Ronai and Ronai
AMERIKAI

Reneszánsz manufaktúra 2011. július 6. szerda 17:28 Forrás: Gaal Rita/Turizmus Panoráma Bulletin

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Reneszánsz manufaktúra

Budapest- Népi mesterségeket oktató foglalkozásokkal, fesztiválokkal és egyéb érdekességekkel nyílt meg nemrégiben Budapesten az Első Magyar Manufaktúra Reneszánsz Látványműhelye Budapesten.

A műhelyben van egyebek mellett papírmerítő műhely, intarzia készítés, tojás írókázás és patkolás, fafaragás, pirografia, mézeskalács-készítés, kézműves csoki, ékszerkészítés gyöngyből és ásványokból, és korongozni is lehet. A jövőbeni tervek között szerepel a gyertyaöntés és az üvegfújás, üvegművesség bevezetése is. A műhelyben egyéni és csoportos vendégeket is várnak, a programok a külföldieknek is kiváló és emlékezetes kikapcsolódás lehet. Most készül egy különterem, amely kimondottan a foglalkozásokat szolgálja majd ki, így tágasabb helyen és még különlegesebb lehetőségekkel tudnak majd bemutatkozni. A műhelyben mindig egy-egy különleges program is megrendezésre kerül, a Mesterségek Fesztiválja például minden hónapban megrendezésre kerül.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)
Reneszánsz manufaktúra, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, , , , , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos