Ronai and Ronai
AMERIKAI

Milliárdos károk New Jersey-ben 2011. augusztus 28. vasárnap 21:35 Forrás: AN

 • Hozzászólások(5)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
Milliárdos károk New Jersey-ben

Toms River – Chris Christie, NJ kormányzója vasárnap délben sajtótájékoztatót tartott, amelyben milliárdosra becsülte az Irén által okozott károkat.

New Jersey-ben a legnagyobb károkat az áradások okozták, mondta Christie vasárnap az újságíróknak. Aki a tévében látta a Jersey Shore című sorozatot, annak ismerős lesz Seaside Heights, a népszerű tengerparti üdülőváros. Az autópályáról a városba, és a többi, déli fekvésű nyaralóhelyre vezető 35-ös utat harminc centis víz lepte vasárnap reggel. A folyók szintje is erősen megnövekedett. A Parsippany melletti Passaic ki is öntött, emiatt útlezárásokat rendeltek el. Christie szerint a károkat csak keddre tudják véglegesen felmérni, mert addigra vonul le az esőzés okozta ár.

Az ismert tengerparti városokat, Atlantic City-t, Cape May-t es Long Beach Island-et kiürítették. Jelenleg is körülbelül tízezren tartózkodnak ideiglenes szállásokon. A tengerpari Long Branch egyik házának a tetőzete összeroskadt a szél és eső következtében. Körülbelül 650 ezer ember maradt ideiglenesen áram nélkül. Bár az állam  jelentős anyagi károkat szenvedett, szerencsére haláleset nem történt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

 • Hozzászólások(5)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

5 Reader’s Comments

 1. Aki latta es vegignezett legalabb egy epizodot Jersey Shore című sorozatbol, annak javaslom hogy vizsgaltassa meg magat, mert minden bizonnyal sulyos deformaciokkal kuzd, ha ilyen szemet musor elmenyt tud nyujtani neki.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -1 (3 szavazatból)
 2. Kedves CommonSence!
  A cikk iroja nem az elmeny miatt, hanem azert azert emlitette a sorozatot, hogy tudjuk beazonositani, hogy arrol a varosrol szol a szomoru hir!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 3. Persze Zsuzsa, ebben biztos vagyok, csak az a show annyira szinvonal alatti hogy nem tudtam szo nelkul megallni. Megeltem mar egy ket arvizet, talalkoztam hurikannal is, igaz csak a szelevel, es tudom hogy nagy karokat idez elo az ilyesfajta termeszeti csapas. De ez a Jersey Shore… nem tudok betelni vele. Olyan ez mintha Budapesten a nyolckeruletben az utcarol behoznanak par embert es osszeengednek oket. Tragar, ostoba, szexista, es undorito… De hat ez kell a nepnek….

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
 4. Akkor ez valami olyasmi műsor lehet, mint a Maonika só … volt. :-))

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
 5. Ne feledkezzünk meg Joshi Barat hasonló tematikájú és színvonalú műsoráról sem. A végén már kenterbe verte Mónikát.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Világvége hangulat a Sandy után 2012. november 7. szerda | AN

New York Sandy után gyógyítja sebeit 2012. október 30. kedd | AN

New Jerseynél már betört a partra a Sandy 2012. október 29. hétfő | AN

Letartóztatták Trenton polgármesterét 2012. szeptember 11. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos