Ronai and Ronai
AMERIKAI

New York-i muzulmánok: ostromállapot 2011. november 14. hétfő 23:03 | RR Forrás: AN

 • Hozzászólások(17)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
New York-i muzulmánok: ostromállapot

New York – Úgy érzik, igazságtalanul zaklatják őket immár egy évtizede, elegük van a soraikba férkőző besúgókból. Aktivistáik arra bátorítják őket, ne forduljanak a rendőrségre még akkor sem, ha csakugyan tudomásuk van valamilyen terrorgyanús cselekményről.

A muzulmán közösségi vezetők nyíltan tanfolyamokat szerveznek arról, miként lehet felismerni a rendőrségi informátort, a gyanús elemeket jogaikra oktatják, magukat a besúgókat pedig arra igyekeznek rávenni, hogy hagyjanak fel tevékenységükkel. A New York-i mohamedánok a jövő héten tüntetésen kívánnak tiltakozni a hatóságok szerintük sértő gyanakvása ellen.

A lázadáshangulat a hatóságok egy része számára éppenséggel annak bizonyítéka, hogy az iszlámhitűek nem akarnak vagy nem képesek velük együttműködni a terrorellenes harcban, míg a muzulmánok közül sokan azt állítják, ők is vannak olyan jó amerikaiak, mint bárki más, és ugyanannyi joguk is van védekezni a titkosrendőri eszközök ellem, mint akárki másnak.

Amerika legnagyobb muzulmán közössége New Yorkban ér, abban a városban, amit két terrortámadás ért, és ami ellen további tucatnyit terveztek. Hónapokkal ezelőtt kiderült, hogy a New York-i rendőrség a CIA segítségével szabályszerű kémtevékenységet folytat a közösség ellen, amely ennélfogva még annyira sem bízik meg a rendőrségben, mint korábban. A rendőrség ebből azt a következtetést vonja le, hogy mivel még inkább titkolóznak, nyilván van is mit titkolniuk.

Ördögi a kör, de van-e belőle kiút? A muzulmánok különösen azt sérelmezik, hogy a rendőrség besúgókat üzemeltet mecsetekben, közösségi házakban és más helyeken gyakorta akkor is, ha azt semmiféle törvénysértés nem indokolja. Állításuk szerint megfigyelés alatt tartják az iszlám hálál éttermeket, az oda betérőkről gyakran fotókat készítenek. Mecsetek százaiban nyomoznak, és a rendőrségi nyilvántartásokban mostanra gyakorlatilag már minden muzulmán família szerepel.

Peter King, New York republikánus képviselője gyalázatosnak tartja, hogy a muzulmán közösség reakcióját. A politikus egyike az amerikai muzulmánok által leggyűlöltebb közszereplőknek, mivel a Kongresszus belbiztonsági bizottságának elnökeként egy sor meghallgatást tartott az amerikai iszlamista közösségeken belüli radikalizálódás veszélyeiről. Emiatt többen halálosan megfenyegették, míg muszlim és nem-muszlim jogvédők azt állították, King igaztalanul jár el, mert számos olyan esetről van tudomásuk, amikor maguk a muzulmánok akadályoztak meg terrorcselekményt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 3 szavazatból)
New York-i muzulmánok: ostromállapot, 4.0 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:, , ,

 • Hozzászólások(17)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

17 Reader’s Comments

 1. Mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (4 szavazatból)
 2. Awlaki nem volt véletlenül amerikai?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 3. A bizalom vagy kölcsönös, vagy semmis! :((

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 4. “..ne forduljanak a rendőrségre még akkor sem, ha csakugyan tudomásuk van valamilyen terrorgyanús cselekményről.”

  No ezért gyanusak az én szememben. Még azt is figyelni kell, hogy mikor mennek a szarni. Poloskát kell dugni a valagukba is.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +6 (12 szavazatból)
 5. cOLOMBUS
  2011. november 14. hétfő
  23:49
  Gonoszka kérte, hogy mail-ben keresd meg. Bocs.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -1 (3 szavazatból)
 6. Pontosan azert nem sikerult tobb merenylet mert a CIA/Rendorseg altal figyelt kozpontokban elkaptak a keszulodo muszlimokat. Ki a fenet kell figyelni ha nem oket ? Fontossabb nekik a muszlim testveriseg, mint az artatlan emberek elete.
  Szigoritani a megfigyelest es teljes mertekben leallitani a muszlim bevandorlast.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +10 (12 szavazatból)
 7. Tegnap neztem egy dokumentum filmet Oszama kivegzeserol. Ott a pakisztaniakat is Frenemy ( Friendly Enemy – Baratsagos Ellensegnek neveztek). Nem hulyek az amik, megtanultak a lecket, meg ha tul sokkba kerult is a tandij.
  God bless Amerika.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +10 (12 szavazatból)
 8. gets .. OK

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (3 szavazatból)
 9. CommonSense
  -
  “Tegnap neztem egy dokumentum filmet Obama kivegzeserol.”
  Biztos, Barack volt? :-)

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (3 szavazatból)
 10. “…Aktivistáik arra bátorítják őket, ne forduljanak a rendőrségre még akkor sem, ha csakugyan tudomásuk van valamilyen terrorgyanús cselekményről….”

  - Szerintem se.

  Így, ha legközelebb történik valami “major incident”, amit a kétlábúak produkálnak, a “jogvédő” söpredékkel együtt lehet majd teljesen törvényesen az egész érintett bandát internálótáborba, sittre b…szni, vagy kivágni az országból.

  Átkozott, mocskos banda… remélem, erőszakossá válik a hőzöngés, és így lehet majd az egész majomcsordát paprikasprével lefújni, botozni, lovasrohammal eltaposni, stb.

  Az őket kísérő “jogvédőkkel” (narkós, unatkozó, komplexusos multimilliomos agyhalottakkal) együtt.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (13 szavazatból)
 11. Most mit csodálkoznak ezek ?
  Feketeseggűek lettek szerte az egész világban.
  Hülye az aki a mai világban ezekben megbízik.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (13 szavazatból)
 12. A rasszizmusról illene leszállni, kedves hozzászólók! Nem minden afro-amerikai muzulmán, mint ahogy nem minden muzulmán híve az iszlámfasizmusnak se. Pontosan úgy, ahogy a katolikus Vatikán se engedi, hogy a világi rendszer beférkőzzön hozzájuk a pedofília felderítése miatt, úgy az iszlám közösségek se szívesen veszik észre, hogy egymaguk nem képesek kideríteni a vallásba beletébolyult tömeggyilkos jelölteket. Sehol se lehet úgy szépíteni, okítani és propagálni egy ideológiát, egy vallást, hogy közben mindenki tudja, hogy veszedelmes irányzatai miatt százak, ezrek haltak meg, de ettől még létező probléma, amelyet jobb lenne a gyökereknél kezelni, mintsem tünetileg megkímélni azt a reformációtól. Amíg ez utóbbi nem következik be, amíg nem mondanak le önként hatalmuk egy részéről az iszlám vallás papjai, addig a nyugati világ kénytelen lesz rajtuk túllépve cselekedni, segítségük nélkül elhárítani a terrorista merényleteket és üldözni a szélsőséges követőket, szónokokat.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -2 (14 szavazatból)
 13. ” amelyet jobb lenne a gyökereknél kezelni, mintsem tünetileg ”
  Látod ebben teljesen egyetértünk. Jobb lenne ha a szaporodásuknak gátat vetnének és akkor mindjárt ki lenne küszöbölve a problémák kezdete.
  Egyébként a promt megoldásokat cOLOMBUS és Eldrad pontosan ecsetelte nekünk.
  Nem mellesleg mi a fenét keresnek ott ahol nem szeretnek élni? Miért nem mennek vissza arab és muszlim testvéreikhez?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +6 (14 szavazatból)
 14. Animebj, számolja föl magát a Vatikán is meg az iszlám is! Ezen kívül a kommunizmus és a fasizmus! Igaz, maradunk csak 400 millióan, de az legalább minőség. :)

  VN:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (7 szavazatból)
 15. Eldrad:

  “remélem, erőszakossá válik a hőzöngés, és így lehet majd az egész majomcsordát paprikasprével lefújni, botozni, lovasrohammal eltaposni, stb.”

  :)))))))))
  Nem vagy agresszív, kicsit se…

  VN:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 16. Pontosan olyan agresszív, amit ezek megérdemelnének, és ami szükséges is lenne.

  Bármi, ami ennél kevesebb, csak a helyzet rontása, és az elkerülhetetlen halogatása.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (4 szavazatból)
 17. A muzulmanok nem szeretik a szabadsagot, demokraciat,, stb mind mind szamukra “‘ haram”‘KONYORTELENUL MEGGYILKOLNAK MINDENKIT AKI AZ ISZLAMOT VAGY A BUNOS MOHAMEDET MERESZELI KRITIZALNI.
  Azerbeidzajanba most nemreg oltek meg egy nagyon hires orvost es iszlam kritikust csak azert mert o felemelte a szavat az orszag iszlamozodasa ellen. Iranbol az ajatollak mindenben beleszolnak es iszlamositjak gyors tempoban ezt az orszagot is. De sajnos Mo on is elnek eppen elegen Iraniaiak akiknek szinten ugyanaz az erdekuk. Nyissatok ki a szemeteket!!!!!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Bojkottálják a muszlimok Bloomberg reggelijét 2011. december 30. péntek | RR

Hertz: szerződést szegtek a muszlim dolgozók 2011. október 9. vasárnap | RR

A NYPD szükség esetén repülőt is lelőhet 2011. szeptember 26. hétfő | RR

Bloomberg védelmébe veszi az iszlamisták megfigyelését 2011. szeptember 8. csütörtök | RR

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos