Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kezdődik… 2011. január 3. hétfő 11:30

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kezdődik...

Még mindig nem Brüsszelben – de már hívtak, hogy ugye én akasztottam a „Censored” feliratú táblát a Pisilő Kisfiú nyakába.

Mondtam, sajnos nem, és a szemtanúk szerint egyébként is egy fiatalember követte el; én minden jóról lemaradok, basszus.

Ha az eseményeknek nem is volna magyar aktuálpolitikai vetülete, a tábla akkor is zseniális és releváns – ez az öltöztetősdi rettenetes, a kedvencem az ipari alpinista szerelés volt.

Ezek vagyunk mi Brüsszelben – a magyar elnökség a csákós-díszmagyaros kisfiú, aki magasról pisil a demokratikus Európára.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +4 ( 4 szavazatból)
Kezdődik..., 5.0 out of 5 based on 2 ratings

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos