Ronai and Ronai
AMERIKAI

Családi történelem pályázatot hirdet a Határon Túli Magyarok Információs Központja 2011. február 9. szerda 7:29 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Budapest – Családi történelem címmel pályázatot hirdet a Határon Túli Magyarok Információs Központja Alapítvány, amely olyan családi események, életutak bemutatását várja, amelyek mögött érdekes és fontos, 1970 előtti történelmi események különleges részletei is megismerhetők.

A beküldött történet bármelyik országban játszódhat, az alapítvány idős emberek elmondásaiból származó régi különleges történeteket szeretne összegyűjteni – olvasható az MTI-hez eljuttatott tájékoztatóban.
A történelmi részeket illetően tárgyilagos leírásokat várnak, a pályamunka lehet riport, de leíró vagy bemutató formában is készülhet. Az alapítvány az összegyűlt anyagokat nyomtatott formában is szeretné megjelentetni. Az írásokat és a témához kapcsolódó régi fényképéket a www.htmik.hu oldal Családi történelem rovatába várják 2011. március 31-ig. Az eredményhirdetés 2011 áprilisában lesz, a legjobb pályamunkákat beküldők jutalomban részesülnek.
A Határon Túli Magyarok Információs Központja Alapítványt 2001-ben magánszemélyek alapították azzal a céllal, hogy a határon túli magyarok részére lehetővé tegyen minden olyan kulturális, gazdasági, egészségügyi, nevelést és társadalmi beilleszkedést segítő információ elérését, amelyhez egyébként csak nehezen juthatnának hozzá.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Nem Lehet Más a Politika 2013. december 19. csütörtök

Nem mertek dönteni a Vígszínház vezetőjéről 2013. szeptember 26. csütörtök

Újabb földbirtok Orbán csókosának 2012. április 4. szerda

Európai színházak Tarlós döntése ellen 2011. december 5. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos