Ronai and Ronai
AMERIKAI

Amerikai magyar szilveszteri bálok 2010. december 21. kedd 9:26 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

New Jersey – New York és környékén valamennyi magyar klubban lesznek óévbúcsúztató rendezvények. Ezek közül is kiemelkednek a New Brunswick-i Hungarian Amarican Athletic Club, a garfield-i és a woodbridge-i szilveszteri bálok.

New Brunswickban december 31-én este 7 órakor kezdődik a szilveszteri mulatság, a vacsora este 8 órakor kezdődik. Büfé éjjel 1 órától. Éjfélkor pezsgős koccintás. Zene Papp Tivadar és a Harmony zenekar. Asztalfoglalas: Sztankovits Edit 732-249-3605. A foglalás csak akkor érvényes, ha a jegyet ki is fizetik december 26-ig. Alkalomhoz illő öltözet. Belépő (adomány) 70 dollár a felnőtteknek, 65 dollár a tagoknak, 30 dollár a gyerekeknek (10-18 év között).

A Hungarian American Citizens Club Woodbridge-ben szilveszteri táncos vacsorát szervez. 8 órakor előételek, 9 órakor vacsora, éjfélkor pezsgőbontás, éjjel 1 órakor debreceni. Szilveszteri kalapok és trombiták a helyszínen kaphatók. Zene DJ QRI “Karesz”. December 27-ig ki kell fizetni a jegyek árát az asztalfoglaláshoz. Telefon Imre Herczeg: 732-636-3688. Belépő (adomány) 65 dollár.

A Garfield-i Amerikai Magyar Polgári Liga december 31-én este 7 órakor tartja szilveszteri bálját. Zene Cigány Jóska. Este 7 órakor magyaros előételek, 8 órakor vacsora: töltött káposzta, töltött karaj, és a szokásos debreceni hajnali 1 órakor. Asztalfoglalás: Molnár Imre 973-478-7012. Belépő díj (adomány) 60 dollár.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos