Ronai and Ronai
AMERIKAI

Dumavölgy és Humorvár Nagyvázsonyban 2011. július 20. szerda 15:48 Forrás: MTI

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Dumavölgy és Humorvár Nagyvázsonyban

Veszprém – Dumavölgy és Humorvár elnevezéssel idén is megrendezik a humor fesztiválját a Veszprém megyei Nagyvázsonyban: a Kinizsi várnál található szabadtéri színpadon július 22. és 31. között a magyar stand-up legismertebb komikusai szórakoztatják majd a közönséget.

A Művészetek Völgyével egy időben, de idén önálló fesztiválként megrendezett programsorozat résztvevői között ott

lesz több Karinthy-gyűrűs humorista: Fábry Sándor, Hadházi László, Kőhalmi Zoltán, Litkai Gergely és Kovács András Péter is. A szervezők szerdai tájékoztatása szerint a Dumavölgy programsorozata pénteken este Aranyosi Péter, Hadházi László és Kovács András Péter fellépésével indul.

Szombaton 22 órakor “kis éji zenét” ad Hajós András, vasárnap pedig Badár Sándor, Hajdú Balázs, Kormos Anett és Kőhalmi Zoltán várja a közönséget.
Lesz dumakoncert is Kovács András Péter, A Három Kismalac, Bruti, Bács Miklós, Jankovics Péter és Pataki Balázs fellépésével. Délutánonként fogatos falusétákat rendeznek “vicces idegenvezetőkkel”, többek között Szupkay Viktorral, Mogács Dániellel, Rekop Györggyel, Janklovics Péterrel, Lorán Barnabással, azaz Trabarnával, Csenki Attilával és Litkai Gergellyel. Július 26-án, kedden este pedig a Rádiókabaré nyilvános felvételén vehetnek részt a Dumavölgy látogatói.
Fellép még Nagyvázsonyban Felméri Péter, Bellus István, Dombóvári István, Beliczai Balázs, Fráger Balázs, Benk Dénes, Szöllősy-Csák Gergely, Szupkay Viktor, a Szomszédnéni Produkciós Iroda, Tóth Edu és Zsók Levente is.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos