Ronai and Ronai
AMERIKAI

Erdei Zsolt decemberben bokszolna 2011. szeptember 20. kedd 14:34 Forrás: MTI

 • Hozzászólások(2)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
Erdei Zsolt decemberben bokszolna

Budapest – Erdei Zsolt korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó-világbajnok számára december 3-a lenne a legideálisabb időpont a következő mérkőzésére.

A 37 éves, profiként veretlen bokszoló a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában beszélt erről, kiemelve, hogy mindenképpen címmeccsben gondolkodik. Erdei leginkább Bernard Hopkinsszal vívna meg, ám erre az összecsapásra most nincs esély, mint ahogy a Boksz Világszervezet (WBO) bajnoka, Nathan Cleverly ellenire sem, mivel a brit sportoló nem akarja azt. Így a legvalószínűbb, hogy a Tarvaris Cloud-Bejbut Sumenov-Jean Pascal hármasból kerül ki az ellenfél.

Azt ugyanakkor kiemelte Erdei, hogy a Boksz Világtanács (WBC) által javasolt világbajnoki selejtező négyes minitornát semmiképpen sem vállalja, mert – ahogyan fogalmazott: “nekem már nincs időm erre, egy-egy meccsre három hónap a felkészülés, másfél utána a levezetés, ez nem fér bele a terveimbe”.

A 33 profi meccset számláló magyar öklöző edzője, Klink Zoltán a műsorban elmondta, hogy még két címmérkőzésre mindenképpen szeretné rávenni Erdeit.

“Mindenben benne vagyok, bár nekem már az egy öv is elég lenne. Az a kérdés, mennyire leszek motivált” – reagált erre az amatőrök között is vb-győztes ökölvívó.

A legutóbb júniusban Byron Mitchellt kiütő Erdei bevallása szerint egyelőre még nem túl motivált, ennek ellenére keményen edz, azért, hogy megfelelő állapotban tartsa magát, s akkor se legyen késésben, ha szólnak neki, hogy tíz hete van a meccsig.

“Zsoltnak szuper a fizikuma: az előző meccse előtti formába hozással most úgy 30 százalékos erőállapotról indultunk és nagyon jól reagál a szervezete. Borzasztó jól állunk a meccsidőpont miatti huzavonák ellenére is. Az előző felkészüléskor úgy 75 százalékig jutottunk el, most elmegyünk százig” – mondta Erdeiről Klink Zoltán.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)
Erdei Zsolt decemberben bokszolna, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:,

 • Hozzászólások(2)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

2 Reader’s Comments

 1. Zsolti baba, remélem a Te mezeden HUNGARY felirat lesz, nem pedig MAGYARORSZÁG!
  Aki nem tudná, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) döntött (élükön a narancsban fürdő, jellembajnok Kovács Koko István szarrá vert bokszolóval) , hogy a Londoni olimpián versenyzőink MAGYARORSZÁG felirattal a mezükön fognak szerepelni.
  Gratulálok, ezt bizonyára az “álamfő” sugallata volt, legalább is akkor hülyeség mint az ö találmányai.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (9 szavazatból)
 2. Csak nehogy ‘Exclusive Change’ felirat legyen Zsolti hátán…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -1 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Orbán bekebelezte a Vasast is 2012. december 6. csütörtök | AN

Erdei elfogadta a Showtime ajánlatát 2011. október 28. péntek

Olimpiai aranyat vásárolnak az azeriek? 2011. szeptember 23. péntek | AN

Floyd Mayweather bizarr győzelme 2011. szeptember 18. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos