialakult érzelmi és intellektuális űrben (ahol nem volt semmi, amit tagadjanak, és nem volt semmi, amit helyeseljenek), apránként kialakították a maguk tökéletesen felnőttmentes és felnőtt-tagadó világát, hogy ne legyenek annyira magányosak. Amihez persze nagyban hozzájárult az előre senki által nem látott pc-, illetve multiméda-boom is, ami természetellenesen fölerősítette a Tom&Jerry effektust, vagyis azt a virtuális valóságot, amiben gond nélkül talpra állsz, miután kétszer oda-vissza kilapított az úthenger. Annyi (párhuzamos) életed van, ahányat csak akarsz. Ad a gép. Ha a gyerekekről, fiatalokról beszélünk, ezt a vonatkozást nem szabad figyelmen kívül hagyni. Ők valós időben képesek egyszerre több helyen is lenni, ez az identitásuk része, ez az anyanyelvük, a szocializációjuk alfája és omegája. Ehhez a multiD-digital világhoz képest a mi fekete-fehér super 8-as, karcos rögnyomorunk úgy gáz, ahogy van.
  Én úgy gondolom, hogy a “demokráciát” tanítani nem lehet. Főleg nem tekintélyelvű iskolákban.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (3 szavazatból)
 7. kekec
  2012. szeptember 25. kedd
  22:24
  Hogy Én miben reménykedek? Hát amit Matolcsi jósol, hogy 2050-re nálunk az egeket veri a kánaán.
  A Gripen ügyben pedig figyelem a fejleményeket. Pl. Vadai bizottságvezető korában nem talált semmi különöset. Ámde most lenne 5 tippje az osztrák sejtésre.
  És ezt egyszerre mondta Olgának. Tegnap.
  Lehet, hogy megtudjuk, hogy nekünk miért kell Gripen, ha lokátor meg nem.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 8. kekec
  2012. szeptember 25. kedd
  22:55
  Nem azért mert nyüzsi írta…..
  Viszont talalom azért írta…..

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
 9. http://www.profil.at/articles/1238/560/342580/mensdorff-mensdorff-karibik-briefkaesten-zahlungen
  Polpotpetinek annál több. :(((((

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 10. http://hvg.hu/itthon/20120926_Bajnai_visszaterese_Mesterhazy_MSZP_vita
  .
  A megosztás egyre sikeresebb. :(((((

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 11. http://www.facebook.com/notes/gyurcs%C3%A1ny-ferenc/bajnai-%C3%A9s-a-demokratikus-ellenz%C3%A9k/473000469399087
  .
  Bajnai és a demokratikus ellenzék
  Gyurcsány Ferenc, 2012. szeptember 26., 9:27 ·

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 12. Javaslom listavezetőnek a bulawayói polgármestert. Ő kb 1 millió embert meg bírt szólítani az együtt-mozdulásra. Magyarországon ez a dolog reménytelen.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 13. http://atv.hu/belfold/20120926_tarki_megduplaztak_nepszeruseguket_gyurcsanyek
  .
  :)

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (4 szavazatból)
 14. http://www.tarki.hu/hu/news/2012/kitekint/20120926.html
  .
  TÁRKI: Szabad a vásár – a választók több mint fele nem választana
  :) :(((

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 15. Az MSZP győzelme lehetetlen, csak egy ellenzéki összefogás állíthatja helyre a demokráciát!
  Ha az MSZP számára elfogadható még négy év mert a politikai érdekei a jobban elszegényedett és szenvedő ország miatt akkor jobban érvényesülnek, az az ország elárulása politikai érdekek mentén!
  Most nem lehet taktikázni és politizálni! A diktatúra kisöprése és a jogállam visszaállítása érdekében össze kell fogni mint ahogy megtette a demokrácia Hitler legyőzése érdekében a nácizmussal szinte egyenrangú ideológiai ellenféllel,Sztálinnal is! Ha az ország talpra áll majd lehet manökenkedni a politika szinpadán és lehet a pecsenyéket sütögetni de amíg az emberek tömegesen szenvedik a diktatúra következményeit, amíg az ország az összeomlás felé menetel bűnös aki tehetne ez ellen de az érdekeit követve taktikázgat!
  Már az eddigi MSZP-s hozzáállás is szégyen de ha így folytatják mivel különbek a fidesznél és az LMP-nél?! Nem kellene elgondolkozni hogyan jutott ide az ország, nem érzik, hogy lenne mit jóvá tenniük?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (7 szavazatból)
 16. Most OV a kedves vezírünk mit akar csinálni?
  Jól hallom a hírekben, hogy szét akarja verni az OEP-et és a Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóságot?
  No fene, akkor tényleg igaza lesz Mihályi Péternek, hogy nem lesz nyugdíjunk?
  ááááááááááá, emberek valamit csináljunk már, mert ha így folytatjuk, ugyan arra a sorsra fogunk jutni mint Fehéroroszország, ahol nincs ellenzék, és azt csinál a kormánypárt amit csak akar! 2013-ban itt pusztulat lesz az egész ország, senki nem fogja elvállalni az ország vezetését, ha e bagázs így szétveri az egész országot!!!! Nem akarom elhinni, szerintem ez a fazon, direkt szét akarja verni az egész országot, ráadásul még 200 ezres kirúgásokkal is fenyegetőznek!!! MSZP még mindig nem csinál semmit, ahogy írja kisember is “MSZP számára elfogadható még négy év mert a politikai érdekei a jobban elszegényedett és szenvedő ország miatt akkor jobban érvényesülnek” ez kell nekünk emberek , már lassan úgyis hozzászokunk, hogy minden marad úgy ahogy van! Na ezért nem akarok elmenni regisztrálni , mert egyelőre nincs kire szavazni!! Ha pedig az MSZP nem csinál semmit sem, nem adom meg nekik a bizalmat hogy vezessék ezt az országot! Ha nem tudják a tömeget kivinni az utcára, és nem tudnak az EU-s vezetőivel sem beszélni, akkor megérdemeljük a sorsunkat! Már lassan én is olyan leszek mint Gonoszka, hogy már annyira el vagyok keseredve, hogy bármit is írunk, semmi sem történik!!!!!!!!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (4 szavazatból)
 17. Minden pártnak csökkent a népszerűséde egyedül a DK tudta növelni markánsan a támogatóinak számát 3 – ról 7 % -ra . HAJRÁ DK!!. És ez még csak a kezdet. Nagy pofon ez a beképzelt Mesterházynak.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (7 szavazatból)
 18. Kötve hiszem.Hogy miért ? Hát csak azért mert képtelen a népet megszólítani.Amikor hatalmon voltak mindig azt dübörögték::ez fájni fog..és valóban a legkisebbnek fáj legjobban.Amennyiben megszólítanák a nyuggereket,hogy garantálják a nyugdíjukat alkotmányosan, sokan szavaznának rájuk,ugyanis a Fidesz már megszerzett jogokat Rákosi módszerrel vesz el,így a nép fél töllr met már máskor is hazudta NEM BÁNTJUK A NYUGDÍJAKAT..azóta sok ezer embert vágott ki a rendszerből míg ők dőzsölnek,hazudnak.
  a szocialistáknak meg kellene szólítani a környező országban élő Magyar ajkú lakosságot, elmondani mit remélhetnek ők Orbántól Mivel én is közéjük való vagyok tudom,hogy Kánaánt várunk a támogatásért.Reméli a szüleim,hogy valami nagy jövedelmet kapnak majd valami címen…igaz ezt nyíltan senki sem ígérte,de úgy gondolják az állampolgársággal anyagi is jár.
  Én úgy látom,hogy a pártok csak arra törekednek,hogy 2014-be is benn a parlamentbe kereshessék a pénzt semmittevéssel.
  A MSZP semmit sem változik kommunikációban,hozzá állásba,

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 19. Igen, erőltessék csak a kettősék választását!
  Ők hálából a fideszes szélhámosokra szavaznak, mert egyébként is a más farkával könnyű verni a csalánt….Itthon kiájulnak a gyerekek az éhségtől a padból, a kintieknek meg szép uniformist fizetünk!
  Na ezért lesz itt magyar a magyarnak ellensége még jobban!
  Fordítva miért nem működhetne?
  Kettősék küldjenek ide segélyeket az éhezőknek, tegyenek a közösbe, aztán szavazgassanak!!!!!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 20. Kedves Kekec!
  A múltkor említetted, hogy mindenkinek el kell mennie regisztrálni!
  Én pedig azt mondom, hogy NEM SZABAD ELMENNI REGISZTRÁLNI!
  A mai “Egyenes beszéd’ című műsorban Tóth Zoltán úr nagyon érdekes dolgokat említett, légyszives nézd meg a vele készült beszélgetést!
  Azt hiszem , neked is ugyanez lesz a véleményed mint az enyém!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -2 (2 szavazatból)
 21. A példának okárt még megjegyzem, hogy a Választási törvényből kivették azt a passzust, hogy “csalás’
  Magyarul ez azt jelenti, hogy lehet csalni nyugodtan a választáson!
  Olyan is lehet , hogyha a boritékba nem tesszük bele a szavazólapokat , érvénytelen a szavazat! Egy Fideszes emberke, ha látja azt, hogy mi a DK-ra szavaztunk, már csak azért is kifogja szedni a borítékból a szavazatunkat!
  Élő példa , amit már írtam is fenntebb, hogy Fehéroroszországban is ellenzék maradt a kormánypárt! Milyen érdekes ugye?
  Szóval , nem szabad elmenni regisztrálni, mert úgysem fogjuk tudni megváltoztatni , hogy ne a fidesz kerüljön hatalomra ismételten!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (4 szavazatból)
 22. sedona
  Nem én “említettem” hanem felraktam egy linket amely 13 + 1 érvet hozott fel a regisztráció mellett. Az is egy vélemény, lehet vitatni. Meg fogom hallgatni Tóth Zoltánt is – és gondolom, még sokan hozzá fognak szólni a témához. Aztán is lesz még pár hónap dönteni. Az is egy opció, hogy regisztrálunk – aztán nem szavazunk. Nem véletlenül tervezgetik, hogy ezt pénzbírsággal sújtanák.
  Mert tömeges távolmaradásnál felmerül az érvénytelenség kérdése.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 23. sedona
  Na, megnéztem Tóthot Olgánál. Nem volt határozottan bojkott-párti, kizárólag szakmai kifogásokat sorolt. És a végén volt a csattanó: az összes frakcióval rendelkező párt (amely érdekelt pl. a DK ekézésében) közös akarattal is “kiszedegetheti” a DK-s szavazatokat a borítékból. Ennyi energiával akár bojkottálhatják is a Dk-sok, az eredmény szempontjából secko jedno.
  Tehát az én tippem továbbra is: regisztráció és NEM szavazás. Kivéve, ha a közhangulat abszolút változás-párti lesz. De másfélmillió birka kijózanodásához kevésnek tűnik a másfél év!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 24. Nem lesz érvénytelen mert a kommunizmusból örökölt pártfegyelem a Fidesznél működik.Ők 500 ezer külföldi és egymillió biztos szavazót tudnak .Kérdés a sok kisemmizett nyugdíjasuk mikor ébred fel? 6% fölötti infláció,gyógyszerártámogatás elvétele..stb…esetleges nyugdíj “”piszkálás “”mert ezek a Fidesz aktív nyugdíjast is érinti…ott nincs párt testvérség.
  Másik kérdés lesz -e szavazás,hiszen minden választási szervet Orbán állít fel,tehát saját emberei lesznek ott.Én nem állítok semmit de Rákosi idejében volt ilyen.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (3 szavazatból)
 25. sandor
  A fidesz nyugdijas örömmel hal éhen,ha a führere úgy kivánja.Legfeljebb az utolsó gondolata az lesz,hogy Gyurcsány a hibás . Aki az elmúlt két év után is
  fideszes maradt ,az mind ilyen.
  Kekec ,Te milyen mérsékelt jobboldaliakról beszélsz? Ilyen nem létezik és soha nem is létezett nálunk. Ezt nem én mondom,hanem Márai Sándor!!!! Olvasd el a
  naplóját!Konzervativok, azok vannak (normális országban én is az lennék) DE!,
  ők nem jobboldaliak. A mi mindenkori jobboldalunk,máshol szélsőjobbnak
  számitana.Mondok egy példát: Antall József . Kikkel volt egy pártban?
  Dénes János, Király B.,G. Nagyné,Szabó Lukács stb . Média- kulturkampf
  (Csúcs László ,Nahlik, Liebmann , Pálffy G. Bánós muster-master. Göncz kifü
  tyülésének több mint gyanús körülménye,Horthy újratemetés stb…..
  Azok, akik most “normális jobbosoknak” számitanak ( Mellár, Solymosi stb….)
  ők mit gonoltak az elmúlt pár évben?Hogy állhattak ezek mellé akár egy napig
  is? Mit gondoltak 2006 szepember 17-én 22.45-kor? Sajnos ez van és ez
  nem is fog változni.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (4 szavazatból)
 26. Kekec , Bocs,pontositanék.Nálunk NINCS jobbközép! Ez igy pontos!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 27. Facebookon olvasható:
  “Ma este 22.31-kor az osztrák közszolgálati, ORF 2-es csatornán Magyarország állapotáról készült filmet mutatnak be. A műsorban Gyurcsány Ferenc és Bauer Tamás is nyilatkozik.”
  http://www.facebook.com/dk365?ref=stream
  .

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 28. Nagyon egyetértek kisemberrel,ha az mszp elbaltázza és miattuk marad a horror banda,akkor pusztuljanak!! Mesterházy egy rakás s…r!
  Azt mondják az ország megérdemli ovit. Igy igaz.,Volt egy igenis tisztességes
  ,jó miniszterelnökünk és a fidesznek úgy sikerült tönkretennie,hogy a három kontroll funkció nem működött! 1. közvélemény 2. média,sajtó 3. igazságszolgál
  tatás (benne az alkotmánybiróság!) Nincs a világon olyan tehetséges politikus
  ,aki ezt túlélte volna.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (3 szavazatból)
 29. Barry1
  Az arisztotelészi filozófia egyik alapállítása volt, hogy a természet irtózik az űrtől, azaz a légüres tértől: „Horror vacui”, „az üresség rettenete”
  Azaz hogy nem volt és most sincs mérsékelt és normális jobbközép – az nem jelenti azt, hogy nem is lesz.
  proaktív
  Addig is küldök egy másik videót. Ha más országba forgatták volna, igen jókat lehetne rajta derülni. De ezt velünk művelik!
  http://index.indavideo.hu/video/elozetes_regisztracio

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -1 (1 szavazás)
 30. Arisztotelész és Kontur Pál (ez a villáskulcsos szerencsétlen) igy együtt,hát
  mit mondjak. Semmit…,erről ugatok évek óta! Mindenesetre,kösz a videót.
  Kontúron kivül a többi sem piskóta.Aki ebből sem ért az vagy hülye vagy aljas.
  Tegnap irtam neked,hogy Puch (útálom)azért nem Simicska (ill.fidesz)
  Na erre gondoltam,amit a videón láttunk.Nem csak,hogy más kategoria ,hanem
  más UNIVERZUM!Jobbközép meg nem lesz,nyugodj bele.Tényleg olvasd el
  a Márai naplóját! Üdvözlettel: Barry1

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
 31. Kedves Kekec!
  Milyen érdekes, egy pár sort írtam neked, erre jól leminuszoltak!
  Pedig csak neked vetettem fel érdekes infót , és tessék , ezt jól megkaptam! :)

  Az indavideo-t megnéztem amit belinkeltél , hát mit mondjak erre , borzalmas!
  Ezek hülyék és érthetetlenek , fogalmuk sincs az egészről!
  Ennyi baromságot már régen hallottam, amit ezek összehordanak, az IQ szintjük, a béka feneke alatt vannak és mennyit össze-halandzsáztak e riportban!!
  Ezek az emberek vannak a parlamentben?
  Először nevettem és mosolyogtam az egészen, utána eszméltem, hogy ez az én országomban történik , egyből lefagyott a mosoly az arcomra!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
 32. T. Barry1!
  .
  Barry1
  2012. szeptember 25. kedd
  22:51
  .
  “sommas
  Nézd meg az m1 videotárban a múlt pénteki bogárlászló interjút az estében!
  Kiváncsi vagyok a véleményedre! Készits ki Xanaxot!!! Nagyon brutál!”
  .
  Holnap rákuksizok, de ha tényleg annyira brutál, akkor INKÁBB LÖKÖK MÉG ELŐTTE VAGY HÁROM KEDÉLY-JAVÍTÓT IS AZ ARCOMBA, hátha úgy könnyebben kibírom :-))))).
  .
  .
  MEGNÉZTEM. DURVA :-(((.
  .
  http://videotar.mtv.hu/Videok/2012/09/21/22/Targyalasi_strategia_a_nemzetkozi_penzugyi_szervezetekkel.aspx
  .
  .
  Ha ez tényleg IGAZ, akkor ez a “ha van rajta sapka azért, ha meg nincs sapka rajta, akkor meg azért” TIPIKUS ESETE :-(((.
  Mondom, HA IGAZ, mert az EU-IMF tárgyalásokat ILYEN MEGVILÁGÍTÁSBAN értékelni én még nem hallottam máshonnan.
  DE ÉN MÁR SEMMIN SEM CSODÁLKOZNÉK :-(((.
  .
  De akkor ezen a szinten (szuverén államok) TELJESEN MINDEGY KI VAN HATALMON, KI KORMÁNYOZZA AZT A BIZONYOS ORSZÁGOT,akkor is MEG LESZ SZÍVATVA nem :-((( ???
  .
  GYANÚS EZ …, GYANÚS !
  Nem lehet, hogy a csutikondás elmebeteg PÁVATÁNCÁT “honorálják” ÍGY A PIACOK és a PIACI SZEREPLŐK ?????
  Mert ezt viszont MINDEN TOVÁBBI NÉLKÜL EL TUDNÁM KÉPZELNI-HINNI és csöppet sem csodálkoznék rajta.
  .
  Ám az is IGEN-IGEN ÉRDEKES volt, amit a 2008-as válság kirobbanása utáni bankreakciókról mondott Bogár.
  Én már akkoriban is RETTENETESEN CSODÁLKOZTAM és FEL VOLTAM HÁBORODVA AZON, hogy az állam LEGESLEGELŐSZÖR NEM A DEVIZAHITELESEKET (a népet) MENTETTE, hanem A BANKOKNAK NYÚJTOTT AZONNALI NEMTUDONHÁNYMILLIÁRDOS MENTŐCSOMAGOT :-(.
  Az akkori szitu és ez a reakció meglátásom szerint AKÁR MÁG IGAZ IS LEHET, akár még úgy is történhetett, ahogy Bogár László mesélte :-(((.
  EZ RENDKÍVŰL SZOMORÚ LENNE, mert akkor az államok csinálhatnak AKÁRMIT, AKKOR IS A BANKOK és rajtuk keresztül A PÉNZVILÁG KORMÁNYOZZA AZ ÁLLAMOKAT :-(((((.
  .
  Remélem, más is -aki sokkal jobban ért hozzá, mint én- megnézi ezt a vidit és véleményezi majd.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
 33. Nem tudtam délre visszajönni, de jó olvasni némi értelmes szöveget.
  Barry1! Sajnos Gyurcsányt nemcsak a jobboldal gyalázta, az ún.balliberális megmondóktól se kapott egy jó szót sem. Az egész társaságtól herótom van, mert a legtöbb egy jó poénért eladná a mamáját is. (Kötelezően: tisztelet a kivételeknek.) Egyre másra derül ki, hogy nincs Sukoró-ügy, nincs nokiás doboz, sőt wishkis se úgy volt… De azért mindenki teleszájjal harsogta, hogy “csak a zsebüket tömik”. Arra jó volt, hogy a nagy többség bekajálja, aztán most – még itt is – inkább ne törődjünk semmivel, ne is menjünk szavazni… Meg ne is menjünk tüntetni, mert “ezekkel” nem…
  Mindenütt a világon van politikusi korrupció, különben is elég nehéz meghúzni a határt. Úristen, mit szólna a sok “becsületes magyar”, ha nálunk is úgy szednék össze a pártok a kampányra, meg a működésre valót, mint Amerikában: pénzes ebédeken, ahol mindenki nyíltan dobja a kalapba a pénzt, még meg is tapsolják a legtöbbet adót. Nyilván ott is vannak törvények, amelyek jobban húznak az erős lobbik felé, erről talán Bartus Laci tudna mesélni.
  Dehát nekünk az tetszik, hogy nem vitázunk, egyetértünk, nem kell annyi párt, mert drága, minek a parlament, csak tépik egymást… Hát most majd megkapjuk: lesznek szép, kerek beszédek, – már amilyenek tellenek a villáskulcsostól, meg a vérbunkóktól. Talán olyan “bátor” felvetések is lesznek a plenáris ülésen, hogy miért nincs Kukutyinfalván járda. Volt ilyen, megszoktuk. Csend lesz, rend lesz. Ahogyan a nép akarja…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 34. Tisztelt Sommas!

  Egy másik videót is nézzél meg légyszives, most aztán egy kicsit el leszel bizonytalanodva , hogy mi folyik kis hazánkban

  http://videotar.mtv.hu/Videok/2012/09/26/22/Kemeny_vita_a_2008_as_IMF_megallapodasrol_a_gazdasagi_bizottsagban.aspx

  Elhallgatva e beszélgetést, Veres Jánosnak adok igazat!
  A Bogár László interjúval egy kicsit skeptikus vagyok!
  Ha belegondolunk , jogosan várja el az IMF , hogy amit ad hitelt, azt későbbiek folyamán visszakapja!
  Most ha jól emlékszem 9%-on veszünk fel hitelt, a 3 % hitellel szemben!
  Ha nem látja a feltételeket akkor nem fog adni!
  Ha add, akkor ellenőrizni fogja, hogy hogyan alakul a hitel visszafizetési lehetőségünk! Ha valami gikszer van, akkor azon nyomban visszakéri , hisz nem a két szemünk miatt fog adni hitelt !

  Néha úgy érzem, hogy vannak jobb oldali és bal oldali közgazdászok , akik teljesen máshogyan látják Magyarország gazdasági helyzetét!
  De könyörgöm, 100 milliárdjába kerül Magyarországnak ez a huzavona!
  Ha jól emlékszem novemberben jelentette ki OV , hogy szükségünk van az IMF-re, akkor most mi ez a huza-vona !
  És pont Rogán beszél arról, hogy lecsökkentette nyugdíjak és közszfrérások pénzét az MSZP kormánya, most pedig ők készülnek egy brutális leépítésre?
  Brutális ez , nem az, amiről Bolgár László közgazdász beszél!
  Tessenek megfigyelni, hogy minden közgazdásznál, más és mást mondanak , Róna PÉter, Békesi László, Bokros Lajos, és a másik oldalról is említsünk meg egy nevet László Csaba közgazdász, aki homlokegyenesen mást beszél! Most teszem fel a tiszteletbeli kérdést, most ki(kn)ek higgyünk?
  MÉg nálam nem egészen világos, hogy OV milyen pénzt is akar felvenni a MNB-ből, mert Róna Péter azt mondta, hogy jó ha 4 milliárd EUro van, Bokros Lajos azt mondta, hogy egy peták sincs ! A közgazdászok és ellemzők meg azt mondják, ha OV hozzányúl a devizatartalékhoz, spekulánsok hada fogja “ostorozni ‘ az országot, és egy csőd közeli helyzet is kialakulhat!
  Én ettől nagyon félek, mert fogalmam sincs mitévő legyek!
  Talán majd kedves Kekec , mond ezzel kapcsolatban valami bizti-tuti infót ! Mindig jólesik tanulni és amit megértek, azt megprobálom mások számára is közérthetővé tenni! Ezért is szeretek ide járni !

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
 35. sedona
  most nagyon visszafogom magam. te komolyan azt kérdezed,most kinek
  higgyünk?????
  bogár lászló egy elmebeteg,matolcsysta,echo tv szintű hazudozógép
  (ezt nevezed közgazdásznak?) csaba lászló (és nem lászló csaba) egy
  szánalmas nimand. (mellesleg a csúti kondás állandó konzultációs társa)
  remélem ,a te érdekedben is, hogy csak vicceltél!
  Mi az ,hogy abal és jobboldali (sic!) közgazdászok mást és mást mondanak?
  Az arány kb.98:2.a valamit is számitó jobboldaliak is ugyanazt mondják,amit
  a balosok( Heim P, Bod P.Á.,Mellár időnként még a Járai is!!!
  ez a két szerencsétlen nyomorut,akiknek szerinted (esetleg hinnünk kéne,hát
  ők a 2% ráolvasásos kuruzslók közé tartozik.és velük kapcsolatosan NEM
  fogok finomabban fogalmazni! nincs pardon azoknak,akik tevőlegesen
  segitenek egy elmebetegnek tönkretenni a hazámat ésa nemzetemet!!
  Rohadjanak meg!!!!! téged nem akarlak bántani sok jó hsz-edet olvastam
  és sok mindenben egyetértek veled. szerintem most egy kicsit mellélőttél!
  ezeknek a dolgoknak nézz utána jobban!! Üdv. Barry1

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 36. Tisztelt sedona!
  .
  sedona
  2012. szeptember 27. csütörtök
  15:49
  .
  “http://videotar.mtv.hu/Videok/2012/09/26/22/Kemeny_vita_a_2008_as_IMF_megallapodasrol_a_gazdasagi_bizottsagban”
  .
  Megnéztem a vidóeót.
  A 2012. szeptember 27. csütörtök 01:00-i hsz-emben lévő részt:
  .
  “Ám az is IGEN-IGEN ÉRDEKES volt, amit a 2008-as válság kirobbanása utáni bankreakciókról mondott Bogár.
  Én már akkoriban is RETTENETESEN CSODÁLKOZTAM és FEL VOLTAM HÁBORODVA AZON, hogy az állam LEGESLEGELŐSZÖR NEM A DEVIZAHITELESEKET (a népet) MENTETTE, hanem A BANKOKNAK NYÚJTOTT AZONNALI NEMTUDONHÁNYMILLIÁRDOS MENTŐCSOMAGOT :-(.
  Az akkori szitu és ez a reakció meglátásom szerint AKÁR MÁG IGAZ IS LEHET, akár még úgy is történhetett, ahogy Bogár László mesélte :-(((.
  EZ RENDKÍVŰL SZOMORÚ LENNE, mert akkor az államok csinálhatnak AKÁRMIT, AKKOR IS A BANKOK és rajtuk keresztül A PÉNZVILÁG KORMÁNYOZZA AZ ÁLLAMOKAT :-(((((.”
  .
  EZT ÁTÉRTÉKELTEM.
  Persze hozzáteszem, mindezt én CSAK MINT ÁLLAMPOLGÁR ÉRTÉKELHETEM, hisz NEM VAGYOK PÉNZÜGYI SZAKEMBER.
  .
  Számomra így a sedona által adott video megnézése után (és a napi hírek után) MOST MÁR SZINTE EGYÉRTELMŰVÉ VÁLT, HOGY A FIDESS LE AKARJA JÁRATNI Magyarországon az IMF-et :-(((
  Lásd a Barry1 által adott videót.
  Mondhatni, szinte LEJÁRATÓ KAMPÁNYT FOLYTAT ELLENE, aminek az a lényege, hogy az elhúzódó tárgyalásokat és azokból eredő TÖBB SZÁZ MILLIÁRD forintos kárt az IMF nyakába varrja, ilyen-olyan dumával :-(((
  .
  A most a kalapból előrángatott 2008-as IMF-megállapodás “vizsgálatára” IS CSAK AZÉRT VAN SZÜKSÉG, hogy a nép NE A FIDESS MOSTANI PÁVATÁNCÁT FIGYELJE, hanem azon rágódjon, MI IS VOLT 2008-ban :-(((.
  Mint a jó bűvész, a fideSS arra tereli a zemberek figyelmét (főleg az agyhalott hívőkét) amerre csak ő akarja. A zemberek úgy vannak összerakva (legalábbis a nagy többség), hogy EGYSZERRE CSAK EGY IRÁNYBAN TUDNAK FIGYELNI, KONCENTRÁLNI.
  A fideSS (ovi) ezalatt AZT CSINÁL A MÁSIK KEZÉVEL, AMIT AKAR, MERT MÉG CSAK FEL SEM TŰNIK SENKINEK A MÁSIK KÉZ TEVÉKENYSÉGE :-((( !!!
  .
  Az is rendkívül jellemző a fideDD-re, hogy amikor valamilyen ügy kínos a számukra. akkor AZONNAL BEDOBNAK VALAMI MÁST (akár régebbi ügyet, lásd a mostani esetet), A MÉDIA RÁCUPPAN AZ ÚJ ÜGYRE, AZ EREDETI ÜGY PEDIG MÁR MEG IS VAN FOSZTVA A FIGYELEMTŐL :-((( !!!
  Ebben rohadtul profi a fideSS, rohadjanak meg :-(((.
  .
  Mellesleg a “királyi” TV és “igen tisztelt” riportere LEGALÁBB A LÁTSZATRA ÜGYELHETNE !!! A FÜGGETLENSÉG LÁTSZATÁRA.
  Ilyen ordítóan nyilvánvaló módon nyalni ennek a kis köcsög rogánnak a hátsó felét, hát ELÉGGÉ UNDORÍTÓ :-(((

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
 37. Tisztelt sedona!
  .
  sedona
  2012. szeptember 27. csütörtök
  15:49
  .
  Én SZINTÉN azt javaslom neked, hogy ha jót akarunk magunknak, akkor EZEKNEK A SZAKÉRTŐKNEK HIGGYÜNK: Róna Péter, Békesi László, Bokros Lajos. RÓNA PÉTERT pl. NAGYON TISZTELEM, SZERETEM AZ ELEMZÉSEIT.
  Mellesleg ez a Csaba László nevű képződmény oviék kormányzása elején MOCSKOS VÉRESSZÁJÚ MÓDON VÉDTE ovi éss matolcsy minden intézkedését.
  DE MÉG NÁLA IS ELJÖTT az a pont, amikor már NEM TUDOTT és AKART TOVÁBB KIÁLLNI a nyilvánvaló PÉNZÜGYI BAROMSÁGOK MELLETT, mondom véresszájú fidess-es volt.
  SŐT, manapság MÁR EGYRE TÖBB -EREDETILEG JOBB OLDALI- PÉNZÜGYI SZAKEMBER FIGYELMEZTETI az elmebeteget a pénzügyi baklövéseikre, DE HIÁBA, MERT OVINAK QSZASZEMŰ JOBBKEZE MAGA AZ ISTEN :-((( !!! Senki másra nem hajlandó hallgatni :-((((((.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
 38. Tisztelt Barry1
  Mind Bogár Lászlót és csaba lászlót , rühellem és utálom őket!!!!
  Nem tudom, hogy-hogy nem derült ki az írásomból!!
  Amikor megláttam a riportot, Bogár Lászlóval, akkor felmerült bennem az , hogy ez az ember , bolond , félrebeszél!
  Csaba László meg annyi hülyeséget szokott mondani – hogy az úristenbe lett a CEU tanára fogalmam sincs, közgazdász professzor meg pláne , aki OVnak szűkebb körben is tanácsokat ad
  – az agyam felforr mikor meglátom azt a ******* szemű akárkit! Bocsánat, nem akartam félrefogalmazni , mert távol álljon tőlem!
  Bogár lászló neve mellé azért tettem a közgazdász kifejezést, hogy aki olvassa a cikkemet , némi kép legyen, kiről is beszélek!
  Hidd el, engem is oltári módon idegesítenek, de én Járai Zsigmondal sem értek egyet, mert már ő is lepraktált OVnak!
  Mellár Tamás pedig tényleg kezd jókat mondani , ahogy én is látom a dolgokat!
  Máskor tárgyilagosabban próbálok fogalmazni, hogy még véletlenül se legyen félreértés közöttünk! Kedvelem Sommas kedves kommentelő írásait, mert tökéletesen átérzem a helyzetét a sorsát, szinte mindig azt írja le, amit én is szeretnék és e kis írásomat is neki írtam többek között! Távol áljon tőlem , nem szeretnék senkit sem megserteni,ezt a kis írásomat inkább segítségnek szántam , de ezek szerint nem ment át teljesen a mondanivalóm ! BOCSÁNAT ÉRTE!!!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Mesterházy: biztos, hogy lesz csalás 2014. április 5. szombat

Kivételezett helyzetben a TV2 2014. április 3. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos