Ronai and Ronai
AMERIKAI

Elindult a Szabad Magyar Televízió Amerikából 2010. december 21. kedd 13:06 | AN

 • Hozzászólások(60)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
Elindult a Szabad Magyar Televízió Amerikából

New York – Az Amerikai Népszava website-on újra láthatók a Szabad Magyar Televízió adásának felvételei. A címlap jobb oldalán levő, fekete alapú logóval ellátott bannerre kell kattintani, és akkor kinyílik a Szabad Magyar Televízió önálló oldala. Eddig négy adás készült el, mintegy 130 percnyi anyag tekinthető meg.

Elkészült a Szabad Magyar Televízió önálló rovata az Amerikai Népszava website-on, amely a címlapról érhető el. Az eddigi négy adásban Heller Ágnes filozófus, Ungváry Rudolf író, Kukorelly Endre író, Tóth Krisztina költő, Ferge Zsuzsa szociológus, Szelényi Iván szociológus, Vásárhelyi Mária szociológus és Kovács Zoltán, az Élet és Irodalom főszerkesztője a műsorok vendégei. Riporterek Andrassew Iván, Csáky Judit és Zelki János voltak.

A felvételek könnyen megtekinthetőek. A címlap jobb oldalán található egy fekete színű logó, amelyen a Szabad Magyar Televízió New York-Budapest felirat olvasható. Erre kell kattintani, és utána kinyílik az oldal, ahol a felvételek találhatók. Az adásokat a címre vagy a logóra való kattintással érhetik el. Az egyes adások három-négy részből állnak, amelyeket az egymás alatt elhelyezkedő videólejátszók segítségével érhetnek el.

A Szabad Magyar Televízió rendezője Salamon András. A felvételek készítői elérhetőek az szmt@nepszava.com email címen.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (138 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +174 ( 202 szavazatból)
Elindult a Szabad Magyar Televízió Amerikából, 4.7 out of 5 based on 138 ratings

 • Hozzászólások(60)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

60 Reader’s Comments

 1. Mondtuk és irtuk érveltünk de hiába. A budapesti elnökségnek az agyáig sem jutott el a POLITIKAI FELELŐSSÉG fogalma. Sőt még etika eljárást is indítottak.Nem az eszmével és a párttagsággal van baj.A szavazástól távolmaradók megbüntették a pártot. A párt túl fogja élni, de az emberek hogy élik túl az egyre növekvő szegénységet és a diktatúrát. Az emberek saját magukat büntették meg. A gazdag túléli bármilyen párt tagja vagy szimpatizánsa.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (7 szavazatból)
 2. Ha rákattintok a videók mellé a szabad magyarTV-re miért nem látok semmit? Üdvözlettel

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (6 szavazatból)
 3. Lőkös Lászlóné

  Örülök neki,hogy legalább a szabad vélemény nyilvánitás igy is megtehető.Egyedüli hiteles televizió adás az ATV.A többi sajnos már jobbra tolódott.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (7 szavazatból)
 4. NAGYJUDIT december 28. és CAREY200 december 29.
  Orwell 1984 letölthető a netről is, Magyar Elektronikus Könyvtár. Az Állatfarm is.
  KELLEMETLEN január 7.
  Nyugdíjasként viszonylag biztonságban vagyok (nem kell állást félteni), de azért irigyellek a 25 évedért.
  1/ Lehet máshol új életet kezdeni, ha itt nem jön be.
  2/ Te még megérheted, hogy akár csoda folytán is, de hátha minden rendbejön, és elégedett leszel vele. Én ellenben ha megfeszülök is, akkor sem fogom látni és átélni a kilábalást.
  Más: „…a nyugdíjasok most szeretik…” Na ne! 1998-ban rájuk szavaztam, de nem bírom azt a stílust, jött a kiábrándulás. Akiből pedig kiábrándulok, azt soha nem tudom már elfogadni.
  Tavaly valóban nem volt jó választék, és jóllehet a 8 év is csalódás volt, mégis a szocikra szavaztam az előző mondatban leírt miatt.
  Amíg lehet szavazni, addig megteszem, hogy érvényesítsem legalább magam előtt, hogy valamihez hozzászólhatok.
  Nekem sem jött be az SZMT. Rákkattintottam, de az ablak zárva maradt előttem. No de ne legyünk telhetetlenek!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (5 szavazatból)
 5. Köszönöm,hogy ebben a helyzetben egy segítő fórum nyílt számunkra.
  A napokban fedeztem fel.Láthatóan vegyes nézeteket vallunk de a tónus a vitakultúra tisztességes!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (6 szavazatból)
 6. A Szabad Nagyar TV-nek egyetlen adása jelent csak meg… Kérem az adminisztrátort,legyen szíves közölni,hogy mikor várható folytatás,mert mélységes a csönd!!!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 7. Tisztelt carey,

  a Szabad Magyar TV-nek keszen all negy uj adasa. Egy kulon oldal keszul az SZMT-nek, ahova majd a fooldalrol lehet belepni. Ott lesz egyben minden musor. Remenyeink szerint ez a kulon oldal hetfore elkeszul, legalabbis ekkorra igerik. Utana lathatoak lesznek a musorok, es ezt meg is hirdetjuk.
  Koszonjuk a turelmet. Admin

  VN:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (7 szavazatból)
 8. Ma 2011. 12. 25-én az Európa parlamentben a magyar helyzetről tárgyalnak.
  Nem sikerült az EU honlapon sem bővebbet találnom. Igaz, hogy csak kezdő (nyugger) internethasználó vagyok. Remélem itt majd olvashatok, vagy láthatok a mai eseményekről.
  Előre is köszönöm.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 9. A Magyar Televízió műsorvezető-rendező-szerkesztője voltam 1968-2000-ig. Munkahelyem a Szórakoztató-és Zenei Főszerkesztőségen belül a Könnyűzenei Rovatnál volt; pop-rock-jazz-műsorokat csnáltam. Ha tudok, segítek.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (6 szavazatból)
 10. Köszönöm,hogy van folytatás…!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -1 (1 szavazás)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos