Ronai and Ronai
AMERIKAI

Már a Heti Válasz is bírálja a médiatörvényt 2011. január 8. szombat 17:51 | AN, Heti Válasz

 • Hozzászólások(7)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
Már a Heti Válasz is bírálja a médiatörvényt

Budapest – Jobboldali magyar sajtótermék is kritikával illeti a médiatörvényt. Erre eddig nem került sor, de a Heti Válasz jegyzet rovatában Ablonczy Bálint szombatra datált írása alapján már a kormányhoz közeli médiumok sem bírják szó nélkül.

Ablonczy „elkerülhető gólnak” minősíti a médiatörvényt, amelyet szerinte „ilyen tempóban és töltelékkel nemhogy törvényt, még virslit sem szabad készíteni”. Okolja a későn benyújtott módosító indítványokat, amik miatt szerinte vitára ad okot a törvény.

A Fideszhez közel álló lap internetes kiadásában megjelent írásban mondanak ellent Orbán azon magyarázatának, miszerint a törvény elemei megtalálhatók más európai ország törvényei közt is, mondván; „hiába ártalmatlan mondjuk külön-külön számos vegyület, attól még azokat összekeverve veszélyes bombát állíthatunk elő”- utalva arra, hogy így együtt sehol sem találhatók meg ezen szabályozások.

A szerzemény végén az olvasható, hogy képmutatás ugyan, ha a francia kormány bírálja a sajtó magyarországi regulázását- utalva egy franciaországi lehallgatási botrányra, amelyben a kormány újságírókat hallgatott le egy lap állítása szerint -, de „a magyar polgároknak – nézőknek, olvasóknak – tartozunk annyival, hogy a tájékoztatásukat veszélyeztető elemeket eltávolítjuk a médiatörvényből”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (12 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +18 ( 18 szavazatból)
Már a Heti Válasz is bírálja a médiatörvényt, 5.0 out of 5 based on 12 ratings

Címkék:, , , , ,

 • Hozzászólások(7)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

7 Reader’s Comments

 1. Kegyvesztett lett a Heti Válasz is…várhatják a büntit. Karakterenként fogják megvizslatni a cikkeiket, és megy a csekk a milliókról.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +8 (8 szavazatból)
 2. Orbánt jelenleg csak Fidesz buktathatja meg! Egyre többen rájönnek a birkák közül arra,hogy vezérük egy ön-és közveszélyes,megosztó személyiség,akinek az agyával sincs minden rendben,mert fejjel megy a falnak… Mint a viccben vak ló,amelyet eladója bátornak mondott!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +11 (15 szavazatból)
 3. miezittenkérem?

  Annyi eszük lehetne, hogy nem hoznak olyan törvényt, amit (lehet, hogy csak kilenc év lejárta után) ellenük lehet fordítani. Vagy ennyire biztosak benne, hogy más politikai táborba nem jutott már gerinctelen alak?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (4 szavazatból)
 4. carey200 én is hallottam nyugtalanságot , kétségbeesett bégetést egy akolból de én már lemondtam róluk,,,

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (4 szavazatból)
 5. Nyugi Myledon, nem lesz kegyvesztett a Heti Válasz, és nem megy nekik a csekk, biztos vagyok benne! Olyan ez, mint volt az átkosban a Hofi és a Markos-Nádas = nekik megengedték, hogy azt mondják, amit. A Heti Válaszban ez a bírálat is azért kell, hogy elmondhassák, na ugye, hogy van itt sajtószabadság!!!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +6 (6 szavazatból)
 6. Én nagyon “örülök “a média törvénynek, mert ennek kapcsán az egész világ láthatja Orbán Viktor politikai crédóját, stílusát, a kommunikációs trükköket, hazugságokat,mellé beszéléseket, stb.Mert ő 10 éve ilyen. Az sem igaz amit kérdez, amit meg állít annak az ellenkezője igaz.Végre lelepleződött.Azt mondta az “embereknek”, a kampányban,ha kormányra kerül, napról napra , érezni fogják, minden nap jobb lesz.Most hogy lelepleződött /egész elmúlt 10 éve is egyúttal/ remélem tényleg napról napra jobb lesz.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +9 (11 szavazatból)
 7. Egy viccet kaptam egy baráttól, és bár Orbánnal ellentétben én nem vagyok mulatós kedvemben (és neki köszönhetően ennek 9. éve van immár), ennek ellenére, vagy épp ezért jó esik néha valami kis finom humorzsát felcsipegetni.
  Nem vagyok egy viccmesélős típus, de ez idekívánkozik, és hátha mosolyra gyűrődik kedves kommentelőtársaim arca is (ne csak én ráncosodjak!). Tehát:

  Egy médiamunkás barát meséli: eddig, ha a szükség a mellékhelyiségek irányába szólította, mindig a baloldali wc-t használta. Egy ideje a jobboldaliba is bejár.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Gyártják az összeesküvés-elméleteket 2011. november 25. péntek | AN

Amerika nem nézi el a kialakuló magyar fasizmust 2011. november 25. péntek | AN

Mozgalmat indít vagy magára marad Jeremiás 2011. november 25. péntek | AN

Orbán bóvlivá tette Magyarországot 2011. november 25. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos