Ronai and Ronai
AMERIKAI

Vizeléssel indult a verekedés Gyöngyöspatán 2011. április 27. szerda 19:16 Forrás: MTI

 • Hozzászólások(53)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
Vizeléssel indult a verekedés Gyöngyöspatán

Gyöngyöspata – A térfigyelő kamera képei szerint azután tört ki a verekedés kedd este a Heves megyei Gyöngyöspatán, hogy egy ittas férfi könnyített magán a Bem utcánál. A rendőrség közlése szerint a Gyöngyöspatán élő romák szóvá tették a községben tartózkodó férfi magatartását. Erre a petőfibányai férfi provokálta a romákat, majd közéjük ment, és ez után tört ki a verekedés.

Egy másik férfi, aki a helyszínen megsérült, a kórházban úgy nyilatkozott, hogy ő a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagja – tette hozzá Soltész Bálint, aki korábban elmondta: a gyöngyösi rendőrkapitányság egy 36 éves gyöngyöspatai férfi ellen indított eljárást a kedd esti verekedés után, csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt. További hat embert állítottak elő szerdán kora délutánig.

A tájékoztatás szerint mintegy 40-50 fős, kéziszerszámokkal felszerelt tömeg verekedett össze négy férfival, akik a cigánysor felé indultak. Az egy súlyos és két könnyű sérültet kórházba szállították. A gyöngyösi rendőrkapitányság illetékességi területére elrendelt fokozott rendőri ellenőrzést április végéig meghosszabbították.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)
Vizeléssel indult a verekedés Gyöngyöspatán, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, , ,

 • Hozzászólások(53)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

53 Reader’s Comments

 1. Erősáramot kellene vezetni a kerítésbe a behugyozók ellen.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -1 (9 szavazatból)
 2. Üdv mindenkinek Képzeljük el,hogy az ilyen emberekért fog az egész Ország szenvedni,mert azoknak a “csürhe” gárdának az alkohol,és a drog határozza meg a tetteiket.Lehet,hogy ezek az emberek józan állapotba nem cselekednének így.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -3 (3 szavazatból)
 3. Látom nem mindenki érti ám a viccet….
  Egyébként nem kell hozzá Sherlock Holmes, de még Dr. Watson sem, hogy kibogozzuk kik hugyozták össze a Kossuth teret, kik verték szét Budapestet 2006-ban és mire szervezőik hatalomra kerültek a félelem csendje ült el Magyarországon…..
  “J’accuse” Zola után szabadon.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Sehova sem engedik beköltözni a romákat 2011. április 30. szombat

Lovasrendőrök Gyöngyöspatán 2011. április 30. szombat

Gyöngyöspata és a pellengér-média 2011. április 29. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos