Ronai and Ronai
AMERIKAI

The Times: Orbán Viktor zsarnok 2012. január 4. szerda 8:03 | AN

 • Hozzászólások(36)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
The Times: Orbán Viktor zsarnok

New York/Budapest  – A nyugati lapok sokkal világosabban és egyértelműbben beszélnek, mint a magyarországi sajtó demokratikusnak tartott része. A világ nagy lapjai zsarnoknak nevezik Orbánt, gyalázatosnak mondják az új alaptörvényt, a demokrácia felszámolásáról beszélnek, és kijelentik, hogy Magyarországnak egyetlen centet sem szabad adni, amíg megsérti az európai demokratikus normákat és a botrányos alaptörvényét vissza nem vonja. Az európai politikusok egy része szankciókat követel Magyarországgal szemben, az osztrákok joggal tartanak attól, hogy a Magyarországon működő leányvállalataikat egy tollvonással ellopják, mint a magántulajdonnak számító nyugdíjbetéteket. Sokan menekítik ki Magyarországról a pénzüket és a vállalkozásukat, mert nem érzik biztonságban, miután megszűnt a jogbiztonság.

A Financial Times Deutschland című német üzleti lap a Magyar Nemzeti Bankról (MNB) szóló új törvényről és az új alkotmányról írt hétfői számában. A szerző, Christian Höller Az EU magyarázatot követel Magyarországtól című írásában emlékeztetett, hogy az Európai Unió “megkezdte a vitatott MNB-törvény vizsgálatát”, majd ismertette a PSZÁF és az MNB összevonásának tervét: “Ezzel megszűnik az MNB függetlensége. Orbán így messzemenő beavatkozási jogosultságot biztosít magának a jegybank felett – és ezzel a kamatpolitika és a devizatartalék felett”.

Az új alkotmánnyal kapcsolatban megjegyezte, hogy “Orbán megkerüli a demokráciát”, és emlékeztetett Rolf Mützenich, az ellenzéki Német Szociáldemokrata Párt (SPD) külpolitikai szóvivőjének véleményére, amely szerint az új alkotmány “botrányos, és szakítást jelent az európai demokratikus hagyományokkal.” Az állampapír-piaci helyzetről úgy vélte, hogy “a 10 éves lejáratú állampapír hozama minden korábbinál magasabbra, 9,7 százalékra emelkedett, ami hosszabb távon elviselhetetlen.”

A The Times tekintélyes konzervatív brit napilap “Vissza az önkényuralomba” című jegyzete szerint az új alaptörvény az alapvető szabadságjogok “rendkívüli mértékű sérelmét” jelenti. A szerkesztőségi írás szerint az alaptörvény “hatalmas mértékben” szélesíti a kormánypárt jogköreit, amelyek közül a cikk szerint a “legszégyenteljesebb” a “vallás állami felügyeletének újbóli megteremtésére tett kísérlet”. Orbán Viktort “az egyre zsarnokibb miniszterelnök” jelzővel illeti a szerző, aki szerint a beavatkozás az igazságszolgáltatásba visszavezeti Magyarországot ahhoz a kormánypárti hatalmi monopóliumhoz, amely alatt az ország több mint negyven évig szenvedett. “Egyetlen centet sem szabadna folyósítani, amíg ez a szégyenteljes alkotmány érvényben marad” – fejeződik be a cikk.

A La Libre Belgique mérsékelt jobbközép irányzatú brüsszeli lap internetes kiadása hétfőn közép-európai tudósítójának, Christine Duprének a cikkét közölte, “Magyarország: veszélyben a demokrácia” címmel. Dupré szerint a magyar parlament által az év végén elfogadott törvények korlátozzák a demokráciát. A szerző első helyen azt emelte ki, hogy a szocialista pártot felelőssé teszik a volt kommunista rezsim bűneiért. Kitért a választókerületek határainak megváltoztatására is – ami az általa idézett vélekedés szerint a jobboldalnak kedvez -, valamint a parlamenti viták “drákóinak” minősített korlátozására. Felhívta a figyelmet arra, hogy a kemény adminisztratív és pénzügyi feltételek miatt nagyon megnehezült új politikai formációk létrehozása. A lap megemlítette az egyházügyi törvénnyel kapcsolatos vitákat és Lomnici Zoltán “kitakarási ügyét”, Nagy Navarro Balázs és társai éhségsztrájkját. “A magyar közpénzügyek helyzete meglehetősen katasztrofális. A demokráciáé rosszabb” – olvasható a lapban.

Prágának az Európai Unióban Dánia példáját kellene követnie, amely ugyan erőteljesen igyekszik érvényesíteni saját érdekeit, bár láthatóan nem nagy híve az európai integrációnak, de továbbra is az EU konstruktív tagjának tekintik – véli Lubos Palata cseh publicista a Lidové Noviny című konzervatív napilapban hétfőn. Palata szerint a “szuverén demokrácia megteremtését” hirdető magyar út nem elfogadható a cseh kormányzat, illetve Václav Klaus számára, mert “véleményük szerint ez az Európai Unión belül, sőt az Unión kívül is elszigetelődéshez vezet”. A szerző úgy véli: Csehország, Magyarország és Lengyelország közül Lengyelország volt az, amelyiknek az EU-elnökséget a legjobban sikerült kihasználnia nemzetközi presztízse megerősítésére. “A csehek és a magyarok elsősorban a hazai politikai színtéren létező problémák miatt voltak sikertelenek” – vélte.

Osztrák vállalatok és EP-képviselők Magyarországgal kapcsolatos aggodalmairól közölt cikket és kommentárt a Kurier osztrák lap. Az Osztrák Gazdasági Kamarában (WKÖ) is aggodalommal figyelik a magyarországi fejleményeket: a cikk bevezetőjében kiemelték, hogy osztrák cégek “de facto kisajátítástól” tartanak. Az osztrák iparszövetség (IV) főtitkára, Cristoph Neumayer azt mondta, sok vállalat gondolkodóba esett, hogy hosszú távon hogyan bánjanak magyarországi képviseletükkel. Az Európai Néppárt frakcióvezető-helyettese, Othmar Karas a lap érdeklődésére azt mondta, “elutasítja az elhamarkodott ítéletalkotást”. Karas nézete szerint előbb az Európai Bizottságnak és az EKB-nak kell tisztáznia a tényállást. Hannes Swoboda az Európai Szociáldemokraták frakcióvezető-helyettese az uniós szerződés 7. cikke szerinti szankciós eljárás mellett foglalt állást. A cikk kitért arra is, hogy Guy Verhoftsadt az EP liberális frakciójának elnöke szerint Orbán Viktor “a kommunista múltba vezeti vissza” Magyarországot.

A lap nyomtatott kiadása kommentárt is közölt a témában Christine Klafltól, aki a magánnyugdíjpénztárak vagyonának államosítását és részbeni költségvetési célra fordítását kisajátításnak nevezte. Hasonló fenyegeti most a külföldi vállalatokat – vélte. Szintén a Kurierban megjelent kommentárjában Margaretha Kopeinig bírálta az európai kormányfőket és az Európai Néppártot, amiért “hallgatnak” Magyarországgal kapcsolatban. Hillary Clintonnak, az Egyesült Államok külügyminiszterének levelét bátor gesztusnak nevezte a szerző. “Ez a bátorság – tette hozzá – hiányzik az európai kormányfőkből, pártállástól függetlenül”. “Nevetség tárgyává teszi a demokráciát, hogy a Néppárton belüli párthűség és a be nem avatkozásnak az európai családon belül jelentéktelen alapelve fontosabbaknak számítanak, mint a sajtószabadság és a jogbiztonság melletti, pártokon átívelő fellépés”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (38 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +44 ( 52 szavazatból)
The Times: Orbán Viktor zsarnok, 4.8 out of 5 based on 38 ratings

Címkék:, , , , , , , ,

 • Hozzászólások(36)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

 1. ……es most “megremeg a fold” kezdodik a tanc, nekunk!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +20 (32 szavazatból)
 2. Erthetobben /a minuszoloknak/ mi! a nem zemberek nem oromukben, kinunkban es ellehetetlenultsegukben kenyszerulunk tancot lejteni

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +17 (29 szavazatból)
 3. Szép összeállítás!
  És ez még csak a finom (udvarias) kezdet.
  Itthon meg sokan tényleg azt hiszik, de mondom, TÉNYLEG, hogy ezekkel nem is kell foglalkozni, ezek mind megalapozatlan vádaskodások, kritikák…

  Istenem, de jó, hogy nem hiszek, :) , lehet, hogy engem is megvezetnének?
  (Ez nem a vallásosoknak szólt, hanem azoknak a hívőknek, akik mindenfajta kritika nélkül fogadják el azt amit mondanak nekik…))

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +20 (32 szavazatból)
 4. A karikaturan a hét törpe naci egyenruhaban… ha-ha-ha!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +17 (27 szavazatból)
 5. ervin
  Jól látod. A fideszesek már alpári stílusban védik a vezérüket. Érveket nem tudnak felhozni mellette, de gyaláznak mindenkit, aki szeretett vezérüket kritizálja.A Le Monde karikatúrája találó.Ezért is sérti őket vérig.
  Minnél több ilyet kérünk!Magyar újság nem közölhet ilyet. Hogy miért? Hát mert a kurázsi mint olyan ismeretlen náluk! Pedig de jó lenne, ha mernének a képükbe vágni pár karikatúrát itthonról!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +29 (37 szavazatból)
 6. bumburi,
  A karikatúrához humorérzék kéne, és ez az, ami egy diktatúrának nincs.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +22 (32 szavazatból)
 7. Micsoda felfedezés!
  Már a 2010-ben mondta egy tanyasi asszony Bolgár Györgynek, hogy humorral kell harcolni az Ország Veszejtő ellen.
  A politikusok még nem tudják.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +18 (26 szavazatból)
 8. EBRD-közgazdász: “Orbánéknak nem lesz választásuk”

  http://hvg.hu/gazdasag/20120103_berglof_interju_magyarorszag#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_1_3

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (9 szavazatból)
 9. Ne röhögj, ez nem vicc….

  – Hogy hívják a Fideszes bankrablót?

  – “Készpénzvédelmi kormánymegbízott.”

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +22 (32 szavazatból)
 10. Ugylátszik,hogy már az europai állam-és kormányfők is félnek Orbántól.Ezért dugják fejüket a homokba,ezért hallgatnak.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (19 szavazatból)
 11. vitriol gusztáv

  A gazdaság nem lenne bajban ha az Elvtársak nem szórnák luxus kiadásokra el a pénzünket. 100 mrd-ok mennek el a haverok támogatására. Stadion építések , lenyúlt eu-s pénzek , mindezt beruházásokon keresztül. Ha a komcsik korruptak voltak akkor ezek még korruptabbak , a komcsik 110-15%-ot kértek vissza , ezek 20-40%ot minden állami vagy önkormányzati beruházás kivitelezőjétől. Ott voltam , hallottam!!! Meg tudod te ezt csinálni 500millióból is , a 300-at meg kérjük vissza!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (13 szavazatból)
 12. vitriol gusztáv

  Mai hír. Friss. Az elvtársak arról beszélnek már és velük Csányi úr is , hogy 1-2 hónapon belül akár szóba is jöhet a bankszámlák zárolása! Ez mindennek a teteje már!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +9 (15 szavazatból)
 13. Ego
  Van itt humorérzék hidd el. Csak bátorság nincs…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (15 szavazatból)
 14. ég még az arcuk az eddigi sallerektől..

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (11 szavazatból)
 15. Olvassátok el a náci bayer cikkét is, amiben polgárháborúval fenyegetőzik.
  Ez egy igazi vérnáci fideszes. Benne minden megvan ahhoz, hogy a fidesz esszenciájának tekinthessük.
  1.Bunkó
  2.Cinikus
  3.Náci
  4.Gőgös
  5.Buta
  6.Azt hiszi magáról hogy okos

  Itt a cikke a patkusnak:

  http://www.facebook.com/notes/el%C3%A9g/bayer-zsolt-a-s%C3%A1t%C3%A1n-kuty%C3%A1i/350699678290045

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (12 szavazatból)
 16. Én tegnap f.bookon kaptam egy privát üzenetet egy barátomtól, aki arra szólított fel, hogy fejezzem be a Magyarország lejáratásáról szóló (jórészt külföldi) cikkek közzétételét. Szerinte én lejáratom az országot (ahogyan a hétfői tüntetők is), és különben is, vegyem tudomásul, hogy kisebbségben vagyok-vagyunk az ellenzéki véleményemmel. Még azóta sem tértem magamhoz…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +13 (21 szavazatból)
 17. A feltételek szabása nem vezet eredményre. Fideszes kutyából nem lesz szalonna, esetleg vakond.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (15 szavazatból)
 18. Mate, Ivan Tibor

  Maracanazo, a privat uzeno “baratod” biztosan demokratanak vallja magat, de nem erti, hogy a demokracia lenyegi feladata a kisebbseg vedelme a tobbsegi akarat kizarolagos ervenyesitesetol.
  A ‘kuss, minorita!’ jelszoval operalo hazafiakat mar szaz eve ismerjuk…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +8 (14 szavazatból)
 19. Maracanazo, micsoda arcatlansagsag a fészbukon! A zember szava elakad, és a szolas szabadsag?? Lenne egy-két szavam hozza face to face!!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (13 szavazatból)
 20. Mate, Ivan Tibor, így van! Nem beszélve arról, hogy a kisebbségnek beállított kritikus tömeg szerintem messze felülmúlja (számszerűleg) az orbáni 2/3-ot. Ráadásul a facebook egy demokratikus felület, ahol félelem nélkül hangot adhatok bármiféle nemtetszésemnek – egészen addig, amíg a nemzeti tákolmányba bele nem veszik, hogy tilos facebookon kritizálni a kormányt.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (15 szavazatból)
 21. Ne hagyd magad megfélemlíteni,eljön az idő mikor a fideszes szavazok lehorgasztott fejjel fognak kussolni,nem hogy ép gondolkodású embereket felhomályosítani olyan dolgokról,amiről ,még egy ökör is tudja marhaság,és inkább csöndbe kellene maradni,a papagáj kommandó ideje lejárt,vettünk ujj oroszlánokat ,a régi patkányokra itt már semmi szükség.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (11 szavazatból)
 22. Látom még mindig csak itt vagyunk hősök…megint alaposan beolvasunk nekik, bátrak vagyunk.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -3 (13 szavazatból)
 23. A “mínuszolással” még szépíthettek…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -2 (12 szavazatból)
 24. Bocs,de kihagyhatatlan….
  B enzináremelés
  Ú jabb adók
  É gig érő árak
  K urva kormány
  2
  0
  1
  2

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +10 (14 szavazatból)
 25. Tegnap olvastam, talan a gepnarancson v a hirszerzon egy idos, nyugdijas bacsika kommentjet aki elment az osztrak erdekeltsegu bankjaba felvenni egy kis kp-t. A kovetkezo meglepo (bar mar talan nem is meglepo) hirrel fogadtak: a bank csak majusig szavatolja a betetje biztonsagat.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (5 szavazatból)
 26. Na az én bankszámláimat zárolhatja, azt felajánlom a meghiúsuló IMF hitel helyett!

  Na de kérem szaporodnak a gusztávok!

  Én szabadalmilag levédettem a nevemet már 57 éve!! Üdv a Klubban!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (4 szavazatból)
 27. name.eman!
  Nagy hiba volt elolvasni az ajanlott cikket, azota ezer a vernyomasom es orditani tudnek!
  Felelmetes az emberi elvakultsag! Ez az, amitol felni kell, ez nem ismer “hatarokat”.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (6 szavazatból)
 28. Itt ugy latom a minuszolok 8-tol 17 oraig dolgoznak! Ingyen gepen megy a munka, tobbszazezer Ft-os fizetesert boldogan minuszolgat.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (7 szavazatból)
 29. Most amúgy mi lesz? Orbán úgy tesz mintha semmit nem hallott volna? Vagy kapkodja a fejét hogy végre teljesen kiismerték Nyugaton? Az biztos hogy önszántából nem megy sehová. Itt tényleg csak egy forradalom tudja majd elsöpörni. De hogy mikor, azt nem lehet tudni. Talán korábban mint most gondolni lehet.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (5 szavazatból)
 30. GaborNYC yrta: “Most amúgy mi lesz? Orbán úgy tesz mintha semmit nem hallott volna?”
  .
  Most szakad a fejére a ház.
  Most hullik vissza fejére minden eddigi hazugsága.
  Most kezd majd csapkodni és üvölteni.
  Aztán a legkedvesebb híve majd leszúrja.
  Utána csak arra kell vigyáznunk, hogy ne feledjük: minden aktív híve, a leszúró is, ugyanolyan gazember, mint ő volt, és ugyanúgy bíróság elé való.
  NINCS MENTŐ KÖRÜLMÉNY.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (6 szavazatból)
 31. vitriol gusztáv írta (2012. január 4. szerda 13:17):
  “1-2 hónapon belül akár szóba is jöhet a bankszámlák zárolása”
  .
  Van linked?
  Vagy ez csak pletyka?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (3 szavazatból)
 32. Szép estét mindenkinek!

  A napokban néztem meg a régi ( de felújított ) Ludas Matyi című filmet..
  Döbrögi viselkedése , a film nézés közben szinte percenként eszembe juttatta
  a jelenlegi kormány tetteit…
  Csak még háromszor nem kapták vissza…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 33. Nem vitás, hogy iszonyatos dilemma, hogy merje -e az ember magyarországi bankokban tartania pénzét, vagy sem. Mivel már ez a kormány a magánnyugdíj megtakarítások teljesen jogtalan elvételével nagyon rossz precedenst teremtettek, teljesen megszűnt a bizalom a kormány iránt. és az a legtermészetesebb, hogy az emberek a kis maradék pénzecskéjüket féltik. Viszont ha nagymértékben kimenekítik pénzeiket és vállalkozásaikat, az pedig teljes csőd az országra nézve. Szokás mondani,hogy semmi rossz nem jő ártalomra, ez rám vonatkozik. Nincs bankba tehető pénzem, sem vállalkozásom, így már legfeljebb csak az eddig kapott nyugdíjamat kell féltenem. Bagatel !?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 34. Nézzük így:
  (1) Ha kiviszem, megmentettem azt a több-kevesebb pénzemet, de beledögölhet az ország.
  (2) Ha nem viszem ki, ezek elinflálhatják (lassú halál) vagy egy lépésben elvehetik a pénzemet, és az ország ettől függetlenül is tönkremehet.
  .
  Tehát:
  (1) “Megmarad a pénzem” esélye 100%, országcsőd esélye mondjuk 80%
  (2) “Megmarad a pénzem” esélye mondjuk 20%, országcsőd esélye50%
  .
  Én bizony kivinném.

  Kockáztathatom, hoghy NEM viszem ki?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 35. ugyanazon szövegek találhatók,valamennyi hirportálon amöbaként megy ez végig
  Van ahol persze a FB-al összeköttetésben a valódi személy (hát ez is kétséges) beazonositható és van ahol nick name mögé bújva és onnan lövöldözve szóülnak hozzá a levélirók.
  Ha valakinek a véleményét valaki nem tudja elfogadni, nem tragédia Van annak egy normális módja, hogy közöljük pl Ön téved, mert szerintem ez és ez a helyzet.
  Ezzel szemben a zemberek szövegkörnyezetben találjuk a torokbavágó szövegeket.
  Magyarországról irják/irjuk a szövegeket és küldjük a világba,
  Óriási sikernek és a legnagyobb ujságirói teljesitménynek tekintjük azon cikkeket, ahol egyszerűen téves információk találhatók (jó indulattal)
  Gratulálunk annak aki bátran (mint nick name) támogatja a bolondnak titulását bárkinek.
  A média szereplői összekeverik a tényeket/hir aminek mindig igaznak kellene lenni és a véleményt, ami szabad.
  Ha valaki megnézi milyen képeket használnak megerősitve az általuk valamelyik cikkben irottakat , hát iskolapélda, hogyan lehet valaki iránt a kedvező vagy az utálat érzetét kiváltani.
  Ügyes jól felkészült stáb, akik mellesleg az én (és a többi) pénzéből szerezték a diplomájukat, tehát kitanittatuk Öket. Hát a kérdés az, hogy ez nem hazug információ? ez nem kitakarás? ez nem manipulálás. De az
  ,A másik lekicsinylésével nem leszünk mi nagyok
  Az írástudok felelőssége óriási és az biztos, hogy a hazugságból épitett dolgok ugyanugy összeomlanak mint a homokvár.
  Demokráciáról az ne papoljon, aki saját magát demokratának sőt a legföbb izzig vérig demokratának tartja és a másikat sokakat kizár egy mondattal.
  Ehhez semmi joga nincs az ilyen embernek, politikusnak hiába épiti a várát az a hazugságok miatt értéktelen.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -1 (1 szavazás)
 36. sziszi
  2012. január 7. szombat
  11:00
  Kedves Sziszi!
  Azt elfelejted hogy sokan pártatlanul és jóhiszeműséget feltételezve fogadták úgy az MSZP, mint a FIDESZ kormányokat.
  Ezen a honlapon megszólalók mind ilyen jóhiszemű emberek, csak hát most egy kicsit haragosak.
  Amikor egy ember rosszabbul él, akkor el kezd gondolkozni, és rájön arra hogy a jelenlegi törvényhozás kisiklott.
  Legkirívóbb példa: A Katolikus Egyházat is annak idején a 12 apostol és Jézus alapította, és nem volt kezdetben 1000 hívő 100 évre visszaqmenőleg, meg nem is lehet ha nem engedélyezik.
  A mostani jogalkotás fittyet hány az évezredes igazságokra (vallásügyi törvény).
  Ha hiszed ha nem, sokan élnek rosszul, és sokan gondolkodnak így. Sok azok száma akik egyetértenek az itt hozzászolókkal.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos