Ronai and Ronai
AMERIKAI

Hitler, cicimutogatás, hűtlenség 2012. június 22. péntek 10:46 | AN Forrás: Yahoo News

 • Hozzászólások(8)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
Hitler, cicimutogatás, hűtlenség
Mexikóváros – Szürreális szappanoperának nevezi a Reuters tudósítója a mexikói választásokat, amelyek során a fordulatok valóban emlékeztetnek az ország egyik legismertebb exportcikkére.
.
Mexikóban karneváli a hangulat a július elsején esedékes elnökválasztás közeledtével. Néhány héttel ezelőtt a Playboy-olvasókon kívül nem sokan tudták, kicsoda Julia Orayen. A négy elnökjelölt tévévitájakor azután már milliók lettek tisztában vele, és az igazság az, hogy a hölgy el is lopta a politikusok elől a showt, amikor a műsor kezdetén – még senki nem szólt egy szót sem – elképesztő dekoltázzsal jelent meg, kezében a dobozzal, amiből a jelölteknek sorsot kellett húzniuk annak eldöntése érdekében, ki kezdje a vitát.
.
.
Amire a jelenés után a mexikóiak már nem annyira voltak kíváncsiak, jóllehet a modell, aki korábban a Playboyban is vetkőzött, legfeljebb fél percig lehetett a képernyőn. A férfiak egymásra licitáltak a megjegyzésekben, és gyakran tekintélyes urak sem hagyták ki a lehetőséget. „A legjobb az egészben a dekoltázsos fehér ruhába lévő nő volt az elején”, kommentálta a vitát Jorge Castaneda volt külügyminiszter, ma a New York-i Egyetem professzora.
.
Az egyetlen női elnökjelölt, Josefina Vazquez Mota sem vitatta Orayen vonzó mivoltát, csodálkozását fejezte ki azonban amiatt, hogy az alkalomhoz és a helyhez szerinte nem illő öltözékben jelent meg. „Meg is lepődtem, hirtelen azt sem tudtam, hol vagyunk.”
.
A mexikói kampány azonban egyébként is bővelkedik eseményekben. A hatalomba visszakészülő Intézményes Forradalmi Párt (PRI) frontembere, Enrique Pena Nieto egyetemisták heccelése elől zárkózott egy vécébe, a fotósok elől azonban még itt sem menekülhetett. A menekülés fontos muníciót szolgáltatott Josefina Vazquez Motának, aki kéjjel gyötörte is ezzel a témával a tévévita során. „Nem akarjuk, hogy olyasvalaki próbálja az ország gondjait megoldani, aki az egyetemi klotyóba bújik”, hangsúlyozta.
.
.
Ennél azonban súlyosabb vétket is olvasnak Nieto fejére, aki rossz nyelvek szerint nem tud ellenállni a gyengébb nemnek. „Hűtlen a családjához. Hűséges és elkötelezett hazája iránt”, olvasható óriásreklámok ezrein Mexikóban; a képen Nieto csendre int.

A kampányban maga Adolf Hitler is kísértett. Magyarországhoz hasonlóan Mexikóban is népszerűek a politikusokat pellengérre állító Hitler-videók, amelyek alapjául a Bukás című film híres dühroham-jelenete szolgál. Ezúttal azonban a PAN pártnak kellett szabadkoznia, miután egy szenátorjelöltje azt találta nyilatkozni, hogy csodálja Hitler és Julius Caesar vezetési stílusát.
.

.A kampányt azonban alapvetően szexszel lehet feldobni a legjobban. A kép előterében göndör, hosszú hajjal mosolygó Natalia Juarez, a Demokratikus Forradalmi Párt (PRD) képviselőjelöltje Guadalajarában hat másik nővel együtt félmeztelenül állt modellt egy választási óriásplakáthoz – igaz, a hölgyek kezükkel nagyjából eltakarják a lényeget.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 2 szavazatból)
Hitler, cicimutogatás, hűtlenség, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, , , , , ,

 • Hozzászólások(8)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

8 Reader’s Comments

 1. Azért úgy elképzeltem egy óriásplakátot selmeczigabriellával, pelcznével, szájernéval, hoffmannrózával…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (8 szavazatból)
 2. emigrant :)))
  ++++++++++

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (7 szavazatból)
 3. Báthory Ödönke

  Én azt választom, aki a kép jobb oldalán van az első sorban. Hol lehet szavazni?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (3 szavazatból)
 4. Báthory Ödönke

  emigrant:
  Akkor nem kötelezni kéne a választásra, hanem fegyverrel kényszeríteni.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (6 szavazatból)
 5. Nekem is Hoffmann Rózsa jutott az eszembe… viszont az ellenoldalnak nyilván Heller anyus :)

  VN:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
 6. Ricsi,
  ezt üzeni Rózsika ……: Perverz vagy Ricsi.
  http://www.btkhok.hu/system/post_pictures/178/original/hoffmann%20r%C3%B3zsa.jpg?1328448736

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 7. A Selmecilány és a turul.
  Hátulrúl…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 8. Miért akarnátok a világot Rózával és Selmecivel büntetni!?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Lefejezett hullákat szórtak ki Mexikóban 2012. május 14. hétfő | AN

Új csempészmódszerek a mexikói határon 2012. április 16. hétfő | AN

Egyesül Latin-Amerika két leggyilkosabb bandája 2012. április 9. hétfő | Rákócza Richárd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos