Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Szabad Magyar Televízió első adása 2011. január 24. hétfő 16:22

 • Hozzászólások(13)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
A Szabad Magyar Televízió első adása

A Szabad Magyar Televízió első adásának négy részében Heller Ágnes filozófus beszélget Ungváry Rudolg íróval. A riporter Andrassew Iván.

Első rész:

Második rész:

Harmadik rész:

Negyedik rész:

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.2/5 (29 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +26 ( 40 szavazatból)
A Szabad Magyar Televízió első adása, 4.2 out of 5 based on 29 ratings

 • Hozzászólások(13)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

13 Reader’s Comments

 1. Köszönöm!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -1 (9 szavazatból)
 2. Sallai Zsuzsanna

  Gratulálok! Nagyon érdekes, tanulságos beszélgetés volt! Mindenkinek látni, hallani kellene. Sok megtévesztett ember nem is sejti, hogy mennyire átverték őket. Rossz lesz az ébredés, nagy a kiábrándulás. Ne várjuk meg! Köszönet az alkotóknak, várjuk a folytatást. Igen okos, színes, érdekes emberek voltak jelen.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (22 szavazatból)
 3. Sallai Zsuzsanna

  Bocsánat! Véletlenül a -1 re kattintottam!!!!! Nem érvényes! Nagyon, nagyon jónak tartom, és értékeltem is a riportot! Elnézést, de nem tudom kijavítani.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -1 (11 szavazatból)
 4. Nagyon jó, értékes riport.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (14 szavazatból)
 5. ragyogó logika, nagyszerű gondolatok… csak egy-két megjegyzés most, mert érdemes az itt hallottaknak sokkal alaposabban utánagondolni.
  U.R. azt mondta, hogy a lakosság cserben hagyta a bal oldalt. ez nézetem szerint inkább fordítva történt. a cserbenhagyás elmondható arról a liberális pártról is, amelytől 2o évvel ezelőtt leginkább várható volt, hogy felvilágosít, tanít, eligazít a merőben új és szokatlan életfeltételek között.
  H.Á. azt mondta, hogy elemezni kell a mulastásokat, hibákat, ami a jelenlegi helyzethez vezetett, de meg kéne fogalmazni, mi lehet az a jobb, ami ezt a helyzetet fölváltaná. véleményem szerint ez utóbbit nem kell kitalálni, mert létezik, ha el is veszett egy időre, és liberális demokráciának nevezik.
  érdekes a két különböző vélemény arról, hogy mik a kilátások.
  a kíméletlenül racionális ember pesszimista, szerinte hiányzik az az elégedetlenség, mely megfelelő erőt állíthatna a jobboldali egypártrendszer ellen. márpedig szerinte semmiféle ideológia nem tud szembeszegülni a mostani erőszakkal, csakis erő.
  a romantikus lélek a szellemi elitben, a baloldalban, és a fiatalokban lát annyi lehetőséget, mely optimistává teszi.
  én itt Ungváry Rudolf borúlátását átgondoltabbnak érzem, és továbbra is nagy érdeklődéssel követem véleményét, annak alakulását.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (12 szavazatból)
 6. Nagyon örűltem amikor ezt a lapot megtaláltam .Ezt a Szabad Magyar Televiziót.Most már nem vagyunk egyedül. A Maroknyi csapat barátokra lelt. Üdvözlet mindnyájatoknak. Erőt adtattok a távolból.Nagyon szeretem a magyar ATV-t is. Mostmár nem taposhatnak el bennünket. Köszönet annak a népnek aki segit nekünk.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (13 szavazatból)
 7. Köszönöm,már nagyon vágyott a lelkem ilyen értékes elemzésre és megerősített abban ,hogy véges ez az álnok hatalom.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -1 (13 szavazatból)
 8. Ortega:
  A forradalom nem a barikadon gyoz,, hanem a a fejekbe.!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (5 szavazatból)
 9. Nagyon örülök, hogy ezt az oldalt megtaláltam és gratulálok azoknak, akik ezért dolgoznak(fáradoznak) a reális tájékoztatásért.
  Milliárdokba kerül az adófizetőknek a hazai média, de kevesen nézik és akik nézik. Nem lesznek okosabb az önfejű cézár sületlenségeitől.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -3 (5 szavazatból)
 10. Nagyon örülök, hogy ezt az oldalt megtaláltam és gratulálok azoknak, akik ezért dolgoznak(fáradoznak) a reális tájékoztatásért.
  Milliárdokba kerül az adófizetőknek a hazai média, de kevesen nézik és akik nézik nem lesznek okosabb az önfejű cézár sületlenségeitől.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -1 (5 szavazatból)
 11. Szabad a madár,felszáll és azt csinál amit akar.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 12. Lassan olyanok leszünk, mint régen.
  Szabad emberek, szabad országban: mindenki azt mond és tesz, amit szabad.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos