Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tétényi lesz a sztárvendég az MSZP majálisán 2011. április 30. szombat 5:19 Forrás: AN

 • Hozzászólások(25)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
Tétényi lesz a sztárvendég az MSZP majálisán

Budapest, Városliget – Hivatalosan meg nem erősített hírek szerint Tétényi Éva, Esztergom független polgármestere is részt vesz a szocialisták városligeti majálisán. A “magyar Jeanne d’Arc” beszédet is mond.

A nagyrét színpadán az előzetes jelzések szerint Mesterházy Attila pártelnök szónokol majd. A Népszava szerint a színpadon “mindegyik” korábbi pártelnök beszél majd, így Kovács László, Hiller István, Gyurcsány Ferenc és Lendvai Ildikó is. Mint írták, Nyers Rezsőt és Horn Gyulát külön köszöntik majd.

Tétényi Éva két héttel korábban az LMP egyik pártrendezvényén jelent meg, míg előző nap a KDNP esztergomi nagygyűlésén szólalt fel.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +7 ( 7 szavazatból)
Tétényi lesz a sztárvendég az MSZP majálisán, 5.0 out of 5 based on 7 ratings

Címkék:, , , ,

 • Hozzászólások(25)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

25 Reader’s Comments

 1. Az élen a helye! Követjük!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +9 (9 szavazatból)
 2. Én ott leszek!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (9 szavazatból)
 3. Nem is értem, miért nevezik Orbánt tehetséges hatalom-technikusnak. A legnagyobb gondja a szerteszét húzó ellenzéknek, hogy nem volt EGY személy, aki mögé oda tudtak volna állni. Gyurcsány ehhez túlságosan megosztó a semmilyen-tömjén féle karakter gyilkosságnak köszönhetően, ráadásul az MSZP maga is erősen megosztott, tehát jelen állapotában képtelen lenne integráló szerepet betölteni. Erre Esztergomban is példát akart statuálni a NEMERD rendszer működéséről ezért nem füttyentette vissza a Meggyes nevű csahos kutyáját. Így ahelyett. hogy Tétényi Éva egy 30 ezres városka problémáival lenne elfoglalva a nap 24 órájában – kénytelen volt kilavírozni a nagypolitika tengerére – ahol egyszerűen nincs más a láthatáron, mint ő. Shiffer az LMP-vel egy vicc, Gyurcsány feljelentgetősdijét azzal mentegette, hogy a hazai KKV-k helyett a multikat támogatta? Tehát szerinte teljesen rendjén való a politikai ellenfél eltérő véleményét kriminalizálni? Várom, hogy UGYANEZEN az alapon mikor jelenti fel Orbánt IS, mivel ő aztán tényleg a KKV-k támogatásával kampányolt – és most UGYANAZON jogszabály alapján támogatott több multit is többmilliárd forinttal. Vagy nála teljesen rendjén való a “hatalommal való visszaélés”?
  Visszatérve Tétényi Évára: benne megjelent egy lehetséges összefogás vezéralakja, Esztergomban elég távol álló táborokat sikerült összefognia – viszont nem tudunk SEMMIT a politikai elképzeléseiről. Amennyit ki lehet hámozni a hírekből, inkább egy jobbközép, konzervatív meggyőződésű, viszont realista. Kaphattunk volna rosszabbat is – viszont őhozzá sem lehet kritikátlanul közeledni. Annyit fog tudni csinálni, amennyit a támogatói lehetővé tesznek: legyenek azok pártok, apolitikus, de szociálisan elégedetlen tömegek.

  és Bohém: a szövegedet bármelyik birka is leírhatná egy juhnyájból. Talán illene tisztázni, hogy MERRE megy, és csak aztán követni. Viszont igazad van: jelen helyzetben, mivel egyszerűen nincs más: az élen a helye. Azt a javára kell írni, hogy “van vér a pucájában” elég nagy nyomásnak volt kitéve az esztergomi fidesz részéről, ha annak ellent tudott állni, akkor tényleg sok mindenre alkalmas. De főleg katalizátornak.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (7 szavazatból)
 4. Gusztavnagy: én is, ki nem hagynám. Mondjuk előbbre járnánk, ha a sok szájtépő IS felkelt volna reggel, és legalább azon a rövidke Amphiteátrum-Bazilikai szakaszon elkísérte volna az esztergomiakat. Nem a kelési idővel volt a baj: az MDF piac pl. dugig volt ugyanakkor! Ha lett volna tömegtámogatása, vele és az esztergomiak petíciójával is másképp bántak volna. Viszont ezen az ország nyert: egy lehetséges konszenzusos vezetőt.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (4 szavazatból)
 5. Mikor lesz végre szó a fideszesekről akik óriási költségvetési és egyéb pénzeket vesznek fel mert ez lenne a lényeg.Tétényi Éva teszi a dolgát ahogy sok demokratának illenék tenni.Vajon miért nincs a vádlottak padján Meggyes a 25 milliárdos tartozással amit sikeresen összehozott a helyieknek mint polgármester?Ez nem érdekes akkor mi?A nép fillérekből tartja el magát napról napra amíg egyesek tényleg dőzsölnek az adómból.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +10 (10 szavazatból)
 6. kekec! Üdvözlöm! Tétényi Éva már tisztázta merre megy, és bizonyította is, hogy tovább akar haladni az úton! Mindenki számára rendelkezésre áll az információ ezen a téren, hogy tájékozódjon! Mérlegélés után szabadon dönthet, elfogadja, követi, vagy elutasítja! Én döntöttem!
  Ismétlem:
  “Esztergom a “tákolmány” után elesett! Hasonló sors vár a többire! Már a cél, ahogy mások is mondták, a demokrácia helyre állítása! Ehhez kell Tétényi Éva és még nagyon sok hasonló gondolkodású, tettre kész, elszánt ember, aki hajlandó kiállni az élre, mutatva az utat! Kellünk mi is! Megbízva bennük, mellettük haladva, támogatásukkal, elszántságunkkal biztosítva Őket, a közös CÉL érdekébe!”

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +9 (9 szavazatból)
 7. Bohém, nincs vitánk, Tétényit én is nagy reményekre jogosító személyiségnek tartom, amely a legjobb időben van a legjobb helyen. Nem kötődik egyik párthoz sem – de mindegyikkel (igen, még a Jobbikkal is) együtt tud működni a jó cél érdekében. A fidesz ellen úgy hiányzott egy ilyen, mint egy falat kenyér. Ezért is tartom Orbánt egyenesen hülyének, amiért nem vette elejét az ellenzék összefogásának. Fenntartom a véleményemet: ha nem lökik ki, Tétényi idejét és energiáját lekötötte volna Esztergom rendbetétele – és akkor mi kevesebbek lennénk egy integráló személyiséggel.
  A röpke kis szöveged viszont félreérthető volt – SENKIT sem szabad kritika nélkül akárhova követni. Én csak erre akartam rámutatni. Ha eléggé paranoid lennék, azt is írhattam volna, hogy “TÚL” jókor, túl kapóra, az Orbán politikai érzékét túl cáfolva jelent meg. Némi egészséges odafigyelés nem árthat.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (4 szavazatból)
 8. Tétnyi a csodatévő?
  Nem így van, csak álmodik a nyomor.
  Megverte Meggyest, ami nem nagy kaland.
  Választottak alá egy FIDESZ többséget.
  Na ez már többet mutat a kvalitásaiból.
  Most hős, mert nem hagyják dolgozni.
  Erre is van már példa, ismerek olimpiai bajnokot a cserepadról…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (6 szavazatból)
 9. Tétényi Évából a fidesz csinált “sztárt”. Nem himmém, hogy ezt szándékosan tették volna, mint Álnaiv írja. Mindenesetre egy olyan személyiséggé kezd válni, akit mindenki (a fideszen kívül) elfogad.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (7 szavazatból)
 10. TÉTÉNYIT a PARLAMENTBE !!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (7 szavazatból)
 11. és Király Zotlán hova tünt el vala?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (3 szavazatból)
 12. Simplemind!
  jó kérdés, kb oda ahova Német Miklós!

  Elég régen volt, nagyszerű ember, mind a kettő, kérdés amivé mára vált a politika, aktuálisak tudnának e lenni4
  Szerintem kívülről nézik az egészet, és azt mondják, köszönm, nem kérek belőle!
  Ha ezt teszik megértem!
  Sajnos egy olyan nemzetté kezdünk válni, ahol megölik a saját prófétáit!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (3 szavazatból)
 13. Német Miklós megsértődött és azóta sokat keres.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 14. Mesterházy Attilát láttam valamelyik nap az ATV-ben Olgikával… nem értem… mi a faxot akarnak ezek az MSzP-sek? Mást sem csinált, csak azt magyarázgatta, hogy máskor választások után ugyanilyen mélyponton voltak… Kit érdekel.
  Kit érdekelne Erdei Zsolt, ha állandóan a padlóról kacsingatna? Senkit.
  Ha lecsapták… volna… fölállt volna és harcol, küzd tovább, de ezek? Szégyellősen sunnyognak…
  Azt gondolom ezek után, hogy Mesterházy Attiláék most vezéráldozatot kívánnak hozni. Gyurcsányt az oroszlánok elé dobják. Megjegyzem, nem szeretném Gyurcsányt mégegyszer min. elnökkként látni viszont.
  Viszont… jelen helyzetben nemigen volt mást, aki két pofonnal haza tudná zavarni Orbánt.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (3 szavazatból)
 15. Jó ez az ökölvívó hasonlat. Az MSZP egy olyan ökölvívóhoz hasonlítható, akinek a reklámcégek a cipőtalp felületét veszik meg.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (3 szavazatból)
 16. T. Álnaiv !

  Esztergom pont a legjobb példa, hogy mit lehet, és mit nem szabad az ellenzéknek elkövetni a fidess leváltásához. A választók 2/3-a összefogott Meggyes menesztéséért, és Tétényi Éva meggyőző fölénnyel lett polgármester.
  Viszont az összes körzetben indultak EGYMÁS ELLEN az ellenzékiek, ezért minden körzetben a fidesz volt a nevető harmadik (4-5-6-ik) Az ellenzék csak listán jutott 1/3-i mandátumhoz.
  Győrben ebből okulva lépett vissza az mszp a független jelölt javára – és az ennek következtében 2/3-os többséggel tudott nyerni. Tehát nem csak szlogen, hanem kőkemény választási technika az “Egységben az erő”
  Ráadásul a két nagy párt olyan távol áll egymástól, hogy csakis pártoktól független, köztiszteletben álló, az ország érdekét mindenek előttinek tekintő emberek tudnák az árkokat betemetni.
  Nem titkolom, lehet, hogy álnaiv vélemény, de remélem, hogy a következő országgyűlésben a függetlenek lesznek többségben, akik minden kérdésnél az ország érdekére, és nem a pártkassza állapotára lesznek figyelemmel.
  Tétényi Éva pedig ennek egy jó katalizátora lehetne.
  Csak ne bökné a csőrömet annyira, hogy pont alkalmas időben szállnak rá Gyurcsányra, mert így semmilyen konkurenciája nem lesz Tétényinek.
  Ahogy a cserkészmondás tartja: Légy résen!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 17. Lesz a Tétényi? Mert akkor megyünk, (moderalva).

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
 18. Minden elismerésem a Tétényié, – de………más dolog egyszer hősnek lenni, megint más tartósan talpon maradni…………..és milyen talpon? Tudjuk?
  Évek óta nem értem, hogyan lehetséges, hogy ebben az országban csak azok a politikusok vannak felszinen, akik egymásnak adogatják a kilincset. Hogy jutottunk odáig, hogy annó szinte apróhirdetés utján kellett miniszterelnököt keresnék?
  Nem hiszem hogy ne lenne ma nálunk fedhetetlen, rátermett, köztiszteletben álló, vezetésre alkalmas ember…
  Feltétlen “hozott anyagból” kell gazdálkodnia a politikai életnek?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
 19. Bocsánat, még annyit, hogy tetszett “kekec” hozzászólásának az a része, amelyben LMP-ét mérlegeli.
  Nézzük már meg———-lehet más a politika mint ami? A közgazdaság, a jog, a szociológia az ami…a politika is az ami – politika – nem más mint politika – csak tessék végre tisztességesen csinálni – ha ez lehetséges.
  Ilyen cimen pártot alapitani egy nagy blöff.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
 20. No de Ibroncs! Hiszen Tétényi pont az állóképességével érdemelte ki a politikai pozícióját. Sokan már rég feladták volna, amekkora ellenszélben kellett eddig hajóznia. Kevés férfinak lenne annyi vér a pucájában, hopgy utána csinálja.
  Egyébként meg a miniszterelnök jelölésből a fidesz uszította média csinált kutyakomédiát, amit a koalíció elkerülhetett volna, ha egyből elfogadja Gyurcsány jelölését Bajnaira. Viszont nézd a jó oldalát: érdemben 5 potens jelöltről is tárgyaltak, tehát azért nem áll olyan rosszul az ország alkalmas jelöltekből.
  Nekem személy szerint a 6-ik lett volna szimpatikus: Dr. Róna Péter – ha lehetett volna közvetlenül szavazni. De el kell ismernem, hogy Bajnaival nagyon jól jártunk. Állítom, hogy jobb ME volt, mint miniszter – vagy csak jobban
  sikerült a saját útját járnia, amint zsarolási potenciált szerzett.
  Egyébként ez szól Tétényi mellett is: ha nem lesz más alkalmas helyette, kénytelenek lesznek hozzá alkalmazkodni. Ez már csak így megy a magyar politikában. Meg vagyunk mi áldva!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
 21. Bajnai egyelőre Amerikába megy, Nem akar részt venni a pillanatnyi magyar politikai életben, és jól teszi. A Bajnai-Oszkó páros szerintem tökéletesen alklmas lenne helyrehozi azt a rengeteg kárt, amit aorbánék okztak. Sajnos egyelőre erre semmi eséály nincs.. Aki a mai állapotokat reálisan itéli meg, azt teheti amit a hortobágy poétája:
  “De ha a piszkos, gatyás, bamba
  Társakra s a csordára nézett,
  Eltemette rögtön a nótát:
  Káromkodott vagy fütyörészett”

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 22. Első gondolatom volt, mikoreó erről a bátor kis nőről olvastam, hogy a mi Jeanne D’Arc-unk. De el is hessegettem. S kérem tisztelettel újságíróinkat is, ne nevezzük így őt. MERT MINDNYÁJAN SZERETJÜK, S NEM AKARJUK, HOGY HASONLÓ SORSRA JUSSON!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (4 szavazatból)
 23. Orbán András Lajos

  Hát igen tartok tőle esetleg baleset éri, mint az MSZP képviselőt a sztrádán………….
  A fityisztől bármi kitelik………

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 24. Bizony vigyázzunk a Jeanne D’Arc-ozással ne feledjük, hogy a közelmultban volt már egy neo Zrinyi Ilonánk…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
 25. Nyugaton jól elvannak női miniszterelnökökkel: finn, izlandi, a német Merkelről már nem is beszélve. És ha volt valaha kemény “tökös” asszony, akkor az a Vaslédi volt. Nem kell feltétlenül történelmi hasonlatokat keresni: a magyar Merkel pl elég jónak tűnik. Viszont a helyében én is óvatos lennék az úton.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

De mi lesz szegény Schmitt Pállal? 2011. szeptember 23. péntek

Amiért nem ment el Gyurcsány a frakcióülésre 2011. szeptember 22. csütörtök

Úgy döntött a frakció, hogy nem dönt 2011. szeptember 22. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos