Ronai and Ronai
AMERIKAI

Főnök lett a hamisított Cohn-Bendit riport készítője 2011. április 8. péntek 18:52 Forrás: AN, FH

 • Hozzászólások(16)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

Budapest – Négy új főszerkesztője van az Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapnak. Egyikük az a riporter, aki Daniel Cohn-Bendit magyarországi látogatásakor pedofil vádakkal próbálta támadni az EP-képviselőt, és hamis tudósítást készített magyarországi szerepléséről.

Az MTVA vallási műsorokért felelős főszerkesztője lett Barlay Tamás, a Duna Televízió vallási műsorainak főszerkesztője. Az MTVA közéleti főszerkesztőségét ezentúl Gazsó L. Ferenc, az mr1 Kossuth Rádió intendánsa vezeti. Papp Dánielt, az MTI hírszerkesztőségének vezetőjét nevezte ki a vezérigazgató az MTVA hír- és hírháttér-főszerkesztősége élére, Riskó Géza, a Duna Televízió sportfőszerkesztője pedig az MTVA sportfőszerkesztőségének vezetője és az MTVA Divízió I. (Duna TV) igazgatója lett – ismertette a szóvivő.

A hírszerkesztőség új vezetője, a 32 éves Papp Dániel készítette a Hírcentrumnak azt a tudósítását, amelyben a riporter pedofil vádakkal támadta Daniel Cohn-Bendit francia európai parlamenti képviselőt. A tudósításban azt is állították, hogy Cohn-Bendit nem válaszolt a kérdésekre, és elhagyta a termet – de mint a vágatlan felvételből később kiderült, mindkét állítás hamis volt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 14 szavazatból)
Főnök lett a hamisított Cohn-Bendit riport készítője, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, ,

 • Hozzászólások(16)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

16 Reader’s Comments

 1. A szépen ugató ebet meg kell jutalmazni!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +13 (15 szavazatból)
 2. Orbán András Lajos

  JÖN MÉG KUTYÁRA ÚTHENGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +10 (12 szavazatból)
 3. Egy hamis rendszerben a hamis állítások tökéletesen illeszkednek a generális hamismásolásokba.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +11 (13 szavazatból)
 4. Majd megfeddi Tömjén Zsolt főinkvizítor:
  - Ejnye, Dániel fiam, nem megmondtam? Ne tégy felebarátod ellen hamis tanúbizonyságot! Most pedig menj szépen az oroszlánok vermébe!…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +8 (10 szavazatból)
 5. Ki nem látta az Uniós vitában Cohn-Bendit és Orbán fejét ?
  Ki nem emlékszik a Gyurcsány-Orbán vitára ?
  Mindkettőben Orbán volt a felmosórongy.
  Nevezett azért nem nevezhető államférfinak (csak politikusnak) , mert képtelen a meggyőzés, a megállapodás fogalmának megértésére. Csak a harc, a legyőzés létezik számára. Számára evidencia hogy mindent és mindenkit le-(el-)taposni (tapostatni) , aki (ami) útjában áll. Erre a célra minden feluszítható veszett eb igénybe vehető. Hogy ezek közül némelyeknek nem csak csontot vet, az természetes.
  Mikor veszi észre jobb sorsra hivatott bölcs népünk , hogy ez a beteg ember szétdúlja azt ami még szétdúlható kies hazánkban ?
  Hajrá Magyarország, hajrá magyarok !

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +16 (18 szavazatból)
 6. Derék dolog , minél aljasabb vagy, annál magasabbra jutsz ! Mo .2011 !!!!!!!!!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +14 (14 szavazatból)
 7. A főpróba sikerült, a kinevezés automatikusan megtörtént. A hírgyár olyan irányítót igényel, akinek van gyakorlata a hírek megrendezésében, mert az eltervezett népnevelés csak akkor lesz hatékony, ha a híreket gyártják és nem csak szerkesztik és közvetítik.
  A világban zajló eseményekről való, kiegyensúlyozott tájékoztatás liberálbolsevikk trükk, ami eltávolíthatja az embereket a fülkeforradalmárok új rendszerétől, a Nemzeti Együttműködés Rendszerétől. A hírgyárak által rendezett hírek viszont lelepzik végre a liberálbolsevik csalók fülforradalmárok elleni ármánykodásait, s a birkának nézett választópolgárok úgy csüngnek majd ezeken a híreken, mint szappanoperákon. A fülkeforradalom vezére és a Médiatanács meg boldogan tekinthet a művére, ami óramű pontossággal működik.
  Szerencsére ezek a hatalommániás emberek 2002 óta nem ismerték fel, hogy a hírgyártás hírei a koporsójukba vert szegként működnek, mert a bírkanyájnak nézett társadalom sosem annyira birka, hogy ne vegye észre a hírgyártók aljas szándékait.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +12 (12 szavazatból)
 8. T. Hozzászólók, figyelik az össz-szavazatok és a pozitív szavazatok különbségét? Lehet, hogy mérnök létemre nem tudok számolni, de mintha rendre 2 lenne! T. Bérminuszoló miazmák, azért egy kicsit fineszesebben (fideszesebben?) kellene csinálni!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +11 (11 szavazatból)
 9. Én is figyeltem,Nagy-papáig mindenkit ninuszoltak, de kit érdekel. Most divat az igazságot degradálni. Mint a fenti cikkből kiderül, nagyüzemileg is ezt csinálják. A kis gerinctelen nyikhajaik, utánozni akarják a példaképeiket. Engem nem zavar, ettől nem lesznek a szememben kevesebbek a hozzászólások.
  Ezekből az aljasokból él a Viktátor. Ez minősíti az egész bandát.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +11 (11 szavazatból)
 10. Ez a hatalom sem adhat mást, csak mi lényege.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +6 (6 szavazatból)
 11. Hazudni már megtanultak. Mi lesz a fejlődés következő foka? Szégyentelen banda!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +6 (6 szavazatból)
 12. Juti falatok…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (4 szavazatból)
 13. dulnakHa éhesek a birkák megvadulnak és akkor megállithatatlanok!! De Mikorr!!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 14. ALÁVALÓK!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (3 szavazatból)
 15. Orbáni karrier útja. Megint sikerült kihalászni egy kis szarházit a csúcs poziciókba.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (5 szavazatból)
 16. Prinitív tempó!
  Érvekkel nem sikerül megsemmisíteni, jön háta csodafegyver: az ellenfél emberi becsületében történő ellehetetlenítése. Most még csak pedofília, de ha ez nem lenne elég, akkor (gondolom) jön az anyagyilkosság, a szomszéd fiú labdájának kiszúrása, a szomszéd lányka copfjának megcibálása, meg hasonló módon nívós vádak…
  Mint mondám: primitív tempó! :-(
  Sajnos ez jellemző nemzetünkre…
  Sokkal fáradságosabb tiszta eszközökkel, inunk szakadtáig való erőlködéssel legyőzni, megelőzni az előttünk futót. Jön hát a hátulról berakott gáncsoló láb, majd a porban fekvőnek kárörvendő vigyor kíséretében történő előzése…
  Ilyenkor (de csak ilyenkor) mélységesen szégyellem, hogy én is magyar vagyok.
  De aztán győz bennem a jobbik énem: szégyellje magát a gáncsoskodó!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (5 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Náci pártból jött az új állami hírfőszerkesztő 2011. április 12. kedd | AN/Index

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos